Béďa01 Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Ahoj chtěl bych se zeptat jestli je středová díra na kole u OII stejná jeko u OI ?,nejde mi o rozteč vím ,že je jiná . Jen mě to zajímá neb mám možnost koupit kola z OII a chtěl bych vědět jestli je můžu dát na OI děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Už se to tu probíralo, chce to hledat, ale tehdejší verdikt si už nepamatuju, mám za to, že to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Ahoj chtěl bych se zeptat jestli je středová díra na kole u OII stejná jeko u OI ?,nejde mi o rozteč vím ,že je jiná . Jen mě to zajímá neb mám možnost koupit kola z OII a chtěl bych vědět jestli je můžu dát na OI děkuji Středová díra je stejná 57,1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béďa01 Vloženo 9. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Středová díra je stejná 57,1. Děkuji budou nový kolečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 a jak je tanm das? :-) stejna stredova dira nestaci, stejne budes potrebovat podlozky na zmenu roztoce a to uz je pak jedno ejstli ej stredova dira stejna nebo jina :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 a jak je tanm das? :-) stejna stredova dira nestaci, stejne budes potrebovat podlozky na zmenu roztoce a to uz je pak jedno ejstli ej stredova dira stejna nebo jina :-) Tak to jsme dva. Už tady někdo s úspěchem převrtával na jinou rozteč,ale to bylo tuším 5x98 na 100. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béďa01 Vloženo 9. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 a jak je tanm das? :-) stejna stredova dira nestaci, stejne budes potrebovat podlozky na zmenu roztoce a to uz je pak jedno ejstli ej stredova dira stejna nebo jina :-) Jasně ,buď budou podložky a nebo se bude vrtat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 KOla z OII na OI - proč ne, když budou sedět rozměrově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 KOla z OII na OI - proč ne, když budou sedět rozměrově No a to právě neseděj ne?Proto se ptá.Shodná je pouze středová díra,ET i rozteč jsou jiné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béďa01 Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 No a to právě neseděj ne?Proto se ptá.Shodná je pouze středová díra,ET i rozteč jsou jiné. jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 No a to právě neseděj ne?Proto se ptá.Shodná je pouze středová díra,ET i rozteč jsou jiné. OK, jen váz zkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.