Bylzde Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Ahoj,tak včera jsem byl svědkem nepříjemné nehody... Holka přebíhala tady u nás ve městě silnici mimo přechod a vběhla přímo pod sanitku(RLP)...Měla ještě smůlu že jak se lekla tak uklouzla na té naslizlé silnici a sanitka ji trefila a pak táhla tak 5-7 metrů pod sebou...V sanitce byl celý personal tak měla opravdu rychlou pomoc...Bohužel byla pod tou sanitkou zaklíněná...rozsvítil jsem svoje světlušky dálkový aby na ni bylo vidět a šel jsem jim pomoc ji vytáhnout...seběhlo se nás tam tak 5-6 chlapů a sanitku vepředu jsme nadzvedávali aby šla vytáhnout..byla ještě zaklíněná nohou...ale nakonec se to podařilo...ta sanitka(VW Transporter ta velká svině) je těžká jako prase...Holka byla asík v bězvědomí...Nebyl to pěkný pohled když jsem přijel a ta holka ležela pod tím autem..nikomu to nepřeji... Divčínu (15-20) pak transportoval ve vážném stavu do Prahy vrtulník...víc o jejím stavu nevím..neměla u sebe ani doklady tak jsme nevěděli kdo to je... Dávejte větší pozor ve městech...může se to stát každému z nás...a na tomhle povrchu jen tak s autem něco neuděláte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Ty brdo, tak to uprimne obdivuju tvoji snahu pomoci. Sam se dost casto u podobnych nehod pohybuju a vim, ze lidi pak dokazou akorat stat a cumet jak telata a v pozadi aledovat a radovat se, ze se to nestalo jim misto toho aby sli pomoct. Kazdopadne preju vsem aby se vam takove nehody, nebo nedej Boze s horsim koncem, uplne vyhybaly. Na silnicich je divokych prasat vic nez v lese. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 30. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Ty brdo, tak to uprimne obdivuju tvoji snahu pomoci. Sam se dost casto u podobnych nehod pohybuju a vim, ze lidi pak dokazou akorat stat a cumet jak telata a v pozadi aledovat a radovat se, ze se to nestalo jim misto toho aby sli pomoct. Kazdopadne preju vsem aby se vam takove nehody, nebo nedej Boze s horsim koncem, uplne vyhybaly. Na silnicich je divokych prasat vic nez v lese. No v tu chvíli jsem prostě šel...nic příjemnýho když vidíš jak někdo leží pod autem a nehýbe se...A je pravda že by to asík bylo horší kdyby tam nebyla doktorka a zbytek z té sanitky...takhle jsme aspoň věděli co dělat...Snad to bylo i ráno na nově ve zprávách..Ale určitě bez záběrů...Tak uvidíme jestli nebude něco teď v hlavních zprávách...hlavně bych chtěl vědět jak je na tom ta holčina.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 :palec2: - dobrá práce - opravdu se sklánim před lidma kteři pomohou - lidi kteři dokažou radit z dálky a ktomu ještě fotit je miliony, ale těch co přiloži ruku k dílu je minimum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 30. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 :palec2: - dobrá práce - opravdu se sklánim před lidma kteři pomohou - lidi kteři dokažou radit z dálky a ktomu ještě fotit je miliony, ale těch co přiloži ruku k dílu je minimum Díky,taky mám ještě trochu pořezanou ruku od toho podběhu za který jsme tu sanitku zvedali...Ale to je opravdu nic proti tomu co se stalo té ženě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 - dobrá práce - opravdu se sklánim před lidma kteři pomohou - lidi kteři dokažou radit z dálky a ktomu ještě fotit je miliony, ale těch co přiloži ruku k dílu je minimum Díky,taky mám ještě trochu pořezanou ruku od toho podběhu za který jsme tu sanitku zvedali...Ale to je opravdu nic proti tomu co se stalo té ženě... fakt čest lidem, kteří pomůžou, bohužel jsem měl tu čest taky tahat několikrát lidi z auta a opravdu skoro nikdo nepomůže, jinak ta sanitka váží kolem třech až třech a půl tuny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 30. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 - dobrá práce - opravdu se sklánim před lidma kteři pomohou - lidi kteři dokažou radit z dálky a ktomu ještě fotit je miliony, ale těch co přiloži ruku k dílu je minimum Díky,taky mám ještě trochu pořezanou ruku od toho podběhu za který jsme tu sanitku zvedali...Ale to je opravdu nic proti tomu co se stalo té ženě... fakt čest lidem, kteří pomůžou, bohužel jsem měl tu čest taky tahat několikrát lidi z auta a opravdu skoro nikdo nepomůže, jinak ta sanitka váží kolem třech až třech a půl tuny No těžká bylo hodně...chudák ta holka co byla pod tou sanitkou..navíc ji ještě kus pod sebou vláčela... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.