Publikováno Prosinec 4, 200717 r Čau, mám problém od výměny budíků, mi nefunguje pípák zapnutých světel při otevření dveří, když jsem dal testovat akční členy ve VAGU tak pípák funguje a stropní světlo též reaguje na otevření dveří, problém bude asi v nastavení, nevíte někdo číslo kanálu kde se to dá nastavit?Stát jsem zkoušel i Německo i Evropu, to nepomáhá. Díky za radu.
Prosinec 5, 200717 r Autor Komfortku mám 2,5, ale u těch budíků nevim co je to za generaci, jak to poznám?
Prosinec 5, 200717 r Autor Budíky co tam byly před tim mají označení 1UO 920 810 F a ty co jsou tam teď mají označení 1U0 920 811 F, komfortka je 1J0 959 799 AH a hlásí mi to chybu 01336 - Svazek datove sbernice komfortniho systemu bez komunikace
Prosinec 5, 200717 r Autor A ve stejnou dobu jsem měnil i komfortku vlastně tak to bude možná tou komfortkou asi neni uplně OK když nekomunikuje s budíkama
Prosinec 6, 200717 r A ve stejnou dobu jsem měnil i komfortku vlastně tak to bude možná tou komfortkou asi neni uplně OK když nekomunikuje s budíkama Jaky mas rok vyroby? Stava se to lidem co meni budiky za novejsi -3.generaci a pritom maji starsi generaci zbytku. Pokud komfortka nekomunikuje spravne s dvermi,nemaji budiky informaci o otevrenych dverich. Pipak je v budikach.
Prosinec 6, 200717 r Budíky co tam byly před tim mají označení 1UO 920 810 F a ty co jsou tam teď mají označení 1U0 920 811 F, komfortka je 1J0 959 799 AH a hlásí mi to chybu 01336 - Svazek datove sbernice komfortniho systemu bez komunikace AH je 2,5 gen. komfortu
Prosinec 7, 200717 r mě také přestal jít pípák, ještě před tím mi přestala svítit na palubovce kontrolka při otevřených dveřích a ještě před tím mi přestala fungovat dálka na centrál. Kámoš tvrdí že mi odchází palubovka, nová stojí prý 12.000kč.
Prosinec 7, 200717 r Blbost, dalka nema nic spolecnyho s pristrojovkou a i kdyby tak budiky stojej cca 2500Kč.. Spis mas neco s komfortkou..tady na foru sezenes za litr.
Prosinec 8, 200717 r takze jeste jednou...komfortku mas podle oznaceni 2,5generaci ta je puvodni nemenil jsi ji? Budiky jsi menil proc? Pred vymenou budiku ti vsechno chodilo jak ma? A po vymene budiku ti aspon chvili slo vsechno nebo ne?
Prosinec 9, 200717 r Autor takze jeste jednou...komfortku mas podle oznaceni 2,5generaci ta je puvodni nemenil jsi ji? Budiky jsi menil proc? Pred vymenou budiku ti vsechno chodilo jak ma? A po vymene budiku ti aspon chvili slo vsechno nebo ne? Měnil jsem budíky i komfortku současně,budíky jsem měnil kvůli ukazateli na naftu,pípak před tim fungoval,komfortka má uplně stejný označení jako ta před tim akorát ty budíky maj na konci místo 810 F ver.04, 811 F ver.07,nevim jestli to vadí nebo ne, zkoušel jsem tam vrátit ty budíky co tam byly a taky nic,takže nevim.
Prosinec 9, 200717 r Autor takze jeste jednou...komfortku mas podle oznaceni 2,5generaci ta je puvodni nemenil jsi ji? Budiky jsi menil proc? Pred vymenou budiku ti vsechno chodilo jak ma? A po vymene budiku ti aspon chvili slo vsechno nebo ne? Měnil jsem budíky i komfortku současně,budíky jsem měnil kvůli ukazateli na naftu,pípak před tim fungoval,komfortka má uplně stejný označení jako ta před tim akorát ty budíky maj na konci místo 810 F ver.04, 811 F ver.07,nevim jestli to vadí nebo ne, zkoušel jsem tam vrátit ty budíky co tam byly a taky nic,takže nevim.
Prosinec 9, 200717 r To vypada na spatnou komfortku..nova asi nebyla ze jo? a funguje ti vnitrni osvetleni po otevreni dveri?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.