Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj koupil jsem Superba 1,9 TDI, 96 kW, 2003 a mám problém s řazením jedničky a zpátečky. Někdy to jde úplně bez problémů a jindy to tam nemohu vůbec dostat. Tak musím autem, třeba na dvojku trochu pohnout a pak to tam dostanu. Ostatní kvalty jsou OK, spojka zabírá asi v půlce zdvihu. Máte nějakou zkušenost? Díky za radu.

Tak tohle je úplně normální...to dělá snad každýmu...když ti tam nejde jednička tak si projed rychlosti třeba dva - tři a pak ti tam ta jednička pude...sice to zní divně, ale je to tak...

Dyštak mi někdo opravte pokud se mýlim

Tak tohle je úplně normální...to dělá snad každýmu...když ti tam nejde jednička tak si projed rychlosti třeba dva - tři a pak ti tam ta jednička pude...sice to zní divně, ale je to tak...

Dyštak mi někdo opravte pokud se mýlim

Resil jsem potize s 1,3 a 5 (rychlosti dopredu), celkove razeni mi neslo. Bylo to rozestelovano na razeni nad prevodovkou (ja tam mam vyvazovaci zavazi razeni). Znamy servismen z autorizovaneho servisu to mel za 5 min serizeno, ted jako nove.

• 16 let později...

Dobrý den potřebovala by poradit mám auto superb 1.9 96kw a stupeň 3 mne jde jakoby přes zuby a stupeň 5 nejde vubec zařadit děkuji moc 

Upraveno od Libuše

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.