Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
..pokud bude dobry pocasi, tak by to byla skoda nesejit se...

souhlas, jen mi přijde jet tam jen ve dvou autech (já a možná bimboun) zbytečný a ty tam dorazíš (čili 3 auta), to je pro nás lepší se sejít v Teplicích, ale uvidíme, viděl jsem na neděli polojasno, jsi z Jablonce a to je do Teplic docela dálka :disgust:

nikdo jinej se nehlásí a ostatní viz výše nepřijedou

bimboun, jaster: (v sobotu jedu do Prahy - ráno až dopoledne - takže kdyby něco tak třeba někde poblíž???)

Vloženo
souhlas, jen mi přijde jet tam jen ve dvou autech (já a možná bimboun) zbytečný a ty tam dorazíš (čili 3 auta), to je pro nás lepší se sejít v Teplicích, ale uvidíme, viděl jsem na neděli polojasno, jsi z Jablonce a to je do Teplic docela dálka :disgust:

bimboun, jaster: (v sobotu jedu do Prahy - ráno až dopoledne - takže kdyby něco tak třeba někde poblíž???)

Sem z Ceskeho raje, do Mimone to mam asi 60km, ale hlavne na letisti je to idealni skouset to nekde na parkovisti nebo za provozu je o nicem...

..skoda ze se ostatni k nicemu nemaji..

Vloženo
Sem z Ceskeho raje, do Mimone to mam asi 60km, ale hlavne na letisti je to idealni skouset to nekde na parkovisti nebo za provozu je o nicem...

..skoda ze se ostatni k nicemu nemaji..

Ja bych se mel, ale chripka a neschopenka, pres to vlak nejede. Jinak dalsi update pocasi : ODP.gif

Vloženo

ahoj vsici, tak ja bohuzel tenhle vikend nedorazim, pac muj stribrny sip nebude pojizdny.

krom toho, ze menim kotouce (ktere zitra dorazi a hned se prezuji, takze to bude OK), tak mi odesel predni tlumic do vecnych lovist a sehnat nove eresacke zda se ukol nadlidsky (pokud tedy nechci kupovat ve Skodovce za lidovku 3 680,- Kč/ks). Takze auto je rozebrane a zitra to urcite do kupy nedam.

PS: kdyby nahodou nekdo vedel, co tam mam strcit za tlumice a kde je koupit, kdyz vetsina druhovyrobcu (Monroe, Sachs) je nedela a origo jsou nekrestansky drahe, tak prosim poradte!

Vloženo

Ja bych se taky mel..ale momentalne jsem od mimone cca 1500km..Mel bych v sobotu brzy rano vyrazet zpet smer CR,to znamena,ze nekdy v sobotu vecer bych mel byt doma a kdyz to vsechno klapne,tak bych dorazil v tu nedeli..jen to ted opravdu neslibim na 100%..Jeste po ceste do CR se nejak spojim s MichalemF,abych se eventuelne inforomoval co a jak a uz po ceste mohl planovat... :D

Tak uvidime,co si pocasi na nas nachysta.. ;)

Jinak Mustafa ma recht..kdyz to neklapne,nevidim jediny problem v tom,to odlozit.. ;)

Vloženo
ahoj vsici, tak ja bohuzel tenhle vikend nedorazim, pac muj stribrny sip nebude pojizdny.

krom toho, ze menim kotouce (ktere zitra dorazi a hned se prezuji, takze to bude OK), tak mi odesel predni tlumic do vecnych lovist a sehnat nove eresacke zda se ukol nadlidsky (pokud tedy nechci kupovat ve Skodovce za lidovku 3 680,- Kč/ks). Takze auto je rozebrane a zitra to urcite do kupy nedam.

PS: kdyby nahodou nekdo vedel, co tam mam strcit za tlumice a kde je koupit, kdyz vetsina druhovyrobcu (Monroe, Sachs) je nedela a origo jsou nekrestansky drahe, tak prosim poradte!

Trochu brzo ne na KO tlumic pri tom co mas nlitany..

Vloženo

nuže co s Vámi chlapci,:kol-14:

sám s Martypem a Jasterem to nemá cenu, chtělo by to s více auty, takže sraz odložen na neurčito až se všichni uzdraví a dají své miláčky dokupy.

hlavně na to pak někdo nezapomeňte, abychom se vůbec někdy sešli kol1

Bimboun: co tam dáváš za kotouče a i nové destičky předpokládám? s tim tlumičem je to špatný, zkus popátrat někde na netu (mně až odejdou tlumiče jsem přemýšlel o sportovních snížených od Weitec, Koni, HR nebo KW v pálkách na netu baj voko od 13000 - 19000) ale to je ještě daleko :p

Vloženo
jj moje řeč, nechme to na květen až bude hezky teplíčko a ohřátý asfalt - to pak přijedu i já

Tak kveten je mozna az zbytecne daleko ;) Proste az bude OK pocasi, tepleji a hlavne lidi budou moc ve vetsim poctu nez tentokrat.

Vloženo
Tak kveten je mozna az zbytecne daleko ;) Proste az bude OK pocasi, tepleji a hlavne lidi budou moc ve vetsim poctu nez tentokrat.

Ok,tak to beru tedy na vedomi panove.. ;) Nechame to na jindy..Ale to nemeni nic na tom,ze se tesim.. :palec2:

@Bimboun: Koukal jsi na ceny HP Sporting? http://www.hpsporting.cz/?k=3#p5

I kdyz,ted jsem na to koukal,tak zadna radost..celkem palka.. :wacko:

Nebo co naky Koniky,nebo tak..?

Vloženo

čau,

našel jsem nejlevnější sportovní na na ORS (MJAUTO):

Výrobce / KONI

Tlumič KONI SPECIAL, červený, stavitelná tuhost KONI872641

3315913

bez DPH 3.075,63

Cena s DPH 3.660,00

Tlumič KONI SPECIAL, červený, stavitelná tuhost...umístění přední náprava , KAPALINOVÝ, - kompletní vzpěra, dvoupláš?ové provedení... stavitelná tuhost 0 55 mm For susp. strut manufact. Original

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...