Únor 29, 200817 r no ukazuje 156tkm ale bol som nuteny aj ked sa to nepatry ho upravit. a to z dovodu poistovne a zostatkovej hodnoty . ale dal som dolu len 160tkm. a taka malickost sa nerata
Únor 29, 200817 r no ukazuje 156tkm ale bol som nuteny aj ked sa to nepatry ho upravit. a to z dovodu poistovne a zostatkovej hodnoty . ale dal som dolu len 160tkm. a taka malickost sa nerata Takže zhruba 300 tkm? A to drží pohromadě? :p
Únor 29, 200817 r nie clovece ja typujem cez 400tkm. a drzy uplne super to je pravidelny servis. pridi a niekedy ta odveziem budes mat zazitok. dnes som sa v ziari nad hronom rozpraval s clovekom co ma feliciu a na nej 600tkm a chodi jak drak a cacka ju tuningom.
Únor 29, 200817 r Autor ....mate niekto skusenosti alebo odporucania na vymenu oleja v prevodovke.? aky nazor mate menit alebo nemenit ?? 5 rokov a sup s tym prec !! Upraveno Únor 29, 200817 r od colins
Únor 29, 200817 r Autor pvymena prevodveho oleja aj s foto : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=15491
Únor 29, 200817 r pvymena prevodveho oleja aj s foto : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=15491 Doufám že to máš ve svých návodech :p
Únor 29, 200817 r Autor Doufám že to máš ve svých návodech :p nemam to v navodoch, tam su len knihy a tak.
Únor 29, 200817 r dakujem BOSS ak bude cas tak sa kuknem ci tam su aspon tie sroby nech nekupujem olej zbytocne. zas by boli doma snicle
Únor 29, 200817 r nemam to v navodoch, tam su len knihy a tak. Tak to tam přidej ať to nemusíme pořád hledat :palec2: :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy
Březen 2, 200817 r tak som vymenil tie sviecky, uvidim ako sa to bude spravat, dal som tam platinove BRISKy zatial OK colins: nieco som zistoval o tom preklikavani pri starte a zistil som, ze ked to svieti na zlto tak svietia akoby obe kontrolky cervena (benal) a zelena (LPG) naraz a ze tam idu oba druhy paliva, ako to odstranit neviem, ale ze to bude asi tymto
Březen 2, 200817 r tak som vymenil tie sviecky, uvidim ako sa to bude spravat, dal som tam platinove BRISKy zatial OK colins: nieco som zistoval o tom preklikavani pri starte a zistil som, ze ked to svieti na zlto tak svietia akoby obe kontrolky cervena (benal) a zelena (LPG) naraz a ze tam idu oba druhy paliva, ako to odstranit neviem, ale ze to bude asi tymto to se mi nezdá ... já myslím že to signalizuje nastavení automatického přepnutí při dosažení teploty a otáček
Březen 2, 200817 r to se mi nezdá ... já myslím že to signalizuje nastavení automatického přepnutí při dosažení teploty a otáček praveze pri podtlaku by to nemalo robit (preblikavat) a pravda je ze na zaciatku mi to nerobilo a teraz skoro pri kazdom starte
Březen 2, 200817 r praveze pri podtlaku by to nemalo robit (preblikavat) a pravda je ze na zaciatku mi to nerobilo a teraz skoro pri kazdom starte hele zkus trochu presneji opisat co to robi co a ak svieti ci nesvieti
Březen 2, 200817 r hele zkus trochu presneji opisat co to robi co a ak svieti ci nesvieti som to pisal na predchadzjucej strane ale ze si to ty tak ti to sem skopcim pri startoch to robi divne veci, mam LPG prepinac v polohe na automaticke prepnutie v 2000 ot a startujem na benzin (klasika) potom ked nastartujem mi to zacne skakat, pod kapotou mi to nejak cvaka a kontrolka na prepinaci svieti na zlto a zeleno a potom na cerveno a prepina sa to medzi tymi farbami, otacky troska lietaju hore dole, po chvili sa to niekedy prepne na benzin a uz to tak ostane ale niekedy to ostane svietit na zlto (pri 2000 ot sa to prepne klasicky na plyn)
Březen 2, 200817 r som to pisal na predchadzjucej strane ale ze si to ty tak ti to sem skopcim tak to sorry , niekedy je to tazke uhlidat vsetky temata a hlavne si pametat (som uz preca jenom starsi rocnik nevím ale určo to bude záležitost elektriky. Co VAG nic?
Březen 2, 200817 r Autor tak to sorry , niekedy je to tazke uhlidat vsetky temata a hlavne si pametat (som uz preca jenom starsi rocnik dobry vecer dedusko,uz treba ist spinkat, tak sa vycikajte a sup do postielky !! :D
Březen 2, 200817 r tak to sorry , niekedy je to tazke uhlidat vsetky temata a hlavne si pametat (som uz preca jenom starsi rocnik nevím ale určo to bude záležitost elektriky. Co VAG nic? vag v tomto smere nic, jedine co mi pise je zjistene zatizeni ale neviem co to znamena, nieco z nasavanim ale chybu som nenasiel colins: a co spojit prijemne z uzitocnym a dedusko sa vycika do postielky
Březen 3, 200817 r ja som taketo problemi riesil stelovanim bohatosti zmesi. ked svieti na cerveno je bohata a ked na zeleno tak chudobna zmes a normalne by to malo preblikavat pri volnobehu medzi cervenou a zelenou. skus aj ty pridat na bohatosti aby zasvietila cervena.
Březen 3, 200817 r Autor ja som taketo problemi riesil stelovanim bohatosti zmesi. ked svieti na cerveno je bohata a ked na zeleno tak chudobna zmes a normalne by to malo preblikavat pri volnobehu medzi cervenou a zelenou. skus aj ty pridat na bohatosti aby zasvietila cervena. vzdy som si myslel, ze cervena znamena prepnutie benzin a zelena na plyn.
Březen 3, 200817 r vzdy som si myslel, ze cervena znamena prepnutie benzin a zelena na plyn. tak by to malo byt, cervena benzin a zelena plyn, tak teraz neviem
Březen 3, 200817 r pardon asi som nepochopil o ktorom sa bavite. vy asi spominate ten ukazovatel co mate vo vnutri v aute kde si prepinate pohon. tak u mna svieti tiez na cerveno na benzin a na zeleno na plyn a co som spozoroval tak na oranzovo svieti ked ma dojst plyn ale myslim ze vtedy svietia obe farby a kedze je to prelepene foliou tak sa dostaneme k zltozelenej farbe skoro oranzovej. moj predosly prispevok sa tykal signalizacie v motorovej casti auta kde je riadiaca jednotka a rele spinac na plyn a na nom svetelnych ukazovatelov. tak chlapci pardooooon.
Březen 3, 200817 r jak vypadá přepínač a co tam máš za elektriku, pravděpodobně jsi přitom vrtání snížil hodnotu přepínání, oranžová signalizuje souběh paliv....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.