burek Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 zdravim vsechny, chci se zeptat jestli nekdo nevi jak zapojit autoradio tak aby kdyz nastartuji zapne se.mel jsem to v passatovi.ted jsem koupil octavii 2001 a musim autoradio zapinat rucne.taky kdyz vypnu motor chtel bych aby vypmnulo aji autoradio.jde to nejak?predem dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 ...zaměň mezi sebou konektory č.4 a 7 na ISO konektoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 10. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 a jeste se chci prosim te zeptat jak poznam ktera je ctverka a ktera sedmicka?mam tam ten iso trosku jinak mam oba konektory zapojeny vedle sebe a ne naproti sobe.dikec moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 10. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 a jeste se chci zeptat tu 4ku a sedmicku mam menit na radiu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 ...konektory musíš mít stejné...na tom obrázku ten napájecí chybí.Přehoď mezi sebou kabely na ISO, které jadou od rádia.Je to červený a žlutý kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Ale to radio sa ti zapne uz ked das klucik do prvej polohy. Nie az ked nastartujes. Mne sa zapne u prvej polohe klucika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Ale to radio sa ti zapne uz ked das klucik do prvej polohy. Nie az ked nastartujes. Mne sa zapne u prvej polohe klucika Tak tak v první poloze se rádio zapne. Startovat se opravdu nemusí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 11. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 jo jo mstaci do prvni polohy mate pravdu nevim proc jsem napsal to stim startovanim.takze jak vedou za autoradia kably tak cervenek a zlutej mam jednoduse jenom prohodit.chtel jsem to udelat na iso konektoru ake nesli mi z neho vytahnout a rezat se mi nechteli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 jo jo mstaci do prvni polohy mate pravdu nevim proc jsem napsal to stim startovanim.takze jak vedou za autoradia kably tak cervenek a zlutej mam jednoduse jenom prohodit.chtel jsem to udelat na iso konektoru ake nesli mi z neho vytahnout a rezat se mi nechteli Ty konektory musíš tzv.vypíchnout, odehnout takový pacičky co to tam držej v tom plastu, jde to nějakou jehlou nebo origo vypichovákama, ale ty jsou děsně drahý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Tak to je přesně ten vypichovák, ale cenovka je tuším k tisícovce a teď nevím jestli za sadu nebo za kus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 11. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 tp radsi ty kably rostrihnu a otocim.jen doufam ze me neshori cely auto kdyz na autoradiu prohodim cerveny se zlutym.mam tam zakladni na kazety ted budu kupovat nejakyho panasonica. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 tp radsi ty kably rostrihnu a otocim.jen doufam ze me neshori cely auto kdyz na autoradiu prohodim cerveny se zlutym.mam tam zakladni na kazety ted budu kupovat nejakyho panasonica. To vypíchnutí je si myslím jednodušší než pájení a i líp to vypadá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 11. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 ja se na to dival a za boha ani sroubovakem jsem to nezvladl....tak uz fakt nevim....neni na to nejaky figl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 ja se na to dival a za boha ani sroubovakem jsem to nezvladl....tak uz fakt nevim....neni na to nejaky figl? Žádnej šroubovák, musí to být nějaká slabá jehla a musí to jít... ale tak jestli to prostě nejde tak to napájej, ale radši bych odpojil baterku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 11. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 pajet nebudu.....riznu zlutej a cervenej na autoradiu odpojenym od iso konektoru a prohodim je v ruce zatocim pekne do sebe a zaizoluju.bude to tak dobry?a pak jsem zvedav jestli shorim ci ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 pajet nebudu.....riznu zlutej a cervenej na autoradiu odpojenym od iso konektoru a prohodim je v ruce zatocim pekne do sebe a zaizoluju.bude to tak dobry?a pak jsem zvedav jestli shorim ci ne Sorry, ale tuhle prasárnu s krouceným spojem přede mnou ani nezmiňuj, tos viděl v jednom tuning časopise viď? Bych je za to zabil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 (editace) pajet nebudu.....riznu zlutej a cervenej na autoradiu odpojenym od iso konektoru a prohodim je v ruce zatocim pekne do sebe a zaizoluju.bude to tak dobry?a pak jsem zvedav jestli shorim ci ne Ale tak, to snad ne, kam to ten svět spěje, nedávno jsme takhle viděl zapojenou dálku přímo od elektrikáře a bylo to opravdu FUJ vezmi velkou jehlu a tím koncem, co se dává nit to vypíchneš a bacha, v origo. ISO konektoru je zajišťovací segment - žluté barvy, tak ten musíš vytáhnout, jinak ti to nepůjde. Editováno: 11. Listopad 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 11. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 nu dobra kluci takze si vezmu jehlu a trochu se v tom podrapu ale pokud to nepujde jdu na krouceni:D:D a nebo si radio vezmu domu a spajim to teda no at tu maji nekteri klid v dusi:Dale stejne jsem zvedavej jestli to vytahnu.ale vytahovat to mam v konektru z autoradia ze??a ne z toho co jde do auta ten pevnej skodovackej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 nu dobra kluci takze si vezmu jehlu a trochu se v tom podrapu ale pokud to nepujde jdu na krouceni:D:D a nebo si radio vezmu domu a spajim to teda no at tu maji nekteri klid v dusi:Dale stejne jsem zvedavej jestli to vytahnu.ale vytahovat to mam v konektru z autoradia ze??a ne z toho co jde do auta ten pevnej skodovackej? Pro náš klid to nemusíš dělat, ale až ti to auto zahoří, tak si nestěžuj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 11. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 ja to spajim neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 18. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 chlapi moc vam dekuju za rady!!!a je to presne tak jak jsem chtel.otocil jsem cervenej a zlutej.opatrne nasadil panel a jeste opatrneji pootocil klickem a cekal ze neco shori :) ale prd!!!jede to jako vajno!!!takze jeste jednou dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 chlapi moc vam dekuju za rady!!!a je to presne tak jak jsem chtel.otocil jsem cervenej a zlutej.opatrne nasadil panel a jeste opatrneji pootocil klickem a cekal ze neco shori :) ale prd!!!jede to jako vajno!!!takze jeste jednou dikec Hlavně že funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Cawte , viete mi povedat čo znamena tato krabicka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 to otevri;) je tam pojistka nejspise a tlumivka proti spickam v napeti v aute, aspon si to myslim celou dobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.