Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dá se to použít, ale kvalita přenosu je vždy o dost horší, než když jsou zařízení spojená napřímo.

Jo,je o dost horší kvalita zvuku

• Autor

Dík, to se dalo čekat.

Na prime v autosalone skusali tieto Fm vysielace (neviem ci preve tieto dva) a celkom to pochvalili

• 2 týdny později...

Jasne ze spojeni primo je o mnoho lepsi, ale zas tak hrozne to neni .

Ja v aute mam Music System 303, mam jen predni orginalni reperaky a viskofky nefugujou .. :-)

a mam podobny MP3 player. nekdy hraje hrozne kdis kolem neco rusi, no ale na Music System od Skodovky lepsi reseni jesem este nenasel .

Tady v Dubai nejsou draha (hlavne nekupovat ve velkym obchodem) stoji to mezi cca 300 as 500 Kc . zalezi na to jesly prehrava taky WMA a jesly ma dalkove ovladani .

Taky jsem to skousel v jinech autech jako Toyota Corolla a Honda Civic ktere maji orginal audio system, a hraje nadherne.

Mam taky takovou kazetu ktere ma dratek a pouziva se to misto sluchatko do normalni MP3 nebo leda jaky prehravac. tak taky spatny to neni ..

promje to nejrychlejsi, nejlevnejsi, mobilni reseni .

Jiste jesly chci vimenit radio tak us musi v tym byt AUX nebo USB (oboji lepsi) .

• 2 týdny později...

Kdysi jsem koupil FM transmitter na ebay (i s USB vstupem na flash disk) a chodí to parádně. Je tam asi 8 frekvencí, kvalita je o trošku lepší než při poslechu klasickýho rádia.

ja mam doma tiez jeden transmiter a mozem povedat, ze je to na prt.

jednak to ma velmi maly dosah, premiestnis svoj prehravac s transmiterom trochu dalej dalej od anteny a mas tam sum ako prase, popripade svoju hudbu stratis z reprakov uz uplne..

podruhe pocas jazdy ti bude kvalita signalu kolisat, teda aj kvalita pocuvanej hudby cez transmiter..

kupil som si to a budem to pouzivat len ako prkotinku na ohurovanie, na pouzivanie je to uplne na prt!!!

skusal som tak pripojit svojho iPoda k radiu, kabel je kabel! ak mas moznost to spojit kablom, radsej chod do toho, aj ked to stoji mozno prachy, usilie a zopar mozgovych zavitov.. ta kvalita cez transmiter je fakt o nicom!!!

Máte někdo návrh na jiné řešení aby jsem nemusel měnit rádio v Octavii I. /je z půjčovny/ a poslouchal na D1 i něco jiného než svůj zpěv?? :-)) chci to řešit transmittrem ale moc chvály tu nečtu :-//

Máte někdo návrh na jiné řešení aby jsem nemusel měnit rádio v Octavii I. /je z půjčovny/ a poslouchal na D1 i něco jiného než svůj zpěv?? :-)) chci to řešit transmittrem ale moc chvály tu nečtu :-//

Jako další řešení může být třeba simulátor cd changeru, viz.: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31114&st=0. Mám k tomu připojený PDA, takže muziky habaděj...

Zdarec, mám emgeton a ze začátku jsem proklínal že jsem si pořídil, pořád byl špatný příjem, až na foru emgetonu jsem se dozvěděl, že jde zesílit signál, což vůbec v návodu není ;) , od té doby dobrý! Jooo jé to něco jiného než přímo CD přehrávač.... ale je to dobrá náhražka!

Zdarec, mám emgeton a ze začátku jsem proklínal že jsem si pořídil, pořád byl špatný příjem, až na foru emgetonu jsem se dozvěděl, že jde zesílit signál, což vůbec v návodu není ;) , od té doby dobrý! Jooo jé to něco jiného než přímo CD přehrávač.... ale je to dobrá náhražka!

Mohol by si poradit ako sa da zvysit uroven signalu ?

Mohol by si poradit ako sa da zvysit uroven signalu ?

napsal jsem Ti SZ, ale jde to tlačítkem volby frekvence- delším držením se změní kontolka ze zelené na červenou, nebo naopak!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.