honza72 Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Jsem myslel, ze se mi to zda, ale asi jsou i Octavie I , ktere nemaji doveden K-Line k radiu...Takze jsem ho musel dotahnout a pak uz vse o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 klasika hodně oktávií nemá dotaženou K-line......mnohokrát jsem kodoval radio na pavouku mimo a nebo dotahoval šedo/bílou...... taky mě to neni jasný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Taktéž jsem neměl. Myslím, že je to tehdy, když auto nemá radio z fabriky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Taktéž jsem neměl. Myslím, že je to tehdy, když auto nemá radio z fabriky. Také má uvaha pokud je jen příprava instalace bez radia nedají tam drát za 1kč :-)))) pokud je objednané i radio je to tam :.-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 (editace) Také má uvaha pokud je jen příprava instalace bez radia nedají tam drát za 1kč :-))))pokud je objednané i radio je to tam :.-)))) jakou jednu korunu, co si jako myslíš, že ten drát tojí 1,-Kč, to máš 0,5mm2 cca 75cm a jeden ISO pin, to jsi na min 3,- Kč si myslíš, že ta škodovka krade nebo co? to samý je od přerušovače blinkrů do budíků ke kontrollce na tažné, tam je ta samá délka, ale 0,35mm2 a taky tam není hold škodovka z každého auta dělá puzzle Editováno: 7. Prosinec 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.