galaher Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Koupil jsem autí v bazaru.Má namotovanej zámek řadičky,ale dostal jsem k tomu jen jeden klíček.Problém je v tom,že nemám kartičku na výrobu nového.Neví někdo kde na Ostravsku jsou schopni udělat ještě jeden bez té kartičky.Vím,že to tu někdo už psal,kde v Ostravě to dělají,ale nemohu to téma najít.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Napiš výrobci a porad se co s tím ....bez kartičky u klíčníků to asi normálně nepůjde......i když v české republice jde vše.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Řešil jsem stejný problém. Zašel jsem tam, kde dělají nové klíče a říkal mi že bez kartičky ne. Tak jsem mu popsal situaci a druhý den jsem mu donesl TP na ukázku a ukázal jsem mu občanku, že auto je opravdu mé a odcházel jsem s novým klíčem od zámku. Vše je jen o komunikaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.