Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jak vypadá přepínač a co tam máš za elektriku, pravděpodobně jsi přitom vrtání snížil hodnotu přepínání, oranžová signalizuje souběh paliv....

moc nerozumiem co chces vedet, nevrtal som nic a prepinac je trojpolohovy, ukazuje kolko LPG je v nadrzi a na akom rezime mam prepnute ci na benzin alebo plyn, lepsie ho popisat neviem :feve:

moc nerozumiem co chces vedet, nevrtal som nic a prepinac je trojpolohovy, ukazuje kolko LPG je v nadrzi a na akom rezime mam prepnute ci na benzin alebo plyn, lepsie ho popisat neviem :feve:

tak ho zkus vyfotit, to Karlovi určo pomůže

tak ho zkus vyfotit, to Karlovi určo pomůže

ja by som rad ale teraz v tej tme neodfotim nic, to je skoda ale mam tam BRC a jednotku JUST (myslim tak nejako) ak to pomoze

ja by som rad ale teraz v tej tme neodfotim nic, to je skoda ale mam tam BRC a jednotku JUST (myslim tak nejako) ak to pomoze

to bude stacit aj zajtra, Karel sem stejne tak casto nechodi

to bude stacit aj zajtra, Karel sem stejne tak casto nechodi

no ak sa mi podari tak ho vyfotim,

rad by som odstranil tento problem, nejak ma to znepokojuje a hlavne ked neviem co to moze byt

no ak sa mi podari tak ho vyfotim,

rad by som odstranil tento problem, nejak ma to znepokojuje a hlavne ked neviem co to moze byt

Sorry za OT , ale musím :p

Já vím co tomu je :p Je to rozbitý :p .

Upraveno od montas

Sorry za OT , ale musím :p

Já vím co tomu je :p Je to rozbitý :p .

ja som to vedel ze ty to budes vedet lollollol

skoda ze naozaj nevies co tomu moze byt

ja som to vedel ze ty to budes vedet lollollol

skoda ze naozaj nevies co tomu moze byt

Hrozně rád bych ti pomohl, ale fakt nevím. Já jsem hrozně lenivej na učení, mě i olej mění otec.( Né že bych to neuměl, ale nechce se mi) Pro mě vrchol snahy bylo namontovat odkládací schránky pod sedačky a vysá t autí :palec2:

A po té výměně svíček to furt zlobí?

Hrozně rád bych ti pomohl, ale fakt nevím. Já jsem hrozně lenivej na učení, mě i olej mění otec.( Né že bych to neuměl, ale nechce se mi) Pro mě vrchol snahy bylo namontovat odkládací schránky pod sedačky a vysá t autí :palec2:

A po té výměně svíček to furt zlobí?

ta vymena pomohla v tom ze teraz ide lepsie do otacok a lepsie taha

este som vycistil snimac na zotrvacniku, boli tam ocelove piliny na tom magnete, zatial ide dobre

ale ty starty pane doktore, ty starty lollollol

uz som jej hovoril ze at jde do pelhrimova a prohlidne si krematorium :p:p:p

ta vymena pomohla v tom ze teraz ide lepsie do otacok a lepsie taha

este som vycistil snimac na zotrvacniku, boli tam ocelove piliny na tom magnete, zatial ide dobre

ale ty starty pane doktore, ty starty lollollol

uz som jej hovoril ze at jde do pelhrimova a prohlidne si krematorium :p:p:p

Moc jí nevyhrožuj, aby tě tam nevzala sebou :p

Moc jí nevyhrožuj, aby tě tam nevzala sebou :p

to nieeee

ja ju mam rad kol5 aj ked ma podtlak :p:p:p

to nieeee

ja ju mam rad kol5 aj ked ma podtlak :p:p:p

Tak jí pořiď vstřiky a bude hej :palec2:

• Autor

priatelia, aj prezervativ je guma, tak tu zgumujem off topic a basta !! :p

uvedomte si, ze ste v skcii podtlakove systemy, kua !!!!!!!!!!!!!!!!

please.

thank you.

bauuuuuuuuuu........

