Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ahoj lidi.Mám nabouranou Fabii combi 2002.potkal jsem se s jinou fabkou pravým světlem tak to odnesl předek.Zastavilo se to u A sloubku,takže snad je hnutý jen pravý nosník.Nehodu jsem bohužel zavinil takže by to mělo jít z havarijky,ale v servisu začaly vyhrožovat totálkou tak začínám schánět kontakty jak to opravit sám.V servisu bych nechal opravit jen palubku s airbegy a na stolici nechám srovnat nosník a zbytek zase sám.TAK PROSÍM O POMOC.KDE SEŽENU DOBŘE NÁHRADNÍ DÍLY?Měla by to být kapota,blatníky,pravá nápravnice (komplet,zřejmě),prostě celý pravý předek.Moc děkuji za typy.

Vloženo
ahoj lidi.Mám nabouranou Fabii combi 2002.potkal jsem se s jinou fabkou pravým světlem tak to odnesl předek.Zastavilo se to u A sloubku,takže snad je hnutý jen pravý nosník.Nehodu jsem bohužel zavinil takže by to mělo jít z havarijky,ale v servisu začaly vyhrožovat totálkou tak začínám schánět kontakty jak to opravit sám.V servisu bych nechal opravit jen palubku s airbegy a na stolici nechám srovnat nosník a zbytek zase sám.TAK PROSÍM O POMOC.KDE SEŽENU DOBŘE NÁHRADNÍ DÍLY?Měla by to být kapota,blatníky,pravá nápravnice (komplet,zřejmě),prostě celý pravý předek.Moc děkuji za typy.

podle mě to na totálku není, obecně pojišťovna hradí max do 80% ceny auta, zjisti si kolik je za tvé auto a uvidíš, nech si udělat rozpočet, chtěj peníze, opravu si seženeš sám

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...