FTM Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Ahoj koupil jsem Superba 1,9 TDI, 96 kW, 2003 a mám problém s řazením jedničky a zpátečky. Někdy to jde úplně bez problémů a jindy to tam nemohu vůbec dostat. Tak musím autem, třeba na dvojku trochu pohnout a pak to tam dostanu. Ostatní kvalty jsou OK, spojka zabírá asi v půlce zdvihu. Máte nějakou zkušenost? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Tak tohle je úplně normální...to dělá snad každýmu...když ti tam nejde jednička tak si projed rychlosti třeba dva - tři a pak ti tam ta jednička pude...sice to zní divně, ale je to tak... Dyštak mi někdo opravte pokud se mýlim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turbokar Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Tak tohle je úplně normální...to dělá snad každýmu...když ti tam nejde jednička tak si projed rychlosti třeba dva - tři a pak ti tam ta jednička pude...sice to zní divně, ale je to tak...Dyštak mi někdo opravte pokud se mýlim Resil jsem potize s 1,3 a 5 (rychlosti dopredu), celkove razeni mi neslo. Bylo to rozestelovano na razeni nad prevodovkou (ja tam mam vyvazovaci zavazi razeni). Znamy servismen z autorizovaneho servisu to mel za 5 min serizeno, ted jako nove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libuše Vloženo 13. Června Sdílet Vloženo 13. Června (editace) Dobrý den potřebovala by poradit mám auto superb 1.9 96kw a stupeň 3 mne jde jakoby přes zuby a stupeň 5 nejde vubec zařadit děkuji moc Editováno: 13. Června, autor: Libuše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.