Publikováno Prosinec 13, 200717 r ahoj lidi.Mám nabouranou Fabii combi 2002.potkal jsem se s jinou fabkou pravým světlem tak to odnesl předek.Zastavilo se to u A sloubku,takže snad je hnutý jen pravý nosník.Nehodu jsem bohužel zavinil takže by to mělo jít z havarijky,ale v servisu začaly vyhrožovat totálkou tak začínám schánět kontakty jak to opravit sám.V servisu bych nechal opravit jen palubku s airbegy a na stolici nechám srovnat nosník a zbytek zase sám.TAK PROSÍM O POMOC.KDE SEŽENU DOBŘE NÁHRADNÍ DÍLY?Měla by to být kapota,blatníky,pravá nápravnice (komplet,zřejmě),prostě celý pravý předek.Moc děkuji za typy.
Prosinec 14, 200717 r ahoj lidi.Mám nabouranou Fabii combi 2002.potkal jsem se s jinou fabkou pravým světlem tak to odnesl předek.Zastavilo se to u A sloubku,takže snad je hnutý jen pravý nosník.Nehodu jsem bohužel zavinil takže by to mělo jít z havarijky,ale v servisu začaly vyhrožovat totálkou tak začínám schánět kontakty jak to opravit sám.V servisu bych nechal opravit jen palubku s airbegy a na stolici nechám srovnat nosník a zbytek zase sám.TAK PROSÍM O POMOC.KDE SEŽENU DOBŘE NÁHRADNÍ DÍLY?Měla by to být kapota,blatníky,pravá nápravnice (komplet,zřejmě),prostě celý pravý předek.Moc děkuji za typy. podle mě to na totálku není, obecně pojišťovna hradí max do 80% ceny auta, zjisti si kolik je za tvé auto a uvidíš, nech si udělat rozpočet, chtěj peníze, opravu si seženeš sám
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.