Přejít na obsah

rada ohledně ozvučení...

Doporučené příspěvky

dobrý den chtěl jsem se zeptat jestly by jste me mohly poradit ohledne ozvuceni fabky.predni repro mam original to bych pro zatim ponechal, chtel bych neco do plata, ale netusim vubec co....???radio mam PIONEER DEH-2920MP mohly by jste me prosim poradit?!!!dekuji predem vsem

(takze to celé zhrnu, chtel bych neco do plata a mozna i neco dopredu vse do max. 3000) PS: nic vrtat jen dira do plata.....

Editováno: , autor: storm48
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dobrý den chtěl jsem se zeptat jestly by jste me mohly poradit ohledne ozvuceni fabky.predni repro mam original to bych pro zatim ponechal, chtel bych neco do plata, ale netusim vubec co....???radio mam PIONEER DEH-2920MP mohly by jste me prosim poradit?!!!dekuji predem vsem

(takze to celé zhrnu, chtel bych neco do plata a mozna i neco dopredu vse do max. 3000) PS: nic vrtat jen dira do plata.....

Prvni otazka, jezdis vzadu, nebo nekdo jiny ? Jestli ne, dej neco kvalitnejsiho dopredu, poznas rozhodne rozdil, doporucil bych treba Hertz radu Dieci, pripadne Udimension, nebo Powerbass, napriklad S6c, ale tam si nejsem jisty montazni hloubkou. Potom muzes hodit neo dotzadu, nejlip ovaly, takzetez trebas Hertz, nebo powerbass, s tim neudelas chybu, samozrejme je spousta jinych znacek :-)

Odkaz ke komentáři

jsem ridic, nechci nic velkeho stacilo by to jste rikal.mohl by jste me prosim pridat nejaky odkazy, jsem totiz zacatecnik a vazne si nevim moc rady.a to radio to nebude pretezovat???a ceny by byla vazne max. do tech 3000 to by jsem se tam vlezl???

V tomto pripade by stacilo neco lepsiho dopredu, tedy napr. jiz zminovany powerbass S6C, k nahlednuti napriklad tady http://www.tuning-centrum.cz/index.php?feM...dSelected=52401

Odkaz ke komentáři

koukal jsem na to, ale kam dam ten vykac???nechtel bych nic vrtat nebo pridelavat vyhybky atd.... :help: takze by byl lepsi nejakej 2-pasmovej nebo 3-pasmovej repracek

výhybky schováš pod tapec a výškáč dáš do origo pozice u zrcátka (ten trojúhelník) ;)

Nevim proc se nekdo boji vrtani :-) Navic tohle je dvoupasmovej komponentni system, takze oddelena vyska, kterou das misto origo, mela by se vejit a stredovas na stavajici umisteni, mozna budes muset pouzit vymezovaci krouzky, staci klidne plastovy co se prodavaji, nebo udelat MDF a radne utesnit, aby nedoslo k akustickemu skratu. Pokud das koaxialy, tedy stredobas s vyskou dohromady, tak prijdes o vysky, budou utopeny dole a to je chyba.

Odkaz ke komentáři

koukal jsem na to, ale kam dam ten vykac???nechtel bych nic vrtat nebo pridelavat vyhybky atd.... :help: takze by byl lepsi nejakej 2-pasmovej nebo 3-pasmovej repracek

výhybky schováš pod tapec a výškáč dáš do origo pozice u zrcátka (ten trojúhelník) ;)

Nevim proc se nekdo boji vrtani :-) Navic tohle je dvoupasmovej komponentni system, takze oddelena vyska, kterou das misto origo, mela by se vejit a stredovas na stavajici umisteni, mozna budes muset pouzit vymezovaci krouzky, staci klidne plastovy co se prodavaji, nebo udelat MDF a radne utesnit, aby nedoslo k akustickemu skratu. Pokud das koaxialy, tedy stredobas s vyskou dohromady, tak prijdes o vysky, budou utopeny dole a to je chyba.

přesně, výšky dole je hnus lol;)

Odkaz ke komentáři

já se vrtání třebas nebojím, ale fričkou jako ty bych do zadních dveří nešáhnul, to nééé lol

Odkaz ke komentáři

a tak mate nejaky podklady k instalaci (foto + popis co kam,atd...) poslete mi prosim nejake odkazy na ty přední repraky teda :help:

já to mám třeba takhle:

a já já já takhle lol

jeden vejškáč v trojúhelníku a druhej na A sloupku

Bobe, to si musím poslechnout jak ti to hraje s dvěma výškáčema :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...