Upraveno od colins

priatelia, aj prezervativ je guma, tak tu zgumujem off topic a basta !! :p

uvedomte si, ze ste v skcii podtlakove systemy, kua !!!!!!!!!!!!!!!!

please.

thank you.

bauuuuuuuuuu........

praveze tu riesime problem s podtlakom a myslim, ze ty mas ten isty problem, zatial sme sa nedostali k nejakemu rieseniu :feve::feve::feve:

praveze tu riesime problem s podtlakom a myslim, ze ty mas ten isty problem, zatial sme sa nedostali k nejakemu rieseniu :feve::feve::feve:

My se tady snažíme pomoct a ty jsi na nás takový škaredý kol113kol100

Upraveno od montas

• Autor
My se tady snažíme pomoct a ty jsi na nás takový škaredý kol113kol100

skaredy ?

pri mojich cervenych trenirkach si slintal jak bernardin.... :p :p :p

skaredy ?

pri mojich cervenych trenirkach si slintal jak bernardin.... :p :p :p

Sorry za OT :spam: Kvůli tobě a tvojím trenkám se mi kousla síťová karta a musel jsem si v práci půjčit starou herku, pro kterou byl vrchol barevnej monitor. :p

Noooo, to jsem chtěl vědět.... Takže máš v autě řídící jednotku Just, takže..... pokud ti po nastartování bliká přepínač řerveno-žluto-zeleně je v ŘJ trvale uložena nějaká závada, ta se dá vymazat pouze přes PC, pokud ti svítí přepínač žlutě a něco ti tam cvaká, tak jsi zřejmě po zapnutí klíčku a po nějaké době přepínal přepínač a mezitím se ŘJ dostala do funkce samoseřizovaní a mohl jsi tím přenastavit přepínací práh na plyn/ starší ŘJ to uměly, nové ne/, a pak se ti to snaží přepnout hned při volnoběhu, ale nepustí to sonda jelikož je studená. Na ty dvě varianty bych to tipoval....

jak vypadá přepínač a co tam máš za elektriku, pravděpodobně jsi přitom vrtání snížil hodnotu přepínání, oranžová signalizuje souběh paliv....

tak som odfotil ten vypinac co mam pod volantom, karle aku elektriku si myslel a ake vrtanie?

prepina mi to na plyn pri 2000ot

post-11096-1204611936_thumb.jpg

Noooo, to jsem chtěl vědět.... Takže máš v autě řídící jednotku Just, takže..... pokud ti po nastartování bliká přepínač řerveno-žluto-zeleně je v ŘJ trvale uložena nějaká závada, ta se dá vymazat pouze přes PC, pokud ti svítí přepínač žlutě a něco ti tam cvaká, tak jsi zřejmě po zapnutí klíčku a po nějaké době přepínal přepínač a mezitím se ŘJ dostala do funkce samoseřizovaní a mohl jsi tím přenastavit přepínací práh na plyn/ starší ŘJ to uměly, nové ne/, a pak se ti to snaží přepnout hned při volnoběhu, ale nepustí to sonda jelikož je studená. Na ty dvě varianty bych to tipoval....

dik karle, a tym uz sa da nieco robit a znie to rozumne a logicky :palec2:

ked som to hovoril na prevetivke s LPG tak mi servisak akurat povedal ze sa s tym nestretol a ze je vsetko v poriadku :feve:

radis mi aby som si zohnal kabel a skusil to vymazat alebo ist s tym do servisu nech mi to zmazu?

Upraveno od robko

Zajeď si do servisu, na to je potřeba program+kabel, nevím kde to chceš sehnat, a navíc když se to napojí, co bys s tím chtěl dělat, když u Justa otevřeš např. okno volnoběh, tak na tebe vyskočí i 10 řádků s údaji a stejně nevíš co s tím, to sám nikdy pořádně nenastavíš, JUST má precizní program na seřizování, je to snad nejlepší ŘJ pro podtlaky, ale musí se s ní umět zacházet, takže závěr, nech to odborníkům....

