HonzaV Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Ahoj, pořídili jsme si nové autí. Je to TDI 81kW z roku 01. Vše je ok až na jednu dálku. Už 2x se mi stalo, že jsem s jedním z klíču ( očividně podle opotřebení s tím, co se používal primárně ) neodemkl auto. Prostě jsem zamkl, ráno jdu k autu a DO nic. Baterku jsem vyměnil, ledka vždy při stisku tlačítka blikne, ale nic se neděje. Musím vzít druhý klíč, odemknu ( dálkou ) a pak se zase chytí i ten starej. Jsem z toho jelen. Máte s tím nějaké zkušenosti? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Mám podobné problémy. Myslím si, že je to špatným DO. Nevím co na něm může odcházet. Mám třeba jedno, kterým jde auto odemknout, a ne zamknout. Přitom kontrolka přenosu signálu se rozsvítí.... Mám doma 4 a ani jedno nefunguje pořádně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 20. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Tak jsem mluvil s technikem a povídal, že mám v hajzlu komfortku... Je tam prej jedinej klíč a přitom to funguje se dvěma ( s jedním špatně, jak jsem psal ) a další klíč nejde přidat, ani ubrat... Prý je na výměnu. To jsem zvědavej, co bude stát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.