Majký Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 (editace) někdy mě při volnoběhu začne přihasínat palubka ale jak se dostanou otáčky nad 1000 tak je vše ok zda zase klesnou tak se vše opakuje. mám 1.4 16v r.v. 2000 jinak čidlo řízení mám nové. Díky za každou rady Editováno: 11. Prosinec 2007, autor: Majký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 někdy mě při volnoběhu začne přihasínat palubka ale jak se dostanou otáčky nad 1000 tak je vše ok zda zase klesnou tak se vše opakuje. mám 1.4 16v r.v. 2000jinak čidlo řízení mám nové. Díky za každou rady nenabita baterie + spatny alternator a v horsim pripade i cidlo serva. vic uz si urcite najdes sam za pomoci funkce hledat, vid :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 13. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 no všude je špatné čidlo a to mám nové - odhaduji to na altík nechám ho proklepnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.