Jameson Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Ahoj. Jsem rád, že se můžu podělit o něco pozitivního. Dnes jsem si vyzvedl a nechal namontovat autopotahy od http://www.autopotahy-ags.cz/ Cenově jsou asi srovnatelné s konkurencí. Záleží samozřejmě na kvalitě látky. Na výběr jsou tam desítky druhů a vzorů všech možných materiálů. Cenově (mluvím o Octě) od 1800 - až po 4.5t.Kč. Já volil lepší střed za 3.5 tis z látky ze kterých jsou šitý origo sedadla. Věřím, že si vybere každý. Na závěr to nejlepší: montáž za 150,-Kč na počkání cca 20 minut, při vyzvednutí. Dodací lhůta byla 11 dní. Dlouho jsem se potahům bránil, jenže dvě děcka dokážou hodně, zvlášť v tomhle podzimním marastu. Na hodnocení výdrže je zatím samozřejmě brzo, klidně po pár měsících napíšu poznatky. " Tak ať se práší za kočárem " Jameson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Ahoj.Jsem rád, že se můžu podělit o něco pozitivního. Dnes jsem si vyzvedl a nechal namontovat autopotahy od http://www.autopotahy-ags.cz/ Cenově jsou asi srovnatelné s konkurencí. Záleží samozřejmě na kvalitě látky. Na výběr jsou tam desítky druhů a vzorů všech možných materiálů. Cenově (mluvím o Octě) od 1800 - až po 4.5t.Kč. Já volil lepší střed za 3.5 tis z látky ze kterých jsou šitý origo sedadla. Věřím, že si vybere každý. Na závěr to nejlepší: montáž za 150,-Kč na počkání cca 20 minut, při vyzvednutí. Dodací lhůta byla 11 dní. Dlouho jsem se potahům bránil, jenže dvě děcka dokážou hodně, zvlášť v tomhle podzimním marastu. Na hodnocení výdrže je zatím samozřejmě brzo, klidně po pár měsících napíšu poznatky. " Tak ať se práší za kočárem " Jameson Tak nám sem dej fotku jak to vypadá v reále. Abychom to mohli posoudit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Ahoj.Jsem rád, že se můžu podělit o něco pozitivního. Dnes jsem si vyzvedl a nechal namontovat autopotahy od http://www.autopotahy-ags.cz/ Cenově jsou asi srovnatelné s konkurencí. Záleží samozřejmě na kvalitě látky. Na výběr jsou tam desítky druhů a vzorů všech možných materiálů. Cenově (mluvím o Octě) od 1800 - až po 4.5t.Kč. Já volil lepší střed za 3.5 tis z látky ze kterých jsou šitý origo sedadla. Věřím, že si vybere každý. Na závěr to nejlepší: montáž za 150,-Kč na počkání cca 20 minut, při vyzvednutí. Dodací lhůta byla 11 dní. Dlouho jsem se potahům bránil, jenže dvě děcka dokážou hodně, zvlášť v tomhle podzimním marastu. Na hodnocení výdrže je zatím samozřejmě brzo, klidně po pár měsících napíšu poznatky. " Tak ať se práší za kočárem " Jameson tak,tak..docela čumím,že jsou tam věrné kopie origo. potahů v octavii I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 tak,tak..docela čumím,že jsou tam věrné kopie origo. potahů v octavii I no-jak vidím,i ostatní modely...fabia aj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Boční bagy nevadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 (editace) Boční bagy nevadí? určitě jo..(tedy pokud jde o novou Octu,která to tam má už v základu)...i když výrobce potahů uvádějí,že je to pro boční airbagy,že je to bezpečné a nevím,co všechno,je to nesmysl-je to netestované,nebezpečné...pouze na http://autopotahy.sk jsou skutečně testované potahy,které stojí za to jak vzhledově,tak co se týče kvality a záruky,tak právě v té bezpečnosti si vedou skvěle... Editováno: 14. Prosinec 2007, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 určitě jo..