Publikováno Listopad 12, 200717 r Zdravím všechny fandy škodovek, potřebuju poradit mám problém. Mám octávku I. kombi, a teče mi do kufru po pravém zadním sloupku (v horní části) u pátých dvěří. Nesetkal jste se někdo s tímto problémem. Zkoušel jsem zatěsnit gumu kolem víka, ale pořád to teče pod plasty do boční kapsy až k rezervě. Díky za radu
Listopad 12, 200717 r Skus tesnení antény,teda jestli ji tam máš. je to tesnění ,stačí sundat a pořadně vyčistit
Listopad 13, 200717 r Autor Skus tesnení antény,teda jestli ji tam máš. Anténu mám, a těsnění se zdá být celkem s puchřelé. Myslíš, že by to mohlo být anténou, je tedy pravda, že po včerejších deštích se mi objevila voda i v kapce na levé straně. Gumou to nebude, protoře jsem jí měl sundanou a po hraně plechu tam neteklo a ze sloupku pořád prokapávala voda. Myslel jsem že by tam mohlo téct jedinou tou horní lištou co je na střeše, nebo uchycením teleskopů. Jinak díky za radu, jo a nevíš jak se k tý anténě dostanu, budu muset asi pod ten tapecírunk. Zatim
Listopad 13, 200717 r Vono to chce fakt rozebrat,jinak zjistíš prd. Otevři zadní dvaře,na strope po anténou je takovej plastovej kryt,ten vycvakej dolu a rukou odtáhni střeční tapacírung a už si při matici která drží anténu.Tu odšroubovat,odpojit kabel a vytáhnout anténu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.