Zajeď si do servisu, na to je potřeba program+kabel, nevím kde to chceš sehnat, a navíc když se to napojí, co bys s tím chtěl dělat, když u Justa otevřeš např. okno volnoběh, tak na tebe vyskočí i 10 řádků s údaji a stejně nevíš co s tím, to sám nikdy pořádně nenastavíš, JUST má precizní program na seřizování, je to snad nejlepší ŘJ pro podtlaky, ale musí se s ní umět zacházet, takže závěr, nech to odborníkům....

dik karle, vcera som to presiel s priatelkinym otcom a on uznal, ze to co si napisal ma zmysel a oplati sa na to pozriet, dal si dobre navrhy na to co skontrolovat

on tieto systemy montoval do aut a rozumie sa tomu, no este sa s tymto nestretol a co ho napadlo to uz sme vyskusali

kabel mame slubeny na vikend, tak sa snad k nemu dostanem, program by mal byt tiez :palec2:

dik za tvoje rady, ked na to prideme a odstranime tak napisem ako a v com to bolo, ked nie musim hladat dalej

• 1 měsíc později...

Zdravim všechny, mam takovej problem :aggressive: , takže mam octu r.v.97 1,8 20v lovato podtlak. Docela to žralo atd, tak sem to dal znamymu na vyměnu membran a filtru, řikal že to tam bylo z vyroby, oboje to mělo 100tkm :feve: ty membrany byli prorostlí něčim... nepopsatelnym ten filtr to už nebyl filtr atd :) Tak se to vyměnilo a vše ok spotřeba spadla, přibylo mi asi 50 koní... Ale problem je, že když jedu ke křižovatce, tak hodim neutral, otačky začnou padat a občas se těsně, než to chcipne odrazej a občas to prostě chcipne.. Nebo kdekoliv zastavim, a když nepřidam plyn tak to chcipne... Jinač, když stojim, tak otáčky držej jak přibití, jak na plyn, tak benzin. A ještě to taky dělá při prudkym zatáčení, když se chci třeba otočit... Nedělá vám to někomu, nb nevíte co s tim ?

Zdravim všechny, mam takovej problem :aggressive: , takže mam octu r.v.97 1,8 20v lovato podtlak. Docela to žralo atd, tak sem to dal znamymu na vyměnu membran a filtru, řikal že to tam bylo z vyroby, oboje to mělo 100tkm :feve: ty membrany byli prorostlí něčim... nepopsatelnym ten filtr to už nebyl filtr atd :) Tak se to vyměnilo a vše ok spotřeba spadla, přibylo mi asi 50 koní... Ale problem je, že když jedu ke křižovatce, tak hodim neutral, otačky začnou padat a občas se těsně, než to chcipne odrazej a občas to prostě chcipne.. Nebo kdekoliv zastavim, a když nepřidam plyn tak to chcipne... Jinač, když stojim, tak otáčky držej jak přibití, jak na plyn, tak benzin. A ještě to taky dělá při prudkym zatáčení, když se chci třeba otočit... Nedělá vám to někomu, nb nevíte co s tim ?

mne robilo nieco podobne kym si sadla membrana, aspom tak mi bolo povedane v servise ze to moze zo zaciatku robit, ked to nemas v otackach

kazdopadne by to chcelo teraz premerat bohatost zmesy v servise

mne robilo nieco podobne kym si sadla membrana, aspom tak mi bolo povedane v servise ze to moze zo zaciatku robit, ked to nemas v otackach

kazdopadne by to chcelo teraz premerat bohatost zmesy v servise

A sedla si ? Bohatost atd by měla bejt ok ted to bylo na seřízení, tak ja počkam co to udělá

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.