.Viki Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 asi se mi v myčce do zámků dostala voda, která tak zamrzá že klíč strčím jen do půlky zámku. Zámek většinou po rozmrazovači povolí ale co s tím?? jak dostat vodu pryč definitivně?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Namor Rapsaj Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 (editace) asi se mi v myčce do zámků dostala voda, která tak zamrzá že klíč strčím jen do půlky zámku. Zámek většinou po rozmrazovači povolí ale co s tím?? jak dostat vodu pryč definitivně?? Zkus to propláchnout lihem. Ten na sebe váže asi nejlíp vodu. Pak vyfoukat a promazat třeba vedečkem. Já to tak dělal u felicie a měl jsem pokoj celou zimu. Nevím jak u Fabie, ale asi to bude podobný. Editováno: 16. Listopad 2007, autor: Namor Rapsaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.