(tedy pokud jde o novou Octu,která to tam má už v základu)...i když výrobce potahů uvádějí,že je to pro boční airbagy,že je to bezpečné a nevím,co všechno,je to nesmysl-je to netestované,nebezpečné...pouze na http://autopotahy.sk jsou skutečně testované potahy,které stojí za to jak vzhledově,tak co se týče kvality a záruky,tak právě v té bezpečnosti si vedou skvěle... A tu homologační značku hned v úvodu mají proto,že vyrábějí jenom na sedáky bez pytlů,nebo ji jenom zneužívají? Ty máš s tou firmou nějaké špatné zkušenosti,že píšeš v této souvislosti o nebezpečných a netestovaných výrobcích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 A tu homologační značku hned v úvodu mají proto,že vyrábějí jenom na sedáky bez pytlů,nebo ji jenom zneužívají? Ty máš s tou firmou nějaké špatné zkušenosti,že píšeš v této souvislosti o nebezpečných a netestovaných výrobcích? né..přímo s touto firmou ne..běž se někdy kouknout na ty "homologační značky" autopotahů...90% všech autopotahů(mnohé i s ověřením) nesplňují bezpečnostní předpisy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 né..přímo s touto firmou ne..běž se někdy kouknout na ty "homologační značky" autopotahů...90% všech autopotahů(mnohé i s ověřením) nesplňují bezpečnostní předpisy Ne,nikam se dívat nepůjdu,odpověděl jsi mi vyčerpávajícím způsobem.Nepiš tedy svoje poznatky z výrobků jiných firem sem. Je to celkem nekorektní,nezdá se ti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 hrozně mě láká sem něco napsat, ale nechám to bejt, zbytečně bych vířil vodu :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Ne,nikam se dívat nepůjdu,odpověděl jsi mi vyčerpávajícím způsobem.Nepiš tedy svoje poznatky z výrobků jiných firem sem.Je to celkem nekorektní,nezdá se ti? ne,tobě ano..?..když už nic jiného,zkus si projít slovník jazyka českého a ověř si význam slova "určitě"..odkaz ti sem nehodím,neboť žádný není...koukni s evšak na jakékoli...nebo přesněji-většinu autodoplňků(klidně na internetu),najdeštam toho fúry..tedy pokud nejsi nesvéprávný,že žádáš podobné činnosti po ostatních..to je neohleduplné,nezdá se ti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 kdo tyhle potahy bude chtít, určitě si vyžádá od výrobce všechno co je potřeba. tady už se to zase stáčí k různým dohadům a zkreslování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 ne,tobě ano..?..když už nic jiného,zkus si projít slovník jazyka českého a ověř si význam slova "určitě"..odkaz ti sem nehodím,neboť žádný není...koukni s evšak na jakékoli...nebo přesněji-většinu autodoplňků(klidně na internetu),najdeštam toho fúry..tedy pokud nejsi nesvéprávný,že žádáš podobné činnosti po ostatních..to je neohleduplné,nezdá se ti? Taj ještě jednou a pomalu,nikam nepůjdu,nic hledat nebudu,nevidím pro to důvod. Jameson sem dal v dobré víře link na výrobek,se kterým má dobrou zkušenost a ty ho shodíš přesto,že jsi ho neviděl ani z dálky.Pokud by jsi ty potahy znal a mohl je posoudit,neřeknu půl slova,sám jsi ale napsal,že je neznáš. Ostatní výrobky a doplňky sem netahej,nejsou zde relevantní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Taj ještě jednou a pomalu,nikam nepůjdu,nic hledat nebudu,nevidím pro to důvod.Jameson sem dal v dobré víře link na výrobek,se kterým má dobrou zkušenost a ty ho shodíš přesto,že jsi ho neviděl ani z dálky.Pokud by jsi ty potahy znal a mohl je posoudit,neřeknu půl slova,sám jsi ale napsal,že je neznáš. Ostatní výrobky a doplňky sem netahej,nejsou zde relevantní. já je sem tahám,neboť byli hlavním podmětem této diskuze...já jsem je neoznačil za vadné a promiň,ale Jameson s tím ještě neboural(doufám,že ani nebude),kdoví,jestli má boční airbagy a pokud vím,neboural jsi s tím ani ty..čili stejně tak,jak já můžu pouze spekulovat o oné bezpečnosti,tobě nezbyde,než dělat totéž,neboť rovněž nemáš doloženo to,co tvrdíš..ovšem pravdou je,že to,co napsal Luke288 je fakt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 já je sem tahám,neboť byli hlavním podmětem této diskuze...já jsem je neoznačil za vadné a promiň,ale Jameson s tím ještě neboural(doufám,že ani nebude),kdoví,jestli má boční airbagy a pokud vím,neboural jsi s tím ani ty..