Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
Vloženo

Tak dobrá zpráva. Už mi známej konečně dodal CD do navigace. Zatim jen CZ+PL 2006, ale prej bude i 2008 :kol-147: Jinak mi má ještě dodat evropu 2006.

Chce za jedno 450kč což je pro mě bomba oproti 5000kč a jelikož jsem dlouho scháněl tak do toho jdu.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Jde to CD s mapou nějakým způsobem přežehlit ? Zkoušel jsem ho vypálit, všechny soubory tam byly, ale přesto mi v NAVI nefungovalo. Přitom to, co jsem dostal od kámoše byla taky kopie. Jak na to ? :help:

• o 2 týdny později...
Vloženo
Jde to CD s mapou nějakým způsobem přežehlit ? Zkoušel jsem ho vypálit, všechny soubory tam byly, ale přesto mi v NAVI nefungovalo. Přitom to, co jsem dostal od kámoše byla taky kopie. Jak na to ? :help:

nazdárek,přepaloval sem ho asi 4 krát a pokaždý na jinou značku nosiče a pak konečně ho to vzalo.Mam je v autě,musel bych mrknou co to je za cd.

Vloženo
To ti asi nikdo neprozradí,bylo by po kšeftu.

Hm.. to je mi divnej kseft, kdyz si z torrenta stahnu mapu, vypalim na CD za 10Kc a prodavam za 450. Hm.. tak tomu rikam zlodejna.

Tj. pro ty co to shani - to co hledate je Blaupunkt TravelPilot DX. Nejsnaz Google, hodit tam travel pilot DX torrent Czech, vyskoci vam spoustu odkazu. Nainstaluj si nejaky uTorrent, hod to do nej a stahni. Pak budes potrebovat CloneCD a SafeDisk profil do nej a skrz nej to vypal - s nejvetsi pravdepodobnosti bude soucasti toho Torrenta, aspon tedy pokud to pripravoval nekdo slusnej. No.. Cd mas za 10Kc, spojeni na net nejspis kazdy ma a zbytek je k sehnani zdarma. Pokud by s tim nekdo mel trouble, tak pisnete.. profil mam bohuzel jinde, ale muzu dodat klidne taky - ale na netu ho najdete 100x rychlejc.

Na torrentu sezenete vsechny mapy.. jakoze uplne kazde.. TravelPilot pouziva mapy TeleAtlas, takze se neleknete, kdyz nekde bude travelpilot a nekde teleatlas..

Vloženo
Hm.. to je mi divnej kseft, kdyz si z torrenta stahnu mapu, vypalim na CD za 10Kc a prodavam za 450. Hm.. tak tomu rikam zlodejna.

Tj. pro ty co to shani - to co hledate je Blaupunkt TravelPilot DX. Nejsnaz Google, hodit tam travel pilot DX torrent Czech, vyskoci vam spoustu odkazu. Nainstaluj si nejaky uTorrent, hod to do nej a stahni. Pak budes potrebovat CloneCD a SafeDisk profil do nej a skrz nej to vypal - s nejvetsi pravdepodobnosti bude soucasti toho Torrenta, aspon tedy pokud to pripravoval nekdo slusnej. No.. Cd mas za 10Kc, spojeni na net nejspis kazdy ma a zbytek je k sehnani zdarma. Pokud by s tim nekdo mel trouble, tak pisnete.. profil mam bohuzel jinde, ale muzu dodat klidne taky - ale na netu ho najdete 100x rychlejc.

Na torrentu sezenete vsechny mapy.. jakoze uplne kazde.. TravelPilot pouziva mapy TeleAtlas, takze se neleknete, kdyz nekde bude travelpilot a nekde teleatlas..

Souhlasim s tebou kdo to dělá na kšeft je to hnus. fuck

Vloženo
Tak dobrá zpráva. Už mi známej konečně dodal CD do navigace. Zatim jen CZ+PL 2006, ale prej bude i 2008 :kol-147: Jinak mi má ještě dodat evropu 2006.

Chce za jedno 450kč což je pro mě bomba oproti 5000kč a jelikož jsem dlouho scháněl tak do toho jdu.

Nazdar, mám zájem o jedno takové CD. Můžeš to nějak zařídit?

Vloženo
To Marek:

děkuji, nějak se tím prokoušu....na kšeft to nemám !

