Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
a to je vlastni uprava nebo se to tak prodava? kdyz nad tim premyslim,taky bych jsem ten muj displey nekam mohl schovat - kaple....a ted me neco napadlo, zkusim do umistit do palubovky nebo nad palubovku :palec2:

je to fotomontaz, vzdyt to jde videt ;) premyslim kam ho umistim a kdyz na nic neprijdu tak ho hodim pod palubovku a bude

Vloženo
Už jsem na to přišel. Cvičně jsem znovu demontoval zadní nárazník a zjistil, že ty senzory mají "vrch" a já jsem je měl otočený jak mě napadlo. A ještě jedno zjištění, dal jsem tam ty podložky, které byly dodány (jsou tam proto aby ty senzory byly kolmé k vozovce) a bylo jich tam celkem 10 kusů po různých úhlech (mě stačily ty nejmenší) a hádejte, kolik jsem jich zlomil - přesně 10 (těch nejmenších), tak jsem to zabrušovel s těch větčích a světe divse - vono to fachčí.

S tím displejem v zrcátku jsem šlápl vedle, dost to ve tmě oslňuje když to svití - ještě to budu ladit.

Ty přední senzory se sepnou jen, když šlápneš na brzdu a jsi před překážkou, jinak ne a jsou v činnosti ještě 10 sekund - plně to postačuje. Jak to bude celý OK, tak dodám foto.

Chlapi, to v tom zrcátku nedoporučuju, oslňuje to a není při couvání nic vidět, tak jsem to vyřešil tak, že jsem si objednal ten s tím displejem na palubovku http://www.deramax.cz/select_det.php?id_vy...amp;skupina=-10 a to s tím zrcátkem jim vrátím (byli dost ochotní). Přehodím jen krabice se senzory a tak a ten nový displej použiju k tomu co mám v autě. Buď to dám někde na palubovku, nebo pod rádio a při nejhorším to někde schovám. Už mě to přestává bavit. Originál je originál.

Vloženo
Chlapi, to v tom zrcátku nedoporučuju, oslňuje to a není při couvání nic vidět, tak jsem to vyřešil tak, že jsem si objednal ten s tím displejem na palubovku http://www.deramax.cz/select_det.php?id_vy...amp;skupina=-10 a to s tím zrcátkem jim vrátím (byli dost ochotní). Přehodím jen krabice se senzory a tak a ten nový displej použiju k tomu co mám v autě. Buď to dám někde na palubovku, nebo pod rádio a při nejhorším to někde schovám. Už mě to přestává bavit. Originál je originál.

co te prestava bavit? no ja nevim jak ty, ale ja jsem spokojeny i s neoriginalem. a co se tyce toho piskani, si vypnu zvik a mam svaty klid ;)

Vloženo
co te prestava bavit? no ja nevim jak ty, ale ja jsem spokojeny i s neoriginalem. a co se tyce toho piskani, si vypnu zvik a mam svaty klid ;)

presne tak sice uz je to neco navim v aute co neni origo, ale co ten origilanli umi za ty penize?

Vloženo
presne tak sice uz je to neco navim v aute co neni origo, ale co ten origilanli umi za ty penize?

umi to,co ten original, ukaze ti, kolik ti zbyva od prekazky, to umi jak ten original,tak ten neoriginal ;)

Vloženo
umi to,co ten original, ukaze ti, kolik ti zbyva od prekazky, to umi jak ten original,tak ten neoriginal ;)

Jo? tak to jsme nevedel a kde to ukazuje dm u originalu?si myslim ze nikde ze original jen pipa nic vic, za ty prachy zadna muzika

Vloženo

Tak mě by se líbily ty origo senzory pěkně v barvě v nárazníku páč mají takový i hezčí tvar dle mého názoru, ale na druhou stranu v kombinaci s displejem co ukazuje cm ...