čili stejně tak,jak já můžu pouze spekulovat o oné bezpečnosti,tobě nezbyde,než dělat totéž,neboť rovněž nemáš doloženo to,co tvrdíš..ovšem pravdou je,že to,co napsal Luke288 je fakt.. Ne mýlíš se,hlavním předmětem tohoto vlákna jsou autopotahy jedné konkrétní firmy a ne většina autodoplňků na trhu,které taháš do této diskuse. Navíc máš krátkou paměť,přečti si jak lichotivě jsi se ve svém prvním příspěvku vyjádřil,jako o netestovaných a nebezpečných,přesto že je vůbec neznáš,zde je ten problém. Ano Luke288 má pravdu a to je jediná věc,kde s tebou souhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Ne mýlíš se,hlavním předmětem tohoto vlákna jsou autopotahy jedné konkrétní firmy a ne většina autodoplňků na trhu,které taháš do této diskuse.Navíc máš krátkou paměť,přečti si jak lichotivě jsi se ve svém prvním příspěvku vyjádřil,jako o netestovaných a nebezpečných,přesto že je vůbec neznáš,zde je ten problém. Ano Luke288 má pravdu a to je jediná věc,kde s tebou souhlasím. nemá smysl s tebou debatovat,neboť stále chodíš v kruhu...jsou 2 možnosti: buď si z akaždou cenu snažíš prosadit svou a to i přes to,že nemáš pravdu,nebo máš úplně jiné myšlení,tudíž si věci spojuješ úplně jinak,než jsou a než byli myšleny..tak,či tak,co sjem chtěl jsem řekl,můj první příspěvek byl směřován uživateli Seiger86 a poněvadž se hádáš,aniž bys měl cokoli doloženo,nebudu na to brát zřetel a svůj názor nezměním..až mi doložíš fotografie a různá osvědčení o bezpečnosti těchto potahů,vůči bočním airbagům,poté se můžeme o něčem bavit..tvé spekulace,svéhlavost a nutnost dělat dusno nemá mé sympatie a co je mi nesympatické,to přehlížím,neboť to nestojí za mou pozornost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 (editace) i když výrobce potahů uvádějí,že je to pro boční airbagy,že je to bezpečné a nevím,co všechno,je to nesmysl-je to netestované,nebezpečné...pouze na http://autopotahy.sk jsou skutečně testované potahy,které stojí za to... tak se ještě jednou vložím...můžeš tohle tvrzení nějak doložit? píšeš v množným čísle, takže těch výrobců potahů máš na mysli jistě víc... samozřejmě mi nejde o ty slovenský, ale o ty, co jsou nebezpečný Editováno: 14. Prosinec 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 tak se ještě jednou vložím...můžeš tohle tvrzení nějak doložit? píšeš v množným čísle, takže těch výrobců potahů máš na mysli jistě víc...samozřejmě mi nejde o ty slovenský, ale o ty, co jsou nebezpečný čili stejně tak,jak já můžu pouze spekulovat o oné bezpečnosti,tobě nezbyde,než dělat totéž,neboť rovněž nemáš doloženo to,co tvrdíš toto jsem napsal-přímo tam píšu,že to nemám ověřeno a můžu pouze spekulovat...čili jsem uživateli Seiger86 sdělil pouze svůj osobní názor,kde převládalo slovo "určitě"..určitě znamená,že s největší pravděpodobností to tak bude,ale není to jisté=je to pouhý názor...a poněvadž mi ani jeden z vás nebyl mimo řeči a útoky na mou osobu schopen doložit jakýkoli důkaz ve formě testů,ověřených fotografiemi,počítačovou simulací způsobu bouchnutí airbagu a následovném "rozjetí" švů a pod., je to o5 pouhá spekulace a váš osobní názor..vzhledem k vašim útokům a způsobu jednání(krásný příklad typických čechů na českém fóru),nemíním nadále reagovat na jakékoli vaše spekulace či žvásty tohoto typu,dokud nebudu mít hmatatelný důkaz..proto se nemusíte příliš přepsat,neboď odpovídat na nesmysli nehodlám,nadále toto téma navštěvovat budu a budu reagovat na slušné dotazy,či náměty slušně vychovaných členů,nepotřebujících zvýšit si své ego.příjemný večer přeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 nemá smysl s tebou debatovat,neboť stále chodíš v kruhu...jsou 2 možnosti: buď si z akaždou cenu snažíš prosadit svou a to i přes to,že nemáš pravdu,nebo máš úplně jiné myšlení,tudíž si věci spojuješ úplně jinak,než jsou a než byli myšleny..tak,či tak,co sjem chtěl jsem řekl,můj první příspěvek byl směřován uživateli Seiger86 a poněvadž se hádáš,aniž bys měl cokoli doloženo,nebudu na to brát zřetel a svůj názor nezměním..až mi doložíš fotografie