Listopad 21, 200717 r Gratuluji ke koupi !!! Tukance a prasklinky se da spravit ,to neni zase takovy terno... ,hlavne aby ted dobre slapala elektrika a motor!!! preju hodne stastnych km!! co se tyce tech fotek,tak ja je treba upravuju v zoneru,tam to jde rychle e jednoduse.... Maxka souboru je 1Mb.... Tak jsem pár fotéšek udělal. Kam s nimi? Zmensit ,a supsup do sekce vase octavia das prochazet vyberes soubor nahrani a odpoved.... tak tato ukázka nahrání souboru se ti moc nepovedlá
Listopad 21, 200717 r Gratuluji ke koupi !!! Tukance a prasklinky se da spravit ,to neni zase takovy terno... ,hlavne aby ted dobre slapala elektrika a motor!!! preju hodne stastnych km!! co se tyce tech fotek,tak ja je treba upravuju v zoneru,tam to jde rychle e jednoduse.... Maxka souboru je 1Mb.... Tak jsem pár fotéšek udělal. Kam s nimi? Zmensit ,a supsup do sekce vase octavia das prochazet vyberes soubor nahrani a odpoved.... tak tato ukázka nahrání souboru se ti moc nepovedlá Holt tudle si musite stahnout pokud ji chcete videt ...jenom jsem cekal kdo prvni si rejpne je to printscreenpc..a nemam momentalne prougremek na upravu formatu.)
Listopad 21, 200717 r Holt tudle si musite stahnout pokud ji chcete videt ...jenom jsem cekal kdo prvni si rejpne je to printscreenpc..a nemam momentalne prougremek na upravu formatu.) tak první rejpal se našel
Listopad 21, 200717 r Holt tudle si musite stahnout pokud ji chcete videt ...jenom jsem cekal kdo prvni si rejpne je to printscreenpc..a nemam momentalne prougremek na upravu formatu.) tak první rejpal se našel Od tebe to jeste jde
Listopad 21, 200717 r Od tebe to jeste jde Já jsem teď sám zvědav, co dotyčný koupil, začínám si hrát s myšlenkou koupit starší OI 4x4 ve Švajcu
Listopad 21, 200717 r Zmensit ,a supsup do sekce vase octavia das prochazet vyberes soubor nahrani a odpoved.... Yes, sir. To je snad telepatie. Už to tam je, tak se můžeš/te spolu s ostatními děsit.
Listopad 21, 200717 r Od tebe to jeste jde Já jsem teď sám zvědav, co dotyčný koupil, začínám si hrát s myšlenkou koupit starší OI 4x4 ve Švajcu uz je v sekci VO ... pekny autii.... 4x4 je supr,mozna se taky jednou dockam... mame chalupu v horach a s 55kou je tezky se tam nekdy dostat...
Listopad 21, 200717 r no ja uz ti tam hodil nejaky ten prispevecek:)) a vubec sem se nemel ceho desit !!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.