Publikováno Prosinec 9, 200717 r Ahoj chtěl bych se zeptat jestli je středová díra na kole u OII stejná jeko u OI ?,nejde mi o rozteč vím ,že je jiná . Jen mě to zajímá neb mám možnost koupit kola z OII a chtěl bych vědět jestli je můžu dát na OI děkuji
Prosinec 9, 200717 r Už se to tu probíralo, chce to hledat, ale tehdejší verdikt si už nepamatuju, mám za to, že to nejde
Prosinec 9, 200717 r Ahoj chtěl bych se zeptat jestli je středová díra na kole u OII stejná jeko u OI ?,nejde mi o rozteč vím ,že je jiná . Jen mě to zajímá neb mám možnost koupit kola z OII a chtěl bych vědět jestli je můžu dát na OI děkuji Středová díra je stejná 57,1.
Prosinec 9, 200717 r a jak je tanm das? :-) stejna stredova dira nestaci, stejne budes potrebovat podlozky na zmenu roztoce a to uz je pak jedno ejstli ej stredova dira stejna nebo jina :-)
Prosinec 9, 200717 r a jak je tanm das? :-) stejna stredova dira nestaci, stejne budes potrebovat podlozky na zmenu roztoce a to uz je pak jedno ejstli ej stredova dira stejna nebo jina :-) Tak to jsme dva. Už tady někdo s úspěchem převrtával na jinou rozteč,ale to bylo tuším 5x98 na 100.
Prosinec 9, 200717 r Autor a jak je tanm das? :-) stejna stredova dira nestaci, stejne budes potrebovat podlozky na zmenu roztoce a to uz je pak jedno ejstli ej stredova dira stejna nebo jina :-) Jasně ,buď budou podložky a nebo se bude vrtat
Prosinec 17, 200717 r KOla z OII na OI - proč ne, když budou sedět rozměrově No a to právě neseděj ne?Proto se ptá.Shodná je pouze středová díra,ET i rozteč jsou jiné.
Prosinec 17, 200717 r Autor No a to právě neseděj ne?Proto se ptá.Shodná je pouze středová díra,ET i rozteč jsou jiné. jj
Prosinec 17, 200717 r No a to právě neseděj ne?Proto se ptá.Shodná je pouze středová díra,ET i rozteč jsou jiné. OK, jen váz zkouším
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.