majfus Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 ahoj lidi.Mám nabouranou Fabii combi 2002.potkal jsem se s jinou fabkou pravým světlem tak to odnesl předek.Zastavilo se to u A sloubku,takže snad je hnutý jen pravý nosník.Nehodu jsem bohužel zavinil takže by to mělo jít z havarijky,ale v servisu začaly vyhrožovat totálkou tak začínám schánět kontakty jak to opravit sám.V servisu bych nechal opravit jen palubku s airbegy a na stolici nechám srovnat nosník a zbytek zase sám.TAK PROSÍM O POMOC.KDE SEŽENU DOBŘE NÁHRADNÍ DÍLY?Měla by to být kapota,blatníky,pravá nápravnice (komplet,zřejmě),prostě celý pravý předek.Moc děkuji za typy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 ahoj lidi.Mám nabouranou Fabii combi 2002.potkal jsem se s jinou fabkou pravým světlem tak to odnesl předek.Zastavilo se to u A sloubku,takže snad je hnutý jen pravý nosník.Nehodu jsem bohužel zavinil takže by to mělo jít z havarijky,ale v servisu začaly vyhrožovat totálkou tak začínám schánět kontakty jak to opravit sám.V servisu bych nechal opravit jen palubku s airbegy a na stolici nechám srovnat nosník a zbytek zase sám.TAK PROSÍM O POMOC.KDE SEŽENU DOBŘE NÁHRADNÍ DÍLY?Měla by to být kapota,blatníky,pravá nápravnice (komplet,zřejmě),prostě celý pravý předek.Moc děkuji za typy. podle mě to na totálku není, obecně pojišťovna hradí max do 80% ceny auta, zjisti si kolik je za tvé auto a uvidíš, nech si udělat rozpočet, chtěj peníze, opravu si seženeš sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 co třeba pro představu hodit foto bouračky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Majfus: Možná by se ti mohlo dostat pár rad a možná i pomoci tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.