Únor 4, 200817 r Záleží na tom, co od auta chceš a kolik do něj pustíš. I "blbý" RSko se dá vyladit na 190 kW, ale i na 260 kW, alei víc - nejvíc sem viděl AUQ na 560PS. No a pokud autu nedáš pořádnej vejfuk a filtr a vstřiky a cooler a dobrej čip - tak se ti i o 180 kW může jenom zdát. To jsi snad děláš srandu s takovým výkonem na přední nápravě Uplně zbytečný, stačí kouknout co dělá právě ten leon s tímto motorem. Já už tuhle upravu na seriových 165 kW u 1.8T řešil na AK a možná se do toho pustím na A4 quattro - no nemuselo by to vyjít zas nějak extra draho.
Únor 4, 200817 r To jsi snad děláš srandu s takovým výkonem na přední nápravě Uplně zbytečný, stačí kouknout co dělá právě ten leon s tímto motorem. Já už tuhle upravu na seriových 165 kW u 1.8T řešil na AK a možná se do toho pustím na A4 quattro - no nemuselo by to vyjít zas nějak extra draho. Treba tam mel 4x4
Únor 4, 200817 r To jsi snad děláš srandu s takovým výkonem na přední nápravě Uplně zbytečný, stačí kouknout co dělá právě ten leon s tímto motorem. Já už tuhle upravu na seriových 165 kW u 1.8T řešil na AK a možná se do toho pustím na A4 quattro - no nemuselo by to vyjít zas nějak extra draho. A proc ne v Leonu Cupra me to neprislo az tak extremni...ani chipla ORSII neni neovladatelna s nakejma 240konikama..
Únor 5, 200817 r Autor Co to je za kolesa ? taková nabídečka, ale nevim nevim není to přesně to co chci
Únor 5, 200817 r octavian rrs: jsou to tyto? jj,prý jsou to oni,do večera by se mi měl ozvat. 17t Kč sada v údajně hoodně dobrém stavu.
Únor 5, 200817 r taková nabídečka, ale nevim nevim není to přesně to co chci A jakou mas cca predstavu?
Únor 5, 200817 r Honza : A co ty nadherny OZ Antares 19" co jsou v bazaru ? Ty se Ti nelibi ? Upraveno Únor 5, 200817 r od MichalF
Únor 5, 200817 r Nebo zajimava Extravagance? Otazka je,do jakyho stylu by si to chtel..Ale u tebe predpokladam spis takovej "racing" Jinak 19" dostanes na RS bez uprav.. Upraveno Únor 5, 200817 r od Martyp
Únor 5, 200817 r Autor Honza : A co ty nadherny OZ Antares 19" co jsou v bazaru ? Ty se Ti nelibi ? ty se mi líbí hodně, ale nejsem si jist jestli tam budou pasovat bez úprav, nemůžu je ani vyzkoušet na autě, protože jsou bez gum = velká nevýhoda (koupě naslepo)
Únor 5, 200817 r Autor chtělo by to vidět přímo někde na RSu, jinak se nikdy nerozhodnu ty OZ jsou 8.5 x 19 ET35. bojim aby nedřely Upraveno Únor 5, 200817 r od HONZA83
Únor 5, 200817 r chtělo by to vidět přímo někde na RSu, jinak se nikdy nerozhodnu ty OZ jsou 8.5 x 19 ET35. bojim aby nedřely Jasny no..A co mel Octavia RRS ty 19",co ma ted Milouss?To je jaky rozmer?Co Octavie? Jinak hele kdyby si mel videt kazdy kola na aute,tak se z toho zblaznis..Ja vim,vybirat kola je hooooodne hoooodne tezky..Ja taky vybiral loni v zime hooodne dlouho... Uz sem z toho byl na prasky..Prokombinovat to,aby se mi to libilo,auto to sluselo a bylo za rozumnou cenu..
Únor 5, 200817 r Autor Jasny no..A co mel Octavia RRS ty 19",co ma ted Milouss?To je jaky rozmer?Co Octavie? Jinak hele kdyby si mel videt kazdy kola na aute,tak se z toho zblaznis..Ja vim,vybirat kola je hooooodne hoooodne tezky..Ja taky vybiral loni v zime hooodne dlouho... Uz sem z toho byl na prasky..Prokombinovat to,aby se mi to libilo,auto to sluselo a bylo za rozumnou cenu.. přesně tak asi se z toho vo
Únor 5, 200817 r Jasny no..A co mel Octavia RRS ty 19",co ma ted Milouss?To je jaky rozmer?Co Octavie? Jinak hele kdyby si mel videt kazdy kola na aute,tak se z toho zblaznis..Ja vim,vybirat kola je hooooodne hoooodne tezky..Ja taky vybiral loni v zime hooodne dlouho... Uz sem z toho byl na prasky..Prokombinovat to,aby se mi to libilo,auto to sluselo a bylo za rozumnou cenu.. 8,5x19,ET35,pneu 225/35
Únor 5, 200817 r MartyP: co tam máš? 8x19? Ee,ja mam 18" ale bohuzel jen 7" Jinak ty OZeta bys tam dostal,dle toho co pise Octavia RRS...
Únor 5, 200817 r Autor Ee,ja mam 18" ale bohuzel jen 7" Jinak ty OZeta bys tam dostal,dle toho co pise Octavia RRS... no jo, ale při plném zatížení dřou
Únor 5, 200817 r Ee,ja mam 18" ale bohuzel jen 7" Jinak ty OZeta bys tam dostal,dle toho co pise Octavia RRS... Možná by byl problém na pneu 225/40,že už by to mohlo škrtat hodně.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.