Červenec 18, 200817 r neboj, já si s nimi poradím, díky nám tam vlastně měli další 3 famílie a možná že tam budou i ti co jedou s námi, tak můžou být rádi, že mají vlastně plno, bez nějaké námahy
Červenec 18, 200817 r Cajti stavěli jen kámoše (při přejezdu z Primorska do Kitenu) a chtěli jen papíry a hned ho pustili. Jezdili jsme celkem pomalu. Jen při cestě zpátky jsem měl rychlostní průměr podle palubáku 102 km/h. to je nuda teda s tebou , mě stavěli celkem 3x a to jsem tam byl jen týden. Z toho jsem měl 2x problém. Jednou neměli holky s sebou pasy a podruhé, to bylo když už jsme jeli domů, tak jsme zase pro změnu měli v pase turecké razítko ... aspoň se něco dělo
Červenec 18, 200817 r DVDéčko si můžu pustit doma, ale zážitky z cesty, oslí povoz v centru Sofie za plné dopravní špičky, pasoucí se osli v centru Burgasu přímo uprostřed kruhového objezdu apod. prostě takové perličky, co v našich končinách prostě neuvidíš ....
Červenec 18, 200817 r Autor Maltik, si tam teda odporucil nejakeho tajnostkara....ved uz nie je Povstanie, monty mozes veselo rozpravat, aj menovat...hehe
Červenec 22, 200817 r colins: jasne to zatekanie to je des kua mne zateka cez hagus, lave zadne dvere a pod vodicom. uz ani neviem ci je este vobec nejaka skulina alebo miesto kadial by to mohlo zatekat. ja to nechapem kua co robia v tej boleslave ty magori ved to ani do S120 tak nezatekalo. ja to nechapem preco rovno nedavaju pri kupe auta silikon a nepovedia ze po dazdi si skontrolujte miesta a kde to tecie tak prebehnut silikonom, bravo fakt auto dodelej si doma sam. ked som to spomenul ake problemy mam jednej slecne co pracuje vo volve tak mi povedala ze nabuduce si mam kupit auto a nie vrak co si hovori auto ja to nechapem to som este od nikoho nepocul zeby mu tatko tiekto do auta jedine tu na fore. p.s.: uz som asi simply never
Červenec 22, 200817 r neviete nikto, aku velkost ma torx na odsrobovanie sedacky ?chcem vybrat von mokry koberec a potrebujem k tomu tu "hviezdicku". akurvat neviem velkost a nechcem v predajni skusat jeden za druhym... a tiez neviem hladat na fore... je to 10, na 100procent, bo minulý týden jsem sedačku vytahoval....
Červenec 22, 200817 r tak som sa potom trafil do 10 len som si nebol isty, ci 10 alebo 12, ale 12 je potom na volant
Červenec 22, 200817 r ozaaaaj montasek, teba som sa este nepytal zhanam teraz ovladace na el. okna a je to celkom problem, ty by si mohol o niecom vedet, ty vies skoro vsetko
Červenec 22, 200817 r Komplet nebo jen tlačítka? uz mam nejake veci zohnane, takze potrebujem teraz tlacitka do dveri aj stymi kuskami plastov do madla a najlepsie na vsetky 4 okna, aj ked neviem ci to rozbeham ale posnazim sa
Červenec 22, 200817 r hladal, ale je to z cich a ja by som ich najradsej uz teraz mal, budem mat tyzden volno a okrem toho ze budem susit koberec by som rad vyskusal tie okna, musim pozriet niekde na vrakaci ci sa nieco nenachadza
Srpen 4, 200817 r jardo, isiel som tadial asi pred 2 mesiacmi a da sa to prejst z bytce do ziliny bez problemov, skor by som sa obaval kolony, ktora vznika pri vjazde do ziliny, tam sme stali asi pol hodiny, ale inak sa to celkom dalo, podla mna nemas kde zabludit, ja som tiez nezabludil a nechodievam uz tadial dlhe roky podla mna to zvladas bez problemov, myslim ze sa da ist uz kus po novej ceste, nemas kde zabludit
Srpen 4, 200817 r Dík,nebojím se ,že zabloudím,ale každý říká,něco jiného.Navíc nevím jak to s tou dálnicí co se tam staví.Nevím zda tam vede dálnice a souběžně silnice stará,případně jestli se nejede kus po nové dálnici a zda to není poplatněno.??
Srpen 4, 200817 r Autor a ty si mi tu ? milucky mouj, ved ja som ta chvalil, ze s tebou by som aj v Povstani chcel byt, lebo by si nic veru nevyzradil. nie ako tuto Maltator... lol lol Upraveno Srpen 5, 200817 r od colins
Srpen 5, 200817 r ja len, ze ked som ti pisal ze v malackach na slovnaftke je za 17 Sk a tam maju za 17,50 Sk, som tam cez vikend tankoval
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.