Asi ideál by byl, kdyby se přepl maxidot a ukazoval, ale toto jiné automobilky už přebily kamerou a nedejbože lexus i tim, že si auto zaparkuje samo, ale to už jsem se dostal do ouplně jiné cenové kategorie ... lol

Já jsem max spokojenej s tim neorigo s displejem, ale i jen na pípání se dá zvyknout ... :palec2:

Vloženo
Jo? tak to jsme nevedel a kde to ukazuje dm u originalu?si myslim ze nikde ze original jen pipa nic vic, za ty prachy zadna muzika

no ja myslel,ze to ukazuje, kdyz mas uprostred " pocitac " nebo ze to jde nejak spojit s navigaci ci nakodovat, jako od vyroby, treba posluchas radio, vidis stanici a kdyz das parkovacku, tak se ti zobrazi auticko a prekazka. lol

Vloženo

muj nazor je,ze je dobry, ja couvam podle zvuku,ale couvani k prekazce dojizdim pomoci displeje.protoze kdyz jedu k moji,tak oni maji maly najezdy, pro me jsou akorad, ze se tam to auto vleze a nezasahuje do silnice, kde je provoz, jak svina, takze kdyz chci byt co nejbliz k vratom, tak hraji o cm, nerad, aby jel nejaky buran tesne s patnikem - popelari, silnicari, druzstevnici a rozparali mi predek, to nemluvim, ze je pred jejim kopec a kdyz je to namrzne, tak se tam auta klouzou o sto sest.tod muj nazor a komu se to nelibi,at si prd...polibi lol

Vloženo
a k cemu by to ukazovalo,zvukova signalizace uplne staci to je to same jak ten displej akorat na nej cucis jak blazen a hyzdi interier kvuli 10ti minutam denne,muj nazor je ze ten displej je uplne zbytecny

a pokud si od stribrnic, tak tam ma babku ;)

Vloženo (editace)
ja si objednal

http://www.vevenco.eu/detail/index.php?id=503

a cekam a cekam a porad nic, pritom uz to poslali ve stredu, blba posta :feve:

A neuvažuješ o předních, včera jsem to rozchodil i ve předu a dnes trochu pojezdil a jeví se mi to dobrý. Je to poměrně inteligentní, když to nevidí překážku, tak se to ani nezapne a když couváš a potom zařadíš za 1 (bez použití brzdy), tak to ještě 10 sekumd skenuje předek a potom se to vypne.

post-6517-1201356196_thumb.jpg

Editováno: , autor: nosal
Vloženo (editace)
A neuvažuješ o předních, včera jsem to rozchodil i ve předu a dnes trochu pojezdil a jeví se mi to dobrý. Je to poměrně inteligentní, když to nevidí překážku, tak se to ani nezapne a když couváš a potom zařadíš za 1 (bez použití brzdy), tak to ještě 10 sekumd skenuje předek a potom se to vypne.

Přišel jsem na zajimavou věc. Dnes jsem jezdil s vozejkem. Když jsem couval, tak to asi 3-4 krát řvalo jak voteklý a potom najednou nic a už se to při zpátečce nezaplo - jen ty přední fungovaly tak jak mají. Tak jsem si myslel, že je to pokažený. Ale jak jsem ten vozejk odpojil, tak to začalo zase fachčit - divný že? (že by to bylo tak chytrý, že to rozpozná vozejk?).

Vloženo

ahoj, pane kolego je mozny to pouzit na stranky octaviaclubu?predpokladam ze uz si to daval zabiakovi na skodaoctavia.cz tak jestli mas zajem dam to i k sobe...jestli to mas v nejakym zipu vsechno, textik i fotos ;)

dik moc

Vloženo (editace)
ahoj, pane kolego je mozny to pouzit na stranky octaviaclubu?predpokladam ze uz si to daval zabiakovi na skodaoctavia.cz tak jestli mas zajem dam to i k sobe...jestli to mas v nejakym zipu vsechno, textik i fotos ;)

dik moc

OK, no problem, ale pokec žádnej nemám. Fotky mají celkem 800 k. Kam to chceš poslat? Zabiakovi jsem dával jen trippling, toto ne.

Vloženo (editace)

premyslel jsme ale je to zbytecne, predek odhadnu, zadek uz mi nejde mam fabii sedan a po roce porad nic, asi jsem spatny ridic :feve:

joo a ohledne toho voziku asi to bude detekovat vadne cidla a automaticky je odpoji, a protoze tam byl vozik a porad to rvalo tak ta jednotka si rekla ze jsou vadne a odpojila je

Editováno: , autor: Kutil_Tim
Vloženo (editace)
halooo lidiii

piste nejake zkusenosti s park asistentem, teda hlavne prednim nevim jaky objednat z tech dvou, nebo ma nekdo jiny typ?

Já osobně jsem park.asist. dal do černé lišty v nárazníku a pokud někdo chcete za pár korun toto tak si o něj napište UPOZORŇUJI že aukce se opakují tak si to hlídejte

http://www.aukro.cz/7748_alarmy_centralni_zamykani.html

post-5715-1201450133_thumb.jpg

Editováno: , autor: Vladajs

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...