Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdarec, koukam ze se tady planuje uz srazik. No ja jsem se pustil do shaneni letnich pneu, tak snad neco brzo vyberu.

Martyp: Jsem nevedel ze jdes taky do anteny?! ;) Uz ji mas doma?

Ja mam namontovano.

Upraveno od Doli

vzkaz od koktávkyrrs:Mimoňské letiště, 9:30,neděle 2.3. Ende :-D :-D :-D

napiš to tam ty,ty jsi takovej organizátor,máš za to u mě lízátko

lol

=>

Neděle 2.3. od ca 9:30,Mimoňské letiště.

Zatím to dejte vědět všem o té neděli a v pátek by se to ještě potvrdilo,nebo zrušilo podle předpovědi počasí. :palec2:

Účast zatím potvrzena:

Honza83+octavia rrs

bimboun

Michal F

Martyp

Doli

Petr81-pokud vstane :-))

JasteR

Tomáš

Superfatty

přislíbeno:

černé RSo - chip Cimbu + filtr

žluté RSo - chip

černé RSo - série

Golf 4 1,9TDi 4x4 215PS

žluté RSo od Martypa

Luke288

P2M

Upraveno od octavia rrs

nedele 2.3. v 9:30h Mimon - Bimboun OKi :kol-48:

když do toho nic nevleze, a vstanu :) tak se na ty Vaše benzínový smrďochy taky přijedu podívat ;)

když do toho nic nevleze, a vstanu :) tak se na ty Vaše benzínový smrďochy taky přijedu podívat ;)

Vsak s Tebou jako zastupcem TDi pocitam ;) ...

MichalF: Taky myslim! :palec2: Prece jen ty contiku uz jsou trosku starsi generace a neuskodi vyzkouset neco jinyho. :)

MichalF: Taky myslim! :palec2: Prece jen ty contiku uz jsou trosku starsi generace a neuskodi vyzkouset neco jinyho. :)

Podle testu sou super !

Podle testu sou super !

Taky jsem koukal. Tak je jdu objednat.

Taky jsem koukal. Tak je jdu objednat.

Ja myslim, ze je to dobra volba !

Pokud to pujde, tak v nedeli dorazim, mame to s Michalem asi 60km takze no problem..

Ted uz jen zavolejte do chiny at poruci vetru, desti lol

PS: Doufam ze dorazi naka naftova ORSII

..a kdo ma ten 4x4 TDi Movesko?

Upraveno od JasteR

JasteR: Ja jsem naftovej! ;)

..a kdo ma ten 4x4 TDi Movesko?

Jojo ten co nas vsechny prijede spraskat ;)

No aby jsme za nim neco videli pres ty saze B)

• Autor
No aby jsme za nim neco videli pres ty saze B)

:smich:

Zdarec, koukam ze se tady planuje uz srazik. No ja jsem se pustil do shaneni letnich pneu, tak snad neco brzo vyberu.

Martyp: Jsem nevedel ze jdes taky do anteny?! ;) Uz ji mas doma?

Ja mam namontovano.

Caues...No hele,antena..Uz sem o ni premyslel dyl,a pak jsem videl,ze jsi ji sehnal,tak jsem se trochu vic zacal zajimat..Pak jsem volal znamymu,co dodava dily do servisu,dle cisla dilu,jak jsi vyfotil..A nekdo to psal i do tvyho tematu..On mi trvdil,ze by tam FM melo byt,mu rikam,ze ne,at to zjisti a pak az objedna..Tak mi rikal,zas to same,ze by melo byt..Nezavazne na mem potvrzeni objednal...A kdyz prisla..Co nezjistil?Ze tam FM neni.. :) Tak ji poslal zpet...Takze mam zatim kulovy a budu muset objednat tu samou,co mas ty.. ;)

Jj koukal jsem na fotos a vypada to paradne! :palec2: Doufam,ze dorazis,abych na to mrknul.. ;)

Jinak kuci,zkusim na nedeli jeste jeden zlutej sportmotor..A pokud ma prezuto,bude na OZ Superleggera 19".. ;)

lol

=>

Neděle 2.3. od ca 9:30,Mimoňské letiště.

Zatím to dejte vědět všem o té neděli a v pátek by se to ještě potvrdilo,nebo zrušilo podle předpovědi počasí. :palec2:

Účast zatím potvrzena:

Honza83+octavia rrs

bimboun

Michal F

Martyp

Doli

Petr81-pokud vstane :-))

JasteR

přislíbeno:

černé RSo - chip Cimbu + filtr

žluté RSo - chip

Golf 4 1,9TDi 4x4 215PS

Měl bych mít taky čas rád přijedu :)

Caues...No hele,antena..Uz sem o ni premyslel dyl,a pak jsem videl,ze jsi ji sehnal,tak jsem se trochu vic zacal zajimat..Pak jsem volal znamymu,co dodava dily do servisu,dle cisla dilu,jak jsi vyfotil..A nekdo to psal i do tvyho tematu..On mi trvdil,ze by tam FM melo byt,mu rikam,ze ne,at to zjisti a pak az objedna..Tak mi rikal,zas to same,ze by melo byt..Nezavazne na mem potvrzeni objednal...A kdyz prisla..Co nezjistil?Ze tam FM neni.. :) Tak ji poslal zpet...Takze mam zatim kulovy a budu muset objednat tu samou,co mas ty.. ;)

Jj koukal jsem na fotos a vypada to paradne! :palec2: Doufam,ze dorazis,abych na to mrknul.. ;)

Jinak kuci,zkusim na nedeli jeste jeden zlutej sportmotor..A pokud ma prezuto,bude na OZ Superleggera 19".. ;)

Ouu,tak to jsem zvědavej jak vypadá RSo na Superleggerách :feve:

Měl bych mít taky čas rád přijedu :)

OK

• Autor

octaviarrs: sis pořídil 1.6ku? uka lol

vyměnim za moje tři válce

neděle 2.3. - oblačno, 7-11°

Upraveno od HONZA83

Hele kde se sejdem? Ja prijedu od MB, tak kde budete?

Tak hlavne to poradne dokumentujte at my co to mame daleko s toho taky neco mame hlavne videa na you tube a pocity chci taky chip tak at mi pomuzete rozhodnout se tak at vam preje pocasi. ;)

Hele kde se sejdem? Ja prijedu od MB, tak kde budete?

Hele primo z MB jede treba Petr81 ... takze se treba dohodnout s nim.

Nebojte se, co se tyce pocasi tak cela akce se potvrdi nebo se to zrusi v patek dle predpovedi. Min tyden celej hlasili v nedeli dest az v patek rikali jasno .. a jak bylo ? Vite sami.

Jinak pokud je sraz v 9:30 tak v klidu prijedte na 10tou protoze stejne se driv nesejdem. Jinak sraz nebude primo na letisti, ale pred Mimoni obec Plouznice. ODKAZ NA MAPU :

http://www.mapy.cz/#x=133834496@y=13786624...88709_147228545

Loc: 50°37'50.895"N, 14°45'0.47"E

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.