FiKuZZ Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Zdravím, včera se mi povedlo poničit prah.Kolik tak odhadujete cenu opravy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Take 3 tisicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Take 3 tisicky. záleží kde to chceš nechat opravit, já měl něco podobného, doporučuju vzhledem k záruce na kastli opravovat ve škodovce, ikdyž třeba je auto ze záruky (díky nedělání servisu u škodovky apod.) přeci jen snad opravují tak, aby případně záruku vydrželo, moje částka byla 8.000,- - moc jsem to neřešil vzhledem k pojistce, ale opravili to bez výměny prahu - vytažením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aischylos Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Zdravím, včera se mi povedlo poničit prah.Kolik tak odhadujete cenu opravy? Něco podobného se stalo teď i mě....jen na opačném prahu a dneska se půjdu taky poptat, jak to viděj....takže díky za info.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 NECITUJTE S OBRÁZKY!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maluch Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Myslíte, že je tohle na výměnu prahu? Ptal jsem se v servisu Škoda a odpověď : výměna prahu za cca 17 000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 MALUCH: Da sa to opravit aj bez vymeny prahu-vytlacit+vytiahnut a nalakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Myslíte, že je tohle na výměnu prahu? Ptal jsem se v servisu Škoda a odpověď : výměna prahu za cca 17 000,- taketo podobne mi robyli za 4000sk bez vymeny prahu,nebol to origo servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maluch Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Máte případně někdo tip na kvalitní servis v Praze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.