Publikováno Prosinec 12, 200717 r Protože bych se chtěl taky umístit do klubu majitelů ostřiků světel, tak by mě zajímalo jak jste vyřešili vytvoření otvorů pro umístění trysek. Prý tu někdo umisťoval celkem přesný nákres s okotováním - aby to padlo jako prdel na hrnec.
Prosinec 13, 200717 r Jedna taková zajímavost. Na co tam ty ostřiky dáváte?? Všichni kdo je tam mají je dávají pryč, protože to ničí světla? Jakmile trochu klesne venkovní teplota ( nejhorší je to v zimě ) paraboly světel se dost zahřejí. Jakmile pak na to dopadne voda která je studená dochazí k postupnému vytváření pavouka na skle až praskne uplně. On by ze začátku tak nevadil jenže zhoršuje a láme pak špatně sdětlo. Navíc to pak praskne úplně. Ví to i ve škodovce. Máti to na své služební octavii řešila již 3 nakonec si nechala je odpojit. A má klid. Když už to chcete používat doporučuji tak jak jsem to udělal já jak klesnou trochu teploty vytáhnout pojistku a nechat to přes zimu bez ostřiku. Ikdyž vím že by s to i mě na zimu hodio a le za výměnu parabol to nestojí. .Jinak když jsou rozsvícené a podíváš je to krásně vidět mluvím i z vlastní zkušenosti, protože už mám trochu nakřápané. Je to jak rozsipaný čaj z vnitřní strrany paraboly. Tak se mějte. čau
Prosinec 13, 200717 r co to je za blbost dost zahřejí v zimě, to by se asi víc zahřáli v létě nevím o nikom kdo by je dal pryč z tohodle důvodu, leda kvůli spotřebě vody najel jsem s ostřikama světel mraky km a svítil jsem přes den i když to nebylo dáno vyhláškou a žádnej problém jinak Lukašu ten nákres s rozměry děr mi dával kláca a má to ve svý koktě http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...50&start=50 ale je to samé jako o pár příspěvků výše
Prosinec 13, 200717 r Teda o tom praskání jsem taky nikdy neslyšel,přijde mi to divný,kor když v zimě prší nebo padá sníh a ty jedeš a svítíš,tak je to přece to samý.Nicméně máme je na Octě od výroby a jsou funkčně úplně k prdu
Prosinec 14, 200717 r Jedna taková zajímavost. Na co tam ty ostřiky dáváte?? Všichni kdo je tam mají je dávají pryč, protože to ničí světla? Jakmile trochu klesne venkovní teplota ( nejhorší je to v zimě ) paraboly světel se dost zahřejí. Jakmile pak na to dopadne voda která je studená dochazí k postupnému vytváření pavouka na skle až praskne uplně. On by ze začátku tak nevadil jenže zhoršuje a láme pak špatně sdětlo. Navíc to pak praskne úplně. Ví to i ve škodovce. Máti to na své služební octavii řešila již 3 nakonec si nechala je odpojit. A má klid. Když už to chcete používat doporučuji tak jak jsem to udělal já jak klesnou trochu teploty vytáhnout pojistku a nechat to přes zimu bez ostřiku. Ikdyž vím že by s to i mě na zimu hodio a le za výměnu parabol to nestojí. .Jinak když jsou rozsvícené a podíváš je to krásně vidět mluvím i z vlastní zkušenosti, protože už mám trochu nakřápané. Je to jak rozsipaný čaj z vnitřní strrany paraboly. Tak se mějte. čau popiras zakladni zakony fyziky a kdovi kdo ti zorsipany caj do svetla nasypal
Prosinec 14, 200717 r Autor No ono jenom ozačení "Všichni co je mají je dávají pryč", je zavádějící = Klasika všichni dva, oba tři Upraveno Prosinec 14, 200717 r od lukash
Prosinec 17, 200717 r No ono jenom ozačení "Všichni co je mají je dávají pryč", je zavádějící = Klasika všichni dva, oba tři Asi tak jak rikas... Jen tak mimo - neni tu nekde navod na predelavku tech klasickych ostriku na "zajizdeci" jako jsou na Fabii ? Mam tucha ze to tu nekdo delal
Prosinec 17, 200717 r Autor Asi tak jak rikas...Jen tak mimo - neni tu nekde navod na predelavku tech klasickych ostriku na "zajizdeci" jako jsou na Fabii ? Mam tucha ze to tu nekdo delal Mluvili jsme o tom s kadlecem, ale nakonec jsme oba uznali, že by to bylo brutální řezání do výstuhy - což se ani jednomu z nás nechtělo. Je to jak říkáš, někdo to tak zkoušel udělat. Pokud někdo víte, tak hoďte odkaz
Prosinec 17, 200717 r Jedna taková zajímavost. Na co tam ty ostřiky dáváte?? Všichni kdo je tam mají je dávají pryč, protože to ničí světla? Jakmile trochu klesne venkovní teplota ( nejhorší je to v zimě ) paraboly světel se dost zahřejí. Jakmile pak na to dopadne voda která je studená dochazí k postupnému vytváření pavouka na skle až praskne uplně. On by ze začátku tak nevadil jenže zhoršuje a láme pak špatně sdětlo. Navíc to pak praskne úplně. Ví to i ve škodovce. Máti to na své služební octavii řešila již 3 nakonec si nechala je odpojit. A má klid. Když už to chcete používat doporučuji tak jak jsem to udělal já jak klesnou trochu teploty vytáhnout pojistku a nechat to přes zimu bez ostřiku. Ikdyž vím že by s to i mě na zimu hodio a le za výměnu parabol to nestojí. .Jinak když jsou rozsvícené a podíváš je to krásně vidět mluvím i z vlastní zkušenosti, protože už mám trochu nakřápané. Je to jak rozsipaný čaj z vnitřní strrany paraboly. Tak se mějte. čau tak většinou kdo řeší dodělání ostřiku jsou ti, kteři namontovali xenony....a svuj důvod to má v tom, že světlo z xenonu je "studené" a parabolu nezahřívá tak jako klasický halogen, což je v zimním období problém a jistě kdo hodně jezdí to zažil, že při sněžení, mrazech apod se dělalí před čočkou "zmrazky" a účinnost osvitu jde rapidně dolů.... což je jeden z důvodu, proč jsou ostřiky origo u xenonů
Prosinec 18, 200717 r já myslím, že ostřiky z fábky na oktě nikdo nemá, už jsem se na to chystal,ale je málo času a ty ostřky zabíraj uvnitř příliš mnoho místa, tak jsem se na to vyprdnul i když by to bylo moc pěkné ale origo nevypadaj zle
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.