Přejít na obsah

CIMBU MOTORSPORT

HONZA83

Doporučené příspěvky

Zdarec, koukam ze se tady planuje uz srazik. No ja jsem se pustil do shaneni letnich pneu, tak snad neco brzo vyberu.

Martyp: Jsem nevedel ze jdes taky do anteny?! ;) Uz ji mas doma?

Ja mam namontovano.

Editováno: , autor: Doli
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vzkaz od koktávkyrrs:Mimoňské letiště, 9:30,neděle 2.3. Ende :-D :-D :-D

napiš to tam ty,ty jsi takovej organizátor,máš za to u mě lízátko

lol

=>

Neděle 2.3. od ca 9:30,Mimoňské letiště.

Zatím to dejte vědět všem o té neděli a v pátek by se to ještě potvrdilo,nebo zrušilo podle předpovědi počasí. :palec2:

Účast zatím potvrzena:

Honza83+octavia rrs

bimboun

Michal F

Martyp

Doli

Petr81-pokud vstane :-))

JasteR

Tomáš

Superfatty

přislíbeno:

černé RSo - chip Cimbu + filtr

žluté RSo - chip

černé RSo - série

Golf 4 1,9TDi 4x4 215PS

žluté RSo od Martypa

Luke288

P2M

Editováno: , autor: octavia rrs
Odkaz ke komentáři

Pokud to pujde, tak v nedeli dorazim, mame to s Michalem asi 60km takze no problem..

Ted uz jen zavolejte do chiny at poruci vetru, desti lol

PS: Doufam ze dorazi naka naftova ORSII

..a kdo ma ten 4x4 TDi Movesko?

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři

Zdarec, koukam ze se tady planuje uz srazik. No ja jsem se pustil do shaneni letnich pneu, tak snad neco brzo vyberu.

Martyp: Jsem nevedel ze jdes taky do anteny?! ;) Uz ji mas doma?

Ja mam namontovano.

Caues...No hele,antena..Uz sem o ni premyslel dyl,a pak jsem videl,ze jsi ji sehnal,tak jsem se trochu vic zacal zajimat..Pak jsem volal znamymu,co dodava dily do servisu,dle cisla dilu,jak jsi vyfotil..A nekdo to psal i do tvyho tematu..On mi trvdil,ze by tam FM melo byt,mu rikam,ze ne,at to zjisti a pak az objedna..Tak mi rikal,zas to same,ze by melo byt..Nezavazne na mem potvrzeni objednal...A kdyz prisla..Co nezjistil?Ze tam FM neni.. :) Tak ji poslal zpet...Takze mam zatim kulovy a budu muset objednat tu samou,co mas ty.. ;)

Jj koukal jsem na fotos a vypada to paradne! :palec2: Doufam,ze dorazis,abych na to mrknul.. ;)

Jinak kuci,zkusim na nedeli jeste jeden zlutej sportmotor..A pokud ma prezuto,bude na OZ Superleggera 19".. ;)

Odkaz ke komentáři

lol

=>

Neděle 2.3. od ca 9:30,Mimoňské letiště.

Zatím to dejte vědět všem o té neděli a v pátek by se to ještě potvrdilo,nebo zrušilo podle předpovědi počasí. :palec2:

Účast zatím potvrzena:

Honza83+octavia rrs

bimboun

Michal F

Martyp

Doli

Petr81-pokud vstane :-))

JasteR

přislíbeno:

černé RSo - chip Cimbu + filtr

žluté RSo - chip

Golf 4 1,9TDi 4x4 215PS

Měl bych mít taky čas rád přijedu :)

Odkaz ke komentáři

Caues...No hele,antena..Uz sem o ni premyslel dyl,a pak jsem videl,ze jsi ji sehnal,tak jsem se trochu vic zacal zajimat..Pak jsem volal znamymu,co dodava dily do servisu,dle cisla dilu,jak jsi vyfotil..A nekdo to psal i do tvyho tematu..On mi trvdil,ze by tam FM melo byt,mu rikam,ze ne,at to zjisti a pak az objedna..Tak mi rikal,zas to same,ze by melo byt..Nezavazne na mem potvrzeni objednal...A kdyz prisla..Co nezjistil?Ze tam FM neni.. :) Tak ji poslal zpet...Takze mam zatim kulovy a budu muset objednat tu samou,co mas ty.. ;)

Jj koukal jsem na fotos a vypada to paradne! :palec2: Doufam,ze dorazis,abych na to mrknul.. ;)

Jinak kuci,zkusim na nedeli jeste jeden zlutej sportmotor..A pokud ma prezuto,bude na OZ Superleggera 19".. ;)

Ouu,tak to jsem zvědavej jak vypadá RSo na Superleggerách :feve:

Odkaz ke komentáři

Nebojte se, co se tyce pocasi tak cela akce se potvrdi nebo se to zrusi v patek dle predpovedi. Min tyden celej hlasili v nedeli dest az v patek rikali jasno .. a jak bylo ? Vite sami.

Jinak pokud je sraz v 9:30 tak v klidu prijedte na 10tou protoze stejne se driv nesejdem. Jinak sraz nebude primo na letisti, ale pred Mimoni obec Plouznice. ODKAZ NA MAPU :

http://www.mapy.cz/#x=133834496@y=13786624...88709_147228545

Loc: 50°37'50.895"N, 14°45'0.47"E

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...