Publikováno Listopad 9, 200717 r Ahoj koupil jsem Superba 1,9 TDI, 96 kW, 2003 a mám problém s řazením jedničky a zpátečky. Někdy to jde úplně bez problémů a jindy to tam nemohu vůbec dostat. Tak musím autem, třeba na dvojku trochu pohnout a pak to tam dostanu. Ostatní kvalty jsou OK, spojka zabírá asi v půlce zdvihu. Máte nějakou zkušenost? Díky za radu.
Listopad 9, 200717 r Tak tohle je úplně normální...to dělá snad každýmu...když ti tam nejde jednička tak si projed rychlosti třeba dva - tři a pak ti tam ta jednička pude...sice to zní divně, ale je to tak... Dyštak mi někdo opravte pokud se mýlim
Listopad 13, 200717 r Tak tohle je úplně normální...to dělá snad každýmu...když ti tam nejde jednička tak si projed rychlosti třeba dva - tři a pak ti tam ta jednička pude...sice to zní divně, ale je to tak...Dyštak mi někdo opravte pokud se mýlim Resil jsem potize s 1,3 a 5 (rychlosti dopredu), celkove razeni mi neslo. Bylo to rozestelovano na razeni nad prevodovkou (ja tam mam vyvazovaci zavazi razeni). Znamy servismen z autorizovaneho servisu to mel za 5 min serizeno, ted jako nove.
Červen 13, 20241 r Dobrý den potřebovala by poradit mám auto superb 1.9 96kw a stupeň 3 mne jde jakoby přes zuby a stupeň 5 nejde vubec zařadit děkuji moc Upraveno Červen 13, 20241 r od Libuše
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.