modranka Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Ahojte,,snazil som sa to tu najst,ale nepodarilo sa mi to.. Pri rozbiehani a celkovej jazde mi z dveri vychadza taky pukotavy zvuk,,skusal som uz aj posuvat dvere,pritlacat ich ale nic..Nevie mi niekto poradit???.Mam OCT1 1,9 TDI rv.2000.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radchen Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 člověče, mám úplně stejný problém... taky mám TDI r.v. 2000 a při jízdě v těch dveřích praská a různě puká... taky nevím jestli to dělá zámek, nebo něco jiného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modranka Vloženo 9. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 (editace) Myslel som si ze to robi len mne,,ale to je asi niaka vyrobna vada..Skusal som uz vsetko a nic.. Editováno: 9. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Zkuste nějakým sprejem třeba WD prostříkat na otevřených dveřích zámek ne Fabku , ale tam kde zapadá do smyku v rámu dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modranka Vloženo 9. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 (editace) Skusal som,nic.. Editováno: 9. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Taky mi to dělalo bordel, ale pomohla výměna pantu. Zkus chytit dbeře a zahýbat s nima jestli nemáš vůli v pantu dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modranka Vloženo 18. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Dakujem,,vyskusam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PGTrebeach Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Taky mi to dělalo bordel, ale pomohla výměna pantu. Zkus chytit dbeře a zahýbat s nima jestli nemáš vůli v pantu dveří. Super, kde jsi prosím sehnal ty panty? A za kolik? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rada81 Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 (editace) Já je například sehnal na vrakáči za 300. Editováno: 9. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PGTrebeach Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 (editace) Díky moc, kouknu se po nich. Měj se. Editováno: 9. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.