Tak abych to jeste zjednodussil - v priloze priklada zazipovany profil do CloneCD. Ten soubor staci rozbalit a zkopirovat do instdiru CLONE_CD \Profiles, tedy napr. c:\program files\Slysoft\Clone CD\Profiles a pouzit jej - Safe Disk 3.x

Ted jsem uz nekde videl ke stazeni Czech 2008 mapy.. sam mam 2006 a ty jsou tedy mnohdy hodne out :( Tak dejte vedet, jestli tim mam ztracet cas ;)

SafeDisc_3.x.zip

Vloženo

450,- to je zlodějina,máš pravdu,ale když kupuješ origo mapy,pak s tím strávíš nějaký čas,tak je přece nebudeš dávat zadarmo,nebo jo?

Na nejnovější mapy ti safedisk3 ale nestačí,časem na to přijdeš!A z torrentu mapy nic moc,třeba Čechy/Polsko 08 mají v sobě chyby,je to špatným kopírováním.Třeba tam ůplně chybí nějaký silnice.Není nad origo!

Vloženo

čaute jestli někdo chcete mam CZ/PL-2007/2008 origo blaupunkt disc takže v případě zájmu to smahnu na cdr bo něco jinýho... cenu vyrobíme dohodou...

já mám spíš jinej problém :) moje dxo se mnou přestalo mluvit česky :( a mluví všeljak jen ne česky... i když dám načíst češtinu pomocí volby jazyka tak ta slepice co tam mele kudy mam jet mele anglicky, holandsky německy a všeljak ale česky ne e...POMOC :)

Vloženo

Musíš do tý navi nechat nahrát češký hlas,trvá to asi hodinu,musíš navi vyndat s auto a dát jí někomu,kdo to dělá.Druhá možnost je,se ži seženeš cd s českým hlasem,které musíš vždy nahrát po změně mapy do navi.Pokud jsi z prahy,dělá to kluk na Zahradním městě,nebo já mám cd s hlasem,můžu udělat copy.

Vloženo (editace)
Musíš do tý navi nechat nahrát češký hlas,trvá to asi hodinu,musíš navi vyndat s auto a dát jí někomu,kdo to dělá.Druhá možnost je,se ži seženeš cd s českým hlasem,které musíš vždy nahrát po změně mapy do navi.Pokud jsi z prahy,dělá to kluk na Zahradním městě,nebo já mám cd s hlasem,můžu udělat copy.

mno problem je že ta moje navi česky mluvila-až do včerejška :( cd s českym hlasem nejspíš mam protože to je origo co v tom bylo...no a když dám nahrát volbu jazyka tak nahraju češtinu, udělá to český menu ale mele to německy....nevim jestli nemuze bejt v prdylce CD....no kazdopadne pokud mas CD tak ho beru....a co to mas za CD???

Editováno: , autor: Repofin
Vloženo
mno problem je že ta moje navi česky mluvila-až do včerejška :( cd s českym hlasem nejspíš mam protože to je origo co v tom bylo...no a když dám nahrát volbu jazyka tak nahraju češtinu, udělá to český menu ale mele to německy....nevim jestli nemuze bejt v prdylce CD....no kazdopadne pokud mas CD tak ho beru....a co to mas za CD???

Kolegovi to udělalo taky to samé na oktávě.Fungovalo to česky a pak tam jednoho dne vsunul jiné cd a navi se mu přepla do němčiny a konec.Musel do škodovky a tam mu to zdarma přehodili zpět.Nevím jestli použili nějaké jiné cd ale každopádně mu tam něco cpali a přehrávali software

Vloženo

Pokud není v navigaci český hlas nahrán,poznáš to,když dáš nastavení jazyka a čeština není na prvním místě,tak je dohrávaná z cd.To znamená,že pokud změníš mapu,bede pak už pořád mluvit třeba němacky,ale menu píše česky.Není tam prostě nahraný český hlas.Pokud máš cd s českým hlasem,nahraj ho do navigace a aktivuje se tak,že první nastavíš jiný jazyk něž češtinu a zavřeš menu,potom znova do nastavení a nastavíš čěštinu,pak by měla paní mluvit hezky česky :p

Vloženo
Kolegovi to udělalo taky to samé na oktávě.Fungovalo to česky a pak tam jednoho dne vsunul jiné cd a navi se mu přepla do němčiny a konec.Musel do škodovky a tam mu to zdarma přehodili zpět.Nevím jestli použili nějaké jiné cd ale každopádně mu tam něco cpali a přehrávali software

To je taky možnost,přehrát software v navi,trvá to asi hodinu a navi musí ven.Stojí to 1000,-Kč u kluka,co opravuje navi v Praze,ale nevím kolit to stojí ve Škoda servisu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...