Publikováno Listopad 25, 200717 r měl bych dotaz rozdělával někdy někdo dvojdílný kola? chtěl bych přeleštit límec a střed přelakovat a bojím se to rozebrat. jak je to potom s vystředěním, nebo je závit s tolerancí? jak je to s těsností spoje? a když už jsem v dotazech - kdo a kde vyleští a cca za kolik?
Listopad 26, 200717 r Ty radsi nic nedelej sam, bo z toho pak budes mit dvojdilny kola se spoustou sroubku
Listopad 26, 200717 r měl bych dotaz rozdělával někdy někdo dvojdílný kola?chtěl bych přeleštit límec a střed přelakovat a bojím se to rozebrat. jak je to potom s vystředěním, nebo je závit s tolerancí? jak je to s těsností spoje? a když už jsem v dotazech - kdo a kde vyleští a cca za kolik? Aaaa, pán se hodně nudíá a vymýšlí kraviny
Listopad 26, 200717 r Autor nene, ale sím víš, že ty kola mají droboulinký vady na kráse, tak bych je rád odstranil - jsou přeci krásný a zaslouží si to
Listopad 26, 200717 r nene, ale sím víš, že ty kola mají droboulinký vady na kráse, tak bych je rád odstranil - jsou přeci krásný a zaslouží si to No jistě, ale rejpnout si musím
Listopad 26, 200717 r Autor tak na TF poradili, rozebrat a nebát se, jen označit polohu límce vůči středu a pak slepit tmelem na okna
Leden 12, 200817 r Autor kola v bytě... ventilek jako prd ven šroubky po menším zápasu taky venku vle díly drží u sebe jako přikovaný......grrrrr
Leden 13, 200817 r Tomu Chorvatovi napiš, ne? Určo jakožto příznivec VW (on dělá to twin motor Lupo) německy vládne
Leden 19, 200817 r Autor no nic, jdu napsat Chorvatovi. Dnes jsem vzal gumovou palici a mlátil do toho jako hluchej do vrat a ani prd. Po 10 minutách mlácení jsem to vzdal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.