switcher Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Zdravím, auto se mi vůbec nechce ohřát tak jsem koupil novej termostat, rozdělal to pouzdro co je u hlavy, do kterého vedou asi 3 hadice a je tam snímač teploty a chtěl termostat vyměnit, ale vůbec žádnej tam nebyl? Nebo je někde jinde? Poradí mi někdo prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Zdravím, auto se mi vůbec nechce ohřát tak jsem koupil novej termostat, rozdělal to pouzdro co je u hlavy, do kterého vedou asi 3 hadice a je tam snímač teploty a chtěl termostat vyměnit, ale vůbec žádnej tam nebyl? Nebo je někde jinde? Poradí mi někdo prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Zdravím, auto se mi vůbec nechce ohřát tak jsem koupil novej termostat, rozdělal to pouzdro co je u hlavy, do kterého vedou asi 3 hadice a je tam snímač teploty a chtěl termostat vyměnit, ale vůbec žádnej tam nebyl? Nebo je někde jinde? Poradí mi někdo prosim? FOTO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 25. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 super chlapy, děkuju! Rozebral jsem něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.