rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Gratuluji ke koupi !!! Tukance a prasklinky se da spravit ,to neni zase takovy terno... ,hlavne aby ted dobre slapala elektrika a motor!!! preju hodne stastnych km!! co se tyce tech fotek,tak ja je treba upravuju v zoneru,tam to jde rychle e jednoduse.... Maxka souboru je 1Mb.... Tak jsem pár fotéšek udělal. Kam s nimi? Zmensit ,a supsup do sekce vase octavia das prochazet vyberes soubor nahrani a odpoved.... tak tato ukázka nahrání souboru se ti moc nepovedlá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Gratuluji ke koupi !!! Tukance a prasklinky se da spravit ,to neni zase takovy terno... ,hlavne aby ted dobre slapala elektrika a motor!!! preju hodne stastnych km!! co se tyce tech fotek,tak ja je treba upravuju v zoneru,tam to jde rychle e jednoduse.... Maxka souboru je 1Mb.... Tak jsem pár fotéšek udělal. Kam s nimi? Zmensit ,a supsup do sekce vase octavia das prochazet vyberes soubor nahrani a odpoved.... tak tato ukázka nahrání souboru se ti moc nepovedlá Holt tudle si musite stahnout pokud ji chcete videt ...jenom jsem cekal kdo prvni si rejpne je to printscreenpc..a nemam momentalne prougremek na upravu formatu.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Holt tudle si musite stahnout pokud ji chcete videt ...jenom jsem cekal kdo prvni si rejpne je to printscreenpc..a nemam momentalne prougremek na upravu formatu.) tak první rejpal se našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Holt tudle si musite stahnout pokud ji chcete videt ...jenom jsem cekal kdo prvni si rejpne je to printscreenpc..a nemam momentalne prougremek na upravu formatu.) tak první rejpal se našel Od tebe to jeste jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Od tebe to jeste jde Já jsem teď sám zvědav, co dotyčný koupil, začínám si hrát s myšlenkou koupit starší OI 4x4 ve Švajcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 4irk4 Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Zmensit ,a supsup do sekce vase octavia das prochazet vyberes soubor nahrani a odpoved.... Yes, sir. To je snad telepatie. Už to tam je, tak se můžeš/te spolu s ostatními děsit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Od tebe to jeste jde Já jsem teď sám zvědav, co dotyčný koupil, začínám si hrát s myšlenkou koupit starší OI 4x4 ve Švajcu uz je v sekci VO ... pekny autii.... 4x4 je supr,mozna se taky jednou dockam... mame chalupu v horach a s 55kou je tezky se tam nekdy dostat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 no ja uz ti tam hodil nejaky ten prispevecek:)) a vubec sem se nemel ceho desit !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.