storm48 Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 (editace) dobrý den chtěl jsem se zeptat jestly by jste me mohly poradit ohledne ozvuceni fabky.predni repro mam original to bych pro zatim ponechal, chtel bych neco do plata, ale netusim vubec co....???radio mam PIONEER DEH-2920MP mohly by jste me prosim poradit?!!!dekuji predem vsem (takze to celé zhrnu, chtel bych neco do plata a mozna i neco dopredu vse do max. 3000) PS: nic vrtat jen dira do plata..... Editováno: 6. Listopad 2007, autor: storm48 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 dobrý den chtěl jsem se zeptat jestly by jste me mohly poradit ohledne ozvuceni fabky.predni repro mam original to bych pro zatim ponechal, chtel bych neco do plata, ale netusim vubec co....???radio mam PIONEER DEH-2920MP mohly by jste me prosim poradit?!!!dekuji predem vsem(takze to celé zhrnu, chtel bych neco do plata a mozna i neco dopredu vse do max. 3000) PS: nic vrtat jen dira do plata..... Prvni otazka, jezdis vzadu, nebo nekdo jiny ? Jestli ne, dej neco kvalitnejsiho dopredu, poznas rozhodne rozdil, doporucil bych treba Hertz radu Dieci, pripadne Udimension, nebo Powerbass, napriklad S6c, ale tam si nejsem jisty montazni hloubkou. Potom muzes hodit neo dotzadu, nejlip ovaly, takzetez trebas Hertz, nebo powerbass, s tim neudelas chybu, samozrejme je spousta jinych znacek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
storm48 Vloženo 7. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 jsem ridic, nechci nic velkeho stacilo by to jste rikal.mohl by jste me prosim pridat nejaky odkazy, jsem totiz zacatecnik a vazne si nevim moc rady.a to radio to nebude pretezovat???a ceny by byla vazne max. do tech 3000 to by jsem se tam vlezl??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 jsem ridic, nechci nic velkeho stacilo by to jste rikal.mohl by jste me prosim pridat nejaky odkazy, jsem totiz zacatecnik a vazne si nevim moc rady.a to radio to nebude pretezovat???a ceny by byla vazne max. do tech 3000 to by jsem se tam vlezl??? V tomto pripade by stacilo neco lepsiho dopredu, tedy napr. jiz zminovany powerbass S6C, k nahlednuti napriklad tady http://www.tuning-centrum.cz/index.php?feM...dSelected=52401 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
storm48 Vloženo 7. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 koukal jsem na to, ale kam dam ten vykac???nechtel bych nic vrtat nebo pridelavat vyhybky atd.... takze by byl lepsi nejakej 2-pasmovej nebo 3-pasmovej repracek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 koukal jsem na to, ale kam dam ten vykac???nechtel bych nic vrtat nebo pridelavat vyhybky atd.... takze by byl lepsi nejakej 2-pasmovej nebo 3-pasmovej repracek výhybky schováš pod tapec a výškáč dáš do origo pozice u zrcátka (ten trojúhelník) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 koukal jsem na to, ale kam dam ten vykac???nechtel bych nic vrtat nebo pridelavat vyhybky atd.... takze by byl lepsi nejakej 2-pasmovej nebo 3-pasmovej repracek výhybky schováš pod tapec a výškáč dáš do origo pozice u zrcátka (ten trojúhelník) Nevim proc se nekdo boji vrtani :-) Navic tohle je dvoupasmovej komponentni system, takze oddelena vyska, kterou das misto origo, mela by se vejit a stredovas na stavajici umisteni, mozna budes muset pouzit vymezovaci krouzky, staci klidne plastovy co se prodavaji, nebo udelat MDF a radne utesnit, aby nedoslo k akustickemu skratu. Pokud das koaxialy, tedy stredobas s vyskou dohromady, tak prijdes o vysky, budou utopeny dole a to je chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 koukal jsem na to, ale kam dam ten vykac???nechtel bych nic vrtat nebo pridelavat vyhybky atd.... takze by byl lepsi nejakej 2-pasmovej nebo 3-pasmovej repracek výhybky schováš pod tapec a výškáč dáš do origo pozice u zrcátka (ten trojúhelník) Nevim proc se nekdo boji vrtani :-) Navic tohle je dvoupasmovej komponentni system, takze oddelena vyska, kterou das misto origo, mela by se vejit a stredovas na stavajici umisteni, mozna budes muset pouzit vymezovaci krouzky, staci klidne plastovy co se prodavaji, nebo udelat MDF a radne utesnit, aby nedoslo k akustickemu skratu. Pokud das koaxialy, tedy stredobas s vyskou dohromady, tak prijdes o vysky, budou utopeny dole a to je chyba. přesně, výšky dole je hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
