Marrosh Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Som nový vodič a samozrejme som sa nemohol zaobísť bez problémov... Vyšiel som na obrubník príliš rýchlo a oboma kolesami nie kolmo a ešte aj prirýchlo. Guma to nevydržala a dostal som defekt. Koleso som vymenil a myslel si, že to bude OK, ale nanešťastie vôbec nič nieje je v poriadku... Pri jazde totiž volant príliš vibruje a pohybuje sa stále trochu doprava a doľava. A to by asi nemal.... Asi to bude pekne drahé... Neviete pls poradiť, čo sa tam mohlo pokatziť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Som nový vodič a samozrejme som sa nemohol zaobísť bez problémov...Vyšiel som na obrubník príliš rýchlo a oboma kolesami nie kolmo a ešte aj prirýchlo. Guma to nevydržala a dostal som defekt. Koleso som vymenil a myslel si, že to bude OK, ale nanešťastie vôbec nič nieje je v poriadku... Pri jazde totiž volant príliš vibruje a pohybuje sa stále trochu doprava a doľava. A to by asi nemal.... Asi to bude pekne drahé... Neviete pls poradiť, čo sa tam mohlo pokatziť? to kolo jsi vyvážil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marrosh Vloženo 6. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 hmm... Nie. Čakám na servis, kým sa neuvoľní termín To by mohlo vysvetliť tie vibrácie, ale ten samovoľný pohyb volantu ma dosť desí. Stále sa rovnako hýbe zo strany na stranu... Dúfam, že to bude nakoniec len nejaká hlúposť za pár stovák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 hmm... Nie. Čakám na servis, kým sa neuvoľní termínTo by mohlo vysvetliť tie vibrácie, ale ten samovoľný pohyb volantu ma dosť desí. Stále sa rovnako hýbe zo strany na stranu... Dúfam, že to bude nakoniec len nejaká hlúposť za pár stovák pokud je kolo nevyvážené, tak bude házet, počítám, že po vyvážení se to ztratí ale je taky možný, že si něco ohnul, takže nejdřív vyvážit, tím bych začal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 vyvážit kolo, udělat zbíhavavost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marrosh Vloženo 7. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 :)Ste ma potešili... Asi pôjdem do servisu skôr, iba na vyváženie a geometriu. Ale aj tak mi nesedí to, že auto ide rovno, len volant neposlúcha.... Nevadí, prinajhoršom to vybaví havaríjna..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 No bojím se aby to neodnesly taky spojovačky. Jestliže si měl i defekt, tak to teda musela bejt rána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marrosh Vloženo 8. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Zatim to odhadujú na pokrivenú osku asi... Bližšie sa uvidí na oprave.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michallos Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 No mne to presne robilo pokym som nevyvazil kolesa ale robilo to tak od 80 km/h do 120 km/h potom to sa uz stratilo a zase to zacalo robit tak pri 160 km/h nastastie je uz vsetko OK vyvazenie pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Kdysi davno na Peugeotu 405 jsem to na naledi neubrzdil a v asi 30km/hod rychlosti to drbnul do obrubniku, pod uhlem asi 45st...vsechno vypadalo v poradku...ale...kdyz jsem se rozjel, chvili to jelo normalne, pak zacal klepat volant a nakonec celej predek auta ustrelil V servisu jsme zjistili, ze se ohnula tyc rizeni a predni kola byla V, takze chvili to tahlo doprava, pak doleva (podle toho, ktere kolo zrovna jelo po suchem asfaltu)...Diagnostika byla o to horsi, ze to bylo v zime a na letnich kolech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 No mne to presne robilo pokym som nevyvazil kolesa ale robilo to tak od 80 km/h do 120 km/h potom to sa uz stratilo a zase to zacalo robit tak pri 160 km/h nastastie je uz vsetko OK vyvazenie pomohlo Křívé kotouče ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.