zdsamct Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 koukal jsem na bazary a nasel toto http://www.eurocar.cz/autobazar/%8Akoda/Oc...avia-073021.htm pisou tam rok 2002 a ma to predfacelift palubovku,muze to tak byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Ano.I modely 2004 pokud byly Classic měly tuto palubku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 (editace) Já mám taky facelift, ale protože je to classic, tak se starou palubkou, jak píše Cosby. Četl jsem, že Octavia byla jediný auto na světě, které v různých výbavách měly různé palubky Editováno: 14. Listopad 2007, autor: Petr E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 15. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 koukam ze se to tema nejak zdvojilo,asi jsem to vcera nejak spatne udelal, prosim o sjednoceni diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.