Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ani som si nevedomil ze je to fakac pacil sa my smolik ako obrazok nic som nemyslel v zlom.Porad ako jazdis

s plynom radenie rychlosti ako dosiahnut idealnu spotrebu plynu otacky.Ako jazdit za studena a tak.Aku mas spotrebu plynu? :palec2:

Mám spotřebu kolem 7,5 litru. A já ti radit nebudu, protože u služebního auta mi bylo řečeno, že jsem největší prase na spotřebu.

Já jezdím s SDi za 7 a ostatní pod 5,8. Tak proto lol .Jinak jezdi stejně jak na benzín. musíš si to sám vychytat. :palec2:

A toho fakáče ti odpouštím :palec2: :palec2: :palec2:

Ani som si nevedomil ze je to fakac pacil sa my smolik ako obrazok nic som nemyslel v zlom.Porad ako jazdis

s plynom radenie rychlosti ako dosiahnut idealnu spotrebu plynu otacky.Ako jazdit za studena a tak.Aku mas spotrebu plynu? :palec2:

fakace su v pohode, hlavne tento lol

ja jazdim s plynom na podtlaku tak ze radim pri 2800 do 3000 ot, spotrebu som mal rozhadzanu kvoli termostatu ale inak som maval tak okolo 8l na benzin tak do 7,2l skor 6,9l ten narast na plyn je u podtlaku normalny, a mne do 8l vyhovuje aj ked by som chcel samozrejme menej :feve:

na tomto systeme nic nemen dokial netreba .membrana vydrzi viac ak sa pouziva a nema kedy stvrdnut a praskat ale dopraj jej aspon 100 tisic km skor ako zacnes menit membrany za 1900, tak skus vymenit filter ten stoji 100 a vymenis aj sam. a mne sa osvedcili ceske sviecky original na plynovu fabiu podla katalogu a menim ich kazdych 40 tisic km myslim ze brysk sa volaju .

na tomto systeme nic nemen dokial netreba .membrana vydrzi viac ak sa pouziva a nema kedy stvrdnut a praskat ale dopraj jej aspon 100 tisic km skor ako zacnes menit membrany za 1900, tak skus vymenit filter ten stoji 100 a vymenis aj sam. a mne sa osvedcili ceske sviecky original na plynovu fabiu podla katalogu a menim ich kazdych 40 tisic km myslim ze brysk sa volaju .

mas pravdu, ked sa pouziva tak membranu netreba menit, pokial je v poriadku, no tie sviecky brysk su sice, ze original diel a NGK su drahsie, ale zas vydrzia aspom dvojnasobok, teda aspom by mali vydrzat ;)

je pravda ze ngk som neskusal cena nie je problem ale tieto zozeniem na pockanie a som s nimi na rozdiel od bosh spokojny. je mozne ze dalsie budu ngk . uvidime ako pojdu. hlavne nech sa otepli uz by som si aj pod auto lahol za tu zimu by si zasluzilo.

je pravda ze ngk som neskusal cena nie je problem ale tieto zozeniem na pockanie a som s nimi na rozdiel od bosh spokojny. je mozne ze dalsie budu ngk . uvidime ako pojdu. hlavne nech sa otepli uz by som si aj pod auto lahol za tu zimu by si zasluzilo.

ja som lezal tuto sobotu a radim este odlozit :palec2:

ty uz si zapisany v zozname LPG?

ja aj mam garaz ale aj tam je zima. mojej fabke by mozno stacilo umyt hned omladne o 3 roky. a potom olej a filtre a povysavat a auto jak nove . este stocit 250 tisic km a je fakt jak nove

neviem ci som zapisany pozri a daj vediet . ale asi ano.

ja aj mam garaz ale aj tam je zima. mojej fabke by mozno stacilo umyt hned omladne o 3 roky. a potom olej a filtre a povysavat a auto jak nove . este stocit 250 tisic km a je fakt jak nove

neviem ci som zapisany pozri a daj vediet . ale asi ano.

si zapisany :palec2:

ty mas podtlak lovato? ake mas s tym skusenosti? si spokojny?

