Přejít na obsah

Přehrávač


TomasB

Doporučené příspěvky

Jelikož se nám pokakala mechanika ve veži, tak padlo rozhodnutí, že nic nikam na opravu dávat nebudu a koupím nový. Původní byl Philips s mechanikou na 3 CD(už nikdy více, protože to bylo jediný co se na tom sralo, už jsem to jednou nechával opravit), rádio a kazeta. Byl to ten typ s Wooxem v bednách, což byla parádní věcička. Měli jsme to asi 5-7 let, už nevím přesně a stálo to tehdy myslím 12 tis.

A tak jsem dnaska vyslán pro nákup na vánoční cukroví zavítal taky do O.K. Jednak jsem si trochu obhlídnul co a jak kolem kuchyňských spotřebičů pro rekonstrukci bytu a taky jsem kouknul po telkách(po rekonstrukci koupím nějakou LCD) a po nějaké věži. No a zaujala mně tato: http://www.elektrocz.cz/detail.php?id=2050200129#

Nechal jsem si to predvést a nakonec jsem ji vzal. Sice koukám, že je na netu levnějc(dal jsem za ni 9.999,-), ale z netu nic nekupuju, protože jak potom řešit případnou reklamaci. To raději dám o něco víc a koupím to v krámu někde poblíž, kde vím, že s reklamací nebude potíž.

Má to teda kupu nějakejch pi.ovin, který nevím co s nima, ale snad to časem nějak vstřebám :) Původně jsem to kupoval jakože pod dřevinu, ale když už to holky viděly(prostě jsem tak velkou bednu nepropašoval bez povšimnutí), tak byl prostě ježura předčasnej. Mám takovej pocit, že k nám chodí ten parchant furt lol

Nicméně jak se vám to zdá? Byl to dobrej kup? Případně jestli někoho kdo se v tom vyzná napadaj nějaký fígle, tak to uvítám. Ono by to mělo jít asi i nějak propojit s videem či počítačem, ale to nějak nevím jak udělat. Těmto blbinám nehovím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Philips MCD708: DVD mikrosystém pro náročné.

Hledáte-li opravdu designově vydařený a mimořádně řemeslně zpracovaný mikrosystém, který nezruinuje vaší peněženku, pak vězte, že jste na správné adrese. Philips se na MCD 708 opravdu vyřádil a to v kladném slova smyslu. Sestava je dělená na část se zesilovačem a na část s mechanikou a tunerem. Obě části pak stojí na stojánku s odhmotňovacími nožkami. Dvoupásmové reproboxy vyrobené z kvalitního růžového dřeva, jsou vybaveny páskovými výškovými elektroakustickými měniči, jež dosahují ve své třídě špičkových výkonů. Díky progresivnímu snímání, stejně tak jako díky kvalitním video převodníkům (12bitů/108 Mhz) rozhodně neprohloupíte, když sestavu použijete namísto klasického DVD přehrávače. Mezi svými kolegy, s přihlédnutím k ceně je totiž bezkonkurenční. Klasický reproduktorový formát 2.0 je možno snadno doplnit subwooferem, a přitvrdit tak váš zážitek z domácího kina. Díky vlastnostem reproboxů, to však v malých místnostech rozhodně není nezbytné. Jinak dokonalému tuneru, který je samozřejmě vybaven dnes již nezbytným RDS lze vytknout snad jen malý počet stanic, které lze uložit do paměti. A sice 20. Na své si přijdou i uživatelé, kteří chtějí s multikanálovým zvukovým signálem dále nakládat. MCD 708 nabízí surový digitální výstup a sice optickým i koaxiálním rozhraním. MCD 708 zaujme i náročné uživatele a to jak po estetciké tak funkční stránce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...