Únor 15, 200817 r A kua,a ja si zase rikal,ze se mi ta stribrna octa se zalakovanejma listama nelibi..Coz se o tyhle ric neda.. Ale to bude tema kolama a tim ze lezi na zemi.. Jojo ty kola ji kazdopadne slusej !
Únor 15, 200817 r A ted neco z domoviny.. A jeste dodatek k Honzovi.. Uz to tu ale jednou je myslim... Jinak ted uz RRS vypada malicko odlisne..Ma tusim do ty zluty jeste nejaky stribrno cerveny lakovani na kapote a strese..Sem ji v prosinci videl u me pred barakem.. Ted uz je ta RRS fprdeli Upraveno Únor 15, 200817 r od MichalF
Únor 15, 200817 r Nakyho LOOSRA ALe kulovy..Zname a moc dobre..Ma xeny,bezovej vnitrek,zalakovany listy naraznik ala RRS..
Únor 15, 200817 r Nene, nekdo mi ji poslal ... jeste mam jednu To fotil Octavia RRS na Pražskym Rally sprintu
Únor 15, 200817 r ALe kulovy..Zname a moc dobre..Ma xeny,bezovej vnitrek,zalakovany listy naraznik ala RRS.. Tak nakej TRAKTORISTA no
Únor 15, 200817 r Tak nakej TRAKTORISTA no Tak Tomášovi večer rekni,ze je traktorista.. Jj ja jen,ze je to foceny u me pred barakem... Jj bylo to v den rallysprintu..Rano vylezu z baraku a co nevidim..?RRS....
Únor 15, 200817 r MA-SA-KR!!! Jako dodelavany to je v nejakym photoshopu nebo tak neco, ale stejne neskutecnej masakr !!!
Únor 15, 200817 r Jako dodelavany to je v nejakym photoshopu nebo tak neco, ale stejne neskutecnej masakr !!! Tak tak.. A ja mam ode denska objednanou antenu z A3..
Únor 15, 200817 r Pekny ... postni nam sem obr jak vypada Ted ji resi i Doli na OII.. Jeste to blejsknu nekde na ulici na aute.. Upraveno Únor 15, 200817 r od Martyp
Únor 15, 200817 r Mam hadanku..Ci je tato seda stone Octa? Jestli je to opravdu RRS z tak to je teda huste dokurveny..
Únor 15, 200817 r A ted neco z domoviny.. A jeste dodatek k Honzovi.. Uz to tu ale jednou je myslim... Jinak ted uz RRS vypada malicko odlisne..Ma tusim do ty zluty jeste nejaky stribrno cerveny lakovani na kapote a strese..Sem ji v prosinci videl u me pred barakem.. Nejlepsi byla ta prvni verze s tema OZtama to byla mrda..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.