Prosinec 31, 200816 r Autor jojo, tak nějak a ať se nám ty nehody vyhýbají jak čert kříže a necht su vseci zdravi a maju robotu vsetci ? aj svokra /tchyne ?? :p
Prosinec 31, 200816 r neni co dodat vsetci ste ma predbehli ale aj tak kamarati : CELY ROK VAM ZELAM VSETKO DOBRE
Prosinec 31, 200816 r Tak šťastný Nový rok parchanti, určitě si to nezasloužíte, ale protože jste na mě tady byli většinou hodní a poradili mě v nouzi nejvyšší musím Vám tu všem popřát. Hlavně pevné zdraví a trochu i těch peněz
Leden 2, 200916 r Autor vsimli ste si, ako nam ceny plynu klesli ?? tridsat krat mensie su teraz, ako v 2008 roku. co vy na to v CZ, priatelia ?? lol
Leden 2, 200916 r ale toto sa nezmenilo to trva uz niekolko generacii :: Bájka Bola raz jedna líska a tá zila so svojim lisiakom. Pretoze sa mali radi,pomilovali sa a líska otehotnela. O nejaký cas porodila malé prasiatka. Bola z toho nestastná, behala po lese a plakala. Stretol ju vlk a pýtal sa, preco place.Líska mu vsetko povedala a vlk jej navrhol, aby sa pomilovala s ním, urcite to dopadne lepsie. Tak sa pomilovali a líska opät o nejaký cas porodila malé prasiatka. Zúfalá behala po lese, plakala, az stretla medveda. Ked mu porozprávala, preco place, navrhol jej medved, aby sa s ním pomilovala, ze uz to teraz bude urcite v poriadku. Tak sa pomilovali a o nejaky cas líska opät porodila malé prasiatka... PONAUCENIE: Je úplne jedno, s kým spís. Vsetci chlapi sú svine...
Leden 2, 200916 r Autor u nas v trencine su dokonca 30,1260 krat mensie ako boli ty si urcite dostal pod stromcek mikroskop, vsak ?? :p
Leden 2, 200916 r 30x menší cena je výborná u nás by možná stačilo kdyby spadla o 3kč ale to by ste vy těch 0,1 vašich moc nepoznali:)
Leden 2, 200916 r Autor tak co kluci slovenský , už jste byli podojit bankomat? jasne ze sme dojili, len pre gazdinu to moc dobre nebude ! poletuje po Bille a spieva si : jeeej, to je za korunku tridsat, toto len styri pade...." a hned ma plny kosik. ja zatial vonku poletujem so psom. grrrr potom mi ukazujuc uctenku zasvitori: milacik, dnes som neurobila nakup za osemsto, iba za styridsat..." bauuuu....
Leden 2, 200916 r No vy máte sice od prvního 30x levnější plyn, my máme ale naprotí vám od prvního 30x větší výplaty
Leden 3, 200916 r neni si co vycitat stejne si za to kupime prt tak jak vy. jebat na penaze hlavne ze sme zdravy.
Leden 4, 200916 r tak jsem včera vyčistil na Fábce plynový vstřikovač Valtec a vypadá že zase bude klid , páč mi to už ke konci nedokázalo přepnout na LPG (na místě) aniž by to zhaslo a při jízdě tam byla tak 3-5 vteřinová mezera než to začalo táhnout a současně s tím zablikal asi 3x check motoru. Teď jsem prostě natočil, zahřál na beneli, prošlápl aby tam byly otáčky a hned to přpeplo bez sebemenšího zakolísání a aniž bych to musel podpořit sešlápnutím plyn.pedálu, aby to nezhaslo. Pak jsem ještě při té příležitosti trochu srovnal celý vstřikovač ... šel trochu z kopce směrem ke třetímu vstřiku, což způsobovalo, že nejvíce bordelu zůstávalo naplaveno právě tam a ještě na konci celého vstřikovače, kde je nějaké čidlo (předpokládám tlaku, ale Karel.LPG mě jistě rád opraví ) ... já vím eL Prezidento ... už tě slyším ... a kde máš nějaké fotky ... vzpomněl jsem si na tebe až jsem to měl skoro hotovo a ani jsem neměl sebou v garáži mobil, že bych aspoň ním něco nafotil. Ale slibuji, že pokud to budu dělat příště, tak to určo nafotím a popíšu ... a vzhledem k tomu že jsem to dělal asi po měsíci po předchozím vyčištění, tak to možná nebude ani dlouho trvat
Leden 5, 200916 r malta chyba doteraz ti to zasieralo treti vstrekovac a teraz ti to zasere vsetky ale nie to je len fooor. a zacni davat kvalitny plyn aby sa to nezasieralo.
Leden 5, 200916 r spíš se mi nedostává éček , ale stejně naberu u vás a moc mi tam toho neostane ked pridem domov kolik vlastně je cena plynu v éčkách, nechce se mi to teď přepočítávat
Leden 5, 200916 r Autor ... já vím eL Prezidento ... už tě slyším ... a kde máš nějaké fotky ... vzpomněl jsem si na tebe až jsem to měl skoro hotovo a ani jsem neměl sebou v garáži mobil, že bych aspoň ním něco nafotil. Ale slibuji, že pokud to budu dělat příště, tak to určo nafotím a popíšu ... a vzhledem k tomu že jsem to dělal asi po měsíci po předchozím vyčištění, tak to možná nebude ani dlouho trvat no, hadam sa zadari a raz z vas spravim civilizovanych userov ! pisat uz viete zo skoly. yebackove smajliky ste zvladli samo-studiom. robit foto-dokundamentaciu budeme preberat v zimnom semestri. nastastie mam dnes dobru naladu. zakupil som si nieco na zmensovanie brucha a tesim sa ako maly montas :
Leden 5, 200916 r colins no v takychto cvickach sa ti bude dobre karuvat podobne ale cervene nosi aj šumacher a okrem toho nas chces vyucovat a hned v prvom riadku si napisal userov a urcite si myslel pruserov
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.