creck Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 (editace) Cau lidi , projizdel jsem to tu odzhora dolu a naopak , ale nenasel jsem postup jak skontrolovat vahu vzduchu u benzinovych motoru pomoci vagu , nevite nekdo jak na to ? nehodil by sem nekdo navod ? jedine co jsem nasel jsou nejake hodnoty co ma davat , ale kde a jak tyto hodnoty prectu to fakt nevim , dekuji jsem zacatecnik s vagem tak pls trochu polopate a jeste malickost , jde u modelu 1.6 75kw nastavit pres vag svetla typ skandinavie(rozsviceni po zapnuti klicku)? vsude o tom pisou na octu II ale pro jednicku jsem to nikde nenasel jestli tu zavita admin , nebylo by dobre zalozit na foru sekci diagnostika a tam aby byly vsechny rady ohledne VAG ?? Editováno: 24. Listopad 2007, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepééé Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Cau lidi , projizdel jsem to tu odzhora dolu a naopak , ale nenasel jsem postup jak skontrolovat vahu vzduchu u benzinovych motoru pomoci vagu , nevite nekdo jak na to ? nehodil by sem nekdo navod ? jedine co jsem nasel jsou nejake hodnoty co ma davat , ale kde a jak tyto hodnoty prectu to fakt nevim , dekuji jsem zacatecnik s vagem tak pls trochu polopate a jeste malickost , jde u modelu 1.6 75kw nastavit pres vag svetla typ skandinavie(rozsviceni po zapnuti klicku)? vsude o tom pisou na octu II ale pro jednicku jsem to nikde nenasel jestli tu zavita admin , nebylo by dobre zalozit na foru sekci diagnostika a tam aby byly vsechny rady ohledne VAG ?? Ahoj. Prosim tě.Nevim jak ji skontrolovat ale měl jsem s tím problém a jen jsem ho proplách odmaštovadlem na brzdy ve spreji (stojí cca 40,-kč) a mám po problému.Auto drandí jak prdlí. (byla hodně zapráčená) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 25. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 dik , no ale nebudu ji proplachovat , jen jsem chtel vedet jestli jde nejak prekontrolavt pres vag , a jeste malej dotaz tohle mi vypsal vag dneska System zpetneho vedeni vyfukovych plynu Regulacni odchylka - nevite na co se kouknout kde je zrada ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KUBRT 111 Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Jedině osciloskopem........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Jedině osciloskopem........... přesně tak, vag špatnou váhu nezjistí. Mě ji kontroloval před 3 týdny. OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 26. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 no myslel jsme pod kterym cislem v RJ motoru v bloku hodnot ukazuje vahu vzduchu , aby tam byly hodnoty xxx - xxxx - xxxx a kolik ma vlstne davat spravne , dik za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.