• Autor

chlapi, kua !

pise sa brisk, nie brysk.

pise sa bosch, bosh.

bauuuu....ale inak vas mam rad !!

:D :D

3roky 245tisic km a som velice spokojny. nikdy som nemal problem s plynom ktory by som pocas hodiny neodstranil. raz som dal menit membranu a filter a aj to len preto ze som pocul ze to treba. uz pracujem na novsiom ale tiez plynovom.

chlapi, kua !

pise sa bosch, bosh.

:D:D

co by sme bez teba robili, inak ten brysk alebo brisk zalezi aj od toho kedy to pises

ci zmekym alebo s tvrdym :p:p:p

ak si si vsimol ja vam obcas aj chlapY napisem, to ked uz ste pekne rozjareny lollollol

chlapi, kua !

pise sa bosch, bosh.

:D :D

jeden příspěvek zab týden a hned nás musí zdrbat :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash::p :p

3roky 245tisic km a som velice spokojny. nikdy som nemal problem s plynom ktory by som pocas hodiny neodstranil. raz som dal menit membranu a filter a aj to len preto ze som pocul ze to treba. uz pracujem na novsiom ale tiez plynovom.

ja som o nich pocul skor zle referencie, ale ked si spokojny tak nech ti slape a vydrzi :palec2::palec2::palec2:

• Autor
jeden příspěvek zab týden a hned nás musí zdrbat :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash::p :p

nedrbem vas !

vychovavam.

dufam, ze raz tu z vas spravime ludi.... lol

nedrbem vas !

vychovavam.

Tak pokud nás jen vychováváš tak to je v pohodě :worthy :worthy :worthy . Ale u mě se ti to asi nepodaří :p :p :p :p :p

ja ked ju tam namontujem tak si veru nepametam ci to bola brisk alebo brysk alebo bosh ci bosch. ja som si tazko zapametal ze mam auto a nie avto :palec2:

nedrbem vas !

vychovavam.

my sme poslusny a poriadne sa od teba ucime, naposledy ked som prisiel do prace tak som kazdemu ukazal lol

neskoro nas vychovavat. stareho psa novym kuskom nenaucis lol

neskoro nas vychovavat. stareho psa novym kuskom nenaucis lol

ja nie som az taky stary, ja som este mladiiiik punk.gif

• Autor

marš s off topicom do lamparne !

ze mi guma vyskoci a prebehne tu delete.... :rtfm:

Raději bych tuto diskuzi převedl do lampárny, nebo na nás prezident vletí a budou lítat tresty. :p :p :p :p :p

pozdě ale přece :feve:

Staci si pytat sviecky na LPG a uz budu vediet ake su to tu fakt nik nevie plynari?

Kupil som novy termostat aby ten plyn hned hrialo prepustalo to skoro do chladica.V sobotu vymenime a potom dalej uvidime

ci to pomohlo. :horse::horse::horse:

Ahojte plynari zdravi VAS EMCO

Staci si pytat sviecky na LPG a uz budu vediet ake su to tu fakt nik nevie plynari?

Kupil som novy termostat aby ten plyn hned hrialo prepustalo to skoro do chladica.V sobotu vymenime a potom dalej uvidime

Zdar. Já používám normální svíčky(žádné spešl) a všechno v pohodě. A teď mi auto přepína na LPG po ujetí cca 800 metrů :p . V létě tak 300 metrů lol lol lol lol

Emčo, já bych tam ty plyňácké nedával, podívej se do DP (pokud máš) jaká je předepsaná normální pro tvoji motorizaci, popř. jakýkoli prodejce svící ti podle katalogu najde jaký typ Bosch, Brisk, NGK .... je pro tvůj motor

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.