lukash Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Protože bych se chtěl taky umístit do klubu majitelů ostřiků světel, tak by mě zajímalo jak jste vyřešili vytvoření otvorů pro umístění trysek. Prý tu někdo umisťoval celkem přesný nákres s okotováním - aby to padlo jako prdel na hrnec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Neco malo je toď http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/OstrikySvetel.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukkkas123 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Jedna taková zajímavost. Na co tam ty ostřiky dáváte?? Všichni kdo je tam mají je dávají pryč, protože to ničí světla? Jakmile trochu klesne venkovní teplota ( nejhorší je to v zimě ) paraboly světel se dost zahřejí. Jakmile pak na to dopadne voda která je studená dochazí k postupnému vytváření pavouka na skle až praskne uplně. On by ze začátku tak nevadil jenže zhoršuje a láme pak špatně sdětlo. Navíc to pak praskne úplně. Ví to i ve škodovce. Máti to na své služební octavii řešila již 3 nakonec si nechala je odpojit. A má klid. Když už to chcete používat doporučuji tak jak jsem to udělal já jak klesnou trochu teploty vytáhnout pojistku a nechat to přes zimu bez ostřiku. Ikdyž vím že by s to i mě na zimu hodio a le za výměnu parabol to nestojí. .Jinak když jsou rozsvícené a podíváš je to krásně vidět mluvím i z vlastní zkušenosti, protože už mám trochu nakřápané. Je to jak rozsipaný čaj z vnitřní strrany paraboly. Tak se mějte. čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 co to je za blbost dost zahřejí v zimě, to by se asi víc zahřáli v létě nevím o nikom kdo by je dal pryč z tohodle důvodu, leda kvůli spotřebě vody najel jsem s ostřikama světel mraky km a svítil jsem přes den i když to nebylo dáno vyhláškou a žádnej problém jinak Lukašu ten nákres s rozměry děr mi dával kláca a má to ve svý koktě http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...50&start=50 ale je to samé jako o pár příspěvků výše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 13. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Díky všem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Teda o tom praskání jsem taky nikdy neslyšel,přijde mi to divný,kor když v zimě prší nebo padá sníh a ty jedeš a svítíš,tak je to přece to samý.Nicméně máme je na Octě od výroby a jsou funkčně úplně k prdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Jedna taková zajímavost. Na co tam ty ostřiky dáváte?? Všichni kdo je tam mají je dávají pryč, protože to ničí světla? Jakmile trochu klesne venkovní teplota ( nejhorší je to v zimě ) paraboly světel se dost zahřejí. Jakmile pak na to dopadne voda která je studená dochazí k postupnému vytváření pavouka na skle až praskne uplně. On by ze začátku tak nevadil jenže zhoršuje a láme pak špatně sdětlo. Navíc to pak praskne úplně. Ví to i ve škodovce. Máti to na své služební octavii řešila již 3 nakonec si nechala je odpojit. A má klid. Když už to chcete používat doporučuji tak jak jsem to udělal já jak klesnou trochu teploty vytáhnout pojistku a nechat to přes zimu bez ostřiku. Ikdyž vím že by s to i mě na zimu hodio a le za výměnu parabol to nestojí. .Jinak když jsou rozsvícené a podíváš je to krásně vidět mluvím i z vlastní zkušenosti, protože už mám trochu nakřápané. Je to jak rozsipaný čaj z vnitřní strrany paraboly. Tak se mějte. čau popiras zakladni zakony fyziky a kdovi kdo ti zorsipany caj do svetla nasypal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 14. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 (editace) No ono jenom ozačení "Všichni co je mají je dávají pryč", je zavádějící = Klasika všichni dva, oba tři Editováno: 14. Prosinec 2007, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 No ono jenom ozačení "Všichni co je mají je dávají pryč", je zavádějící = Klasika všichni dva, oba tři Asi tak jak rikas... Jen tak mimo - neni tu nekde navod na predelavku tech klasickych ostriku na "zajizdeci" jako jsou na Fabii ? Mam tucha ze to tu nekdo delal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Asi tak jak rikas...Jen tak mimo - neni tu nekde navod na predelavku tech klasickych ostriku na "zajizdeci" jako jsou na Fabii ? Mam tucha ze to tu nekdo delal Mluvili jsme o tom s kadlecem, ale nakonec jsme oba uznali, že by to bylo brutální řezání do výstuhy - což se ani jednomu z nás nechtělo. Je to jak říkáš, někdo to tak zkoušel udělat. Pokud někdo víte, tak hoďte odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Jedna taková zajímavost. Na co tam ty ostřiky dáváte?? Všichni kdo je tam mají je dávají pryč, protože to ničí světla? Jakmile trochu klesne venkovní teplota ( nejhorší je to v zimě ) paraboly světel se dost zahřejí. Jakmile pak na to dopadne voda která je studená dochazí k postupnému vytváření pavouka na skle až praskne uplně. On by ze začátku tak nevadil jenže zhoršuje a láme pak špatně sdětlo. Navíc to pak praskne úplně. Ví to i ve škodovce. Máti to na své služební octavii řešila již 3 nakonec si nechala je odpojit. A má klid. Když už to chcete používat doporučuji tak jak jsem to udělal já jak klesnou trochu teploty vytáhnout pojistku a nechat to přes zimu bez ostřiku. Ikdyž vím že by s to i mě na zimu hodio a le za výměnu parabol to nestojí. .Jinak když jsou rozsvícené a podíváš je to krásně vidět mluvím i z vlastní zkušenosti, protože už mám trochu nakřápané. Je to jak rozsipaný čaj z vnitřní strrany paraboly. Tak se mějte. čau tak většinou kdo řeší dodělání ostřiku jsou ti, kteři namontovali xenony....a svuj důvod to má v tom, že světlo z xenonu je "studené" a parabolu nezahřívá tak jako klasický halogen, což je v zimním období problém a jistě kdo hodně jezdí to zažil, že při sněžení, mrazech apod se dělalí před čočkou "zmrazky" a účinnost osvitu jde rapidně dolů.... což je jeden z důvodu, proč jsou ostřiky origo u xenonů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 já myslím, že ostřiky z fábky na oktě nikdo nemá, už jsem se na to chystal,ale je málo času a ty ostřky zabíraj uvnitř příliš mnoho místa, tak jsem se na to vyprdnul i když by to bylo moc pěkné ale origo nevypadaj zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.