a různá osvědčení o bezpečnosti těchto potahů,vůči bočním airbagům,poté se můžeme o něčem bavit..tvé spekulace,svéhlavost a nutnost dělat dusno nemá mé sympatie a co je mi nesympatické,to přehlížím,neboť to nestojí za mou pozornost.. Jedinej kdo tu mlží a zamotává se do svých odpovědí jsi ty.Shodli jsme se na tom,že každý má možnost se na příslušný homologační certifikát poptat,popřípadě si ho nechat poslat.Tady jde o to,že potahy odsuzuješ,aniž by jsi pro to měl nějaký důvod,nebo spíš důkaz.O ničem nespekuluji,píšu o faktu a to je atest 8SD 1113 který mají.Dusno nedělám,jenom s tebou nesouhlasím a je ti takový vedro z toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 (editace) a poněvadž mi ani jeden z vás nebyl mimo řeči a útoky na mou osobu můžu tě poprosit o jednu věc? myslíš, že bys byl schopen přestat bejt tak přecitlivělej na to, co ti píšu? sice opět nemam moc jasno s kym si píšu, ale o tom to není, nikde, opakuji NIKDE jsem na tebe v tomhle příspěvku neútočil a rozhodně nemám zapotřebí si na někom jako jsi ty zvyšovat ego. mmch, když napíšu někde slovo určitě, tak mám na mysli, že to je 100%, ale to je zase věc výkladu. navíc, já nikde nenapsal kdovíjak jsou ty potahy bezpečný, ale tys napsal, že jsou nebezpečný, tak mě zajímá, jak jsi k tomuhle názoru přišel. Editováno: 14. Prosinec 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 (editace) toto jsem napsal-přímo tam píšu,že to nemám ověřeno a můžu pouze spekulovat...čili jsem uživateli Seiger86 sdělil pouze svůj osobní názor,kde převládalo slovo "určitě"..určitě znamená,že s největší pravděpodobností to tak bude,ale není to jisté=je to pouhý názor...a poněvadž mi ani jeden z vás nebyl mimo řeči a útoky na mou osobu schopen doložit jakýkoli důkaz ve formě testů,ověřených fotografiemi,počítačovou simulací způsobu bouchnutí airbagu a následovném "rozjetí" švů a pod., je to o5 pouhá spekulace a váš osobní názor..vzhledem k vašim útokům a způsobu jednání(krásný příklad typických čechů na českém fóru),nemíním nadále reagovat na jakékoli vaše spekulace či žvásty tohoto typu,dokud nebudu mít hmatatelný důkaz..proto se nemusíte příliš přepsat,neboď odpovídat na nesmysli nehodlám,nadále toto téma navštěvovat budu a budu reagovat na slušné dotazy,či náměty slušně vychovaných členů,nepotřebujících zvýšit si své ego.příjemný večer přeji Nemám pocit,že bych s tebou nekomunikoval slušně.Naopak,kdybych byl cíťa,mohl bych za neslušné považovat slovo"žvásty". Když jsi si kupoval auto,tak jsi taky požadoval doložení všech atestů a protokolů z měření při crash testech,homologace a pevnostní zkoušky kol a nehořlavost materiálů a netříštivost oken atd.atd.,asi ne.Jestli jsi spíš pro to nový auto nebyl jenom jako divák.Co? 4Luke já si taky nebyl jistý,ale už jsem.Proto bych řekl,že dál to nemá smysl řešit.Ne proto,že je mladý,takových tu je jistě víc,ale proto,že si hraje na někoho kým není. http://libimseti.cz/Deny.Kr http://xchat.centrum.cz/~guest~/whoiswho/p...%3Dr%26sex%3D-1 Editováno: 14. Prosinec 2007, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 (editace) Nemám pocit,že bych s tebou nekomunikoval slušně.Naopak,kdybych byl cíťa,mohl bych za neslušné považovat slovo"žvásty".Když jsi si kupoval auto,tak jsi taky požadoval doložení všech atestů a protokolů z měření při crash testech,homologace a pevnostní zkoušky kol a nehořlavost materiálů a netříštivost oken atd.atd.,asi ne.Jestli jsi spíš pro to nový auto nebyl jenom jako divák.Co? 4Luke já si taky nebyl jistý,ale už jsem.Proto bych řekl,že dál to nemá smysl řešit.Ne proto,že je mladý,takových tu je jistě víc,ale proto,že si hraje na někoho kým není. http://libimseti.cz/Deny.Kr http://xchat.centrum.cz/~guest~/whoiswho/p...%3Dr%26sex%3D-1 Nevím,proč tady řešíš právě toto..nevím sice,jak se tady můj syn prezentoval,či neprezentoval,nic-méně (a to platí i pro Luke) teď se bavíte s Otcem= s Tomem..