honza72 Vloženo 5. Prosinec 2007 Vloženo 5. Prosinec 2007 Jsem myslel, ze se mi to zda, ale asi jsou i Octavie I , ktere nemaji doveden K-Line k radiu...Takze jsem ho musel dotahnout a pak uz vse o.k. Citovat
MartinRS Vloženo 6. Prosinec 2007 Vloženo 6. Prosinec 2007 klasika hodně oktávií nemá dotaženou K-line......mnohokrát jsem kodoval radio na pavouku mimo a nebo dotahoval šedo/bílou...... taky mě to neni jasný... Citovat
lukash Vloženo 6. Prosinec 2007 Vloženo 6. Prosinec 2007 Taktéž jsem neměl. Myslím, že je to tehdy, když auto nemá radio z fabriky. Citovat
MartinRS Vloženo 7. Prosinec 2007 Vloženo 7. Prosinec 2007 Taktéž jsem neměl. Myslím, že je to tehdy, když auto nemá radio z fabriky. Také má uvaha pokud je jen příprava instalace bez radia nedají tam drát za 1kč :-)))) pokud je objednané i radio je to tam :.-)))) Citovat
rolbař Vloženo 7. Prosinec 2007 Vloženo 7. Prosinec 2007 (editace) Také má uvaha pokud je jen příprava instalace bez radia nedají tam drát za 1kč :-))))pokud je objednané i radio je to tam :.-)))) jakou jednu korunu, co si jako myslíš, že ten drát tojí 1,-Kč, to máš 0,5mm2 cca 75cm a jeden ISO pin, to jsi na min 3,- Kč si myslíš, že ta škodovka krade nebo co? to samý je od přerušovače blinkrů do budíků ke kontrollce na tažné, tam je ta samá délka, ale 0,35mm2 a taky tam není hold škodovka z každého auta dělá puzzle Editováno: 7. Prosinec 2007, autor: rolbar Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.