storm48 Vloženo 7. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 (editace) a tak mate nejaky podklady k instalaci (foto + popis co kam,atd...) poslete mi prosim nejake odkazy na ty přední repraky teda Editováno: 7. Listopad 2007, autor: storm48 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 (editace) a tak mate nejaky podklady k instalaci (foto + popis co kam,atd...) poslete mi prosim nejake odkazy na ty přední repraky teda já to mám třeba takhle: Editováno: 7. Listopad 2007, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrkva5 Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Chcel by som sa spytat ake parametre by mali mat repro, ked z autoradia ide 4x50W 4 - 8 ohmov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 a tak mate nejaky podklady k instalaci (foto + popis co kam,atd...) poslete mi prosim nejake odkazy na ty přední repraky teda já to mám třeba takhle: a já já já takhle jeden vejškáč v trojúhelníku a druhej na A sloupku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Nevim proc se nekdo boji vrtani :-) Navic tohle je dvoupasmovej komponentni system, takze oddelena vyska, kterou das misto origo, mela by se vejit a stredovas na stavajici umisteni, mozna budes muset pouzit vymezovaci krouzky, staci klidne plastovy co se prodavaji, nebo udelat MDF a radne utesnit, aby nedoslo k akustickemu skratu. Pokud das koaxialy, tedy stredobas s vyskou dohromady, tak prijdes o vysky, budou utopeny dole a to je chyba. já se vrtání třebas nebojím, ale fričkou jako ty bych do zadních dveří nešáhnul, to nééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 a tak mate nejaky podklady k instalaci (foto + popis co kam,atd...) poslete mi prosim nejake odkazy na ty přední repraky teda já to mám třeba takhle: a já já já takhle jeden vejškáč v trojúhelníku a druhej na A sloupku Bobe, to si musím poslechnout jak ti to hraje s dvěma výškáčema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 těš se hraju na symohony a je to masakr, až bude nové, tak to bude ještě zabijáčtější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Boobika: ja na to skoro nesahl, vzdyt je tam jen mala dirka ve dverich Jinak nekdo se ptal na parametry, tak kazdopadne 4 ohm repro a na radio povesit skoro jakoukoli wataz, nejlip ale s co nejvetsi citlivosti, aby ho to radio umelo dobre vybudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
storm48 Vloženo 7. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 a nebudu na to potrebovat zadnej zesilovac???mohl by me nekdo udelat kompletni nabidku do tech 4 ticis pred + zadek??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 a nebudu na to potrebovat zadnej zesilovac???mohl by me nekdo udelat kompletni nabidku do tech 4 ticis pred + zadek??? Do 4 tisis i se zesilovačem rovnou zapomen. Dej dopredu kvalitnejsi komponenty, tak at to mas pripraveny na pripadnej zesik az ti to nebude stacit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
storm48 Vloženo 7. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 nenene ty jsi me spatne pochopil prave ze tedkom nechci zesilovac!!!chci jen nejaky repro do predu a neco do zadu ale do zadu nevim jestly do plata nebo do org. mist :-(:-(:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 nenene ty jsi me spatne pochopil prave ze tedkom nechci zesilovac!!!chci jen nejaky repro do predu a neco do zadu ale do zadu nevim jestly do plata nebo do org. mist :-(:-(:-( origo místa jsou vzadu jen na 10cm repra.. a to nemá smysl.. radši si kup ovály do plata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
storm48 Vloženo 7. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 prosim te nemas ICQ abychom si mohly vic pobavit???mam v celku dost otazek a takto to je na dlouho!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 ...Bobíku...bravo na 2920 to nemusí být sice RF, ale pkud budeš mít zájem moje ICQ je 490-235-267 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
storm48 Vloženo 14. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 mám ješte dotaz je možno dát do plata subvofer a k tomu nejaky repro???kdyz mam radio Pioneer DEH–2920MP??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 ak si vyrobis plato tak ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
storm48 Vloženo 15. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 takze staci vyvrtat diru do plata a dat tam repraky a subvofer???a mam k tomu pridat vyskace nebo jak???a normalne to pripojim na radio??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.