(mám takový dojem,že si založím vlastní profil).mému synovi je 18 let(ročník 89) a od hádky,(kterou jsem také viděl) sem nechodí-nevím,zda z časových důvodů,či nechuti,nic-méně vše zůstává na mě..proto ho upozorním na to,aby napsal,když bude psát on sám..tuším,že má profil i na lidé.cz,prezentoval-li vyšší věk,než 18 let,je to u něj normální..většinou tvrdí,že má 19-20 let,neboť vypadá starší..jinak pro teď i většinou dobudoucna berte,že si píšete se mnou(pro upřesnění Tom, 44let) to bylo jen pro urovnání nesrovnalostí..K dalším vašim připomínkám se nehodlám vyjadřovat,jak jsem sám napsal (viz. dříve). Editováno: 14. Prosinec 2007, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 (editace) to, že nemáte každej svůj vlastní účet nechápu od samýho začátku, nejsme vědmy, abysme tušili, jestli si píšem s tebou nebo tvým 18ti letým mladým (mmch on se tady prezentoval jako 19,5 letej, tak nevim, jestli si on přidal nebo ty nevíš, kdy se narodil). navíc tady vystupuje jako někdo, kdo nalítá spoustu km, má 4x4 v ruce, příští rok bude kupovat OII a BMW a nakonec z toho vyleze, že píše to, co říká jeho táta. ty dva účty by spoustu věcí vyřešily. nicméně nechápu jednu věc, padá tady spousta keců o ničem, ale zatím nám tu nikdo z vás (Denny) nevysvětlil, čím má podloženou tu nebezpečnost autopotahů, protože jinak je to celkem bezpředmětnej plk... no, nevím, čím dál víc mam pocit, že si z nás někdo akorát dělá prdel... Editováno: 14. Prosinec 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 (editace) to, že nemáte každej svůj vlastní účet nechápu od samýho začátku, nejsme vědmy, abysme tušili, jestli si píšem s tebou nebo tvým 18ti letým mladým (mmch on se tady prezentoval jako 19,5 letej, tak nevim, jestli si on přidal nebo ty nevíš, kdy se narodil). navíc tady vystupuje jako někdo, kdo nalítá spoustu km, má 4x4 v ruce, příští rok bude kupovat OII a BMW a nakonec z toho vyleze, že píše to, co říká jeho táta. ty dva účty by spoustu věcí vyřešily.nicméně nechápu jednu věc, padá tady spousta keců o ničem, ale zatím nám tu nikdo z vás (Denny) nevysvětlil, čím má podloženou tu nebezpečnost autopotahů, protože jinak je to celkem bezpředmětnej plk... no, nevím, čím dál víc mam pocit, že si z nás někdo akorát dělá prdel... no,asi bude lepší,když si sám založím nový účet..mému synovi je 18 a něco k tomu,on sám si nekupuje nic(teprve dělá autoškolu) a vskutku se za rok pořizuje BMW a Octavia,nic-méně BMW je pro ženu(použití je společné,ale vlastníkem je ona) a Octavia je má(služební)..asi se pokoušel mluvit za mě,více-méně veškeré informace uvedl pravdivé,jen jak se tady prezentoval,či co tady psal sám posoudit nemohu,neboť ani nevím,kde všude přispíval..ještě se rozmyslím,zda ten účet měnit,či ne,neboť se stále jaksi nemá k tomu,aby sem zavítal.Jediným problémem vidím tu přezdívky "deny.kr",váhám proto,že přezdívku "deny.kr" tady zná už velká spousta lidí..to se ještě uvidí..nic-méně od teď až do odvolání píšu já,Tom.. Editováno: 15. Prosinec 2007, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 určitě jo..(tedy pokud jde o novou Octu,která to tam má už v základu)...i když výrobce potahů uvádějí,že je to pro boční airbagy,že je to bezpečné a nevím,co všechno,je to nesmysl-je to netestované,nebezpečné...pouze na http://autopotahy.sk jsou skutečně testované potahy,které stojí za to jak vzhledově,tak co se týče kvality a záruky,tak právě v té bezpečnosti si vedou skvěle... Kašlu na to,pokud užíváte jeden účet dva,nediv se,že to dopadá takto.Pokud je někde napsáno pod jedním nickem kolik nalítáš kilometrů,pak se tě v jiným vláknu někdo zeptá "...co na to taťka..."tak se nediv,že vypadáš jako mluvka. Podstatné a proto jsem taky zareagoval je,že jsi svým výrokem na adresu potahů zcela neoprávněně znevážil doporučení Jamesona. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.