Leden 5, 200916 r Zdarec hošani. Takhle dnes dopadla služební Fábka při cestě do Prahy. U Pelhřimova na D1 při luxusní dálniční rychlosti 50 km/h explodovalo zadní okno. Přitom nebylo puštěno ani vyhřívání a ani stěrač. Auto mělo za sebou 200km jízdy.
Leden 5, 200916 r to je sila pane a z ceho to jako jeblo ??? asi malo plne zuby tej panelovej dalnice praha brno
Leden 5, 200916 r Prostě to jeblo samo od sebe. Jeli 50 v koloně a najednou rana a bylo sklo v prdeli. Navíc si všimni, že je vypadané i po obvodu, který by měl být lepený
Leden 5, 200916 r Počul som že sklo jebne, keď sa zle nalepí fólia, ale toto je bez fólie a kukám že nejako divno nalepené. Neni to od dámskeho opätku?
Leden 5, 200916 r Autor mozno to je diera urobena montasovym "vtakom". priemer sedi, ten mam v ruke. zlakla sa a zamkla sa pred nim...
Leden 5, 200916 r Já tam nebyl. Moje maličkost seděla v teplé kanceláři a řešila opravu auta. Jinak oprava cca 5500,- kč.
Leden 7, 200916 r Inač, mne to zadne sklo presne takto praslo .....Princíp....: Samo - Sato. Ale fakt...V T.Tepliciach som zastal na benzinke a zrazu "bum" a sklo bolo rozsypane...Tak ako hovoril Amigo, asi od tej betonovej cesty MT-T.T..... :feve:
Leden 7, 200916 r Cepín leží na gauči a čumí na fotbal v upoceným tílku s lahváčem v jedný ruce a s ovladačem v druhý. Z koupelny vyleze přítelkyně omotaná ručníkem, ukazuje mu břicho a úpěnlivě říká: "Podívej, co se mi to tady udělalo na bříšku za špíček a tady na zadečku se mi začíná dělat ta pomerančová kůže... nevadí ti to?" A cepín jen mávne rukou: "Ale prosim tě, na to moje mrdání..." :feve:
Leden 7, 200916 r Autor Cepín leží na gauči a čumí na fotbal v upoceným tílku s lahváčem v jedný ruce a s ovladačem v druhý. Z koupelny vyleze přítelkyně omotaná ručníkem, ukazuje mu břicho a úpěnlivě říká: "Podívej, co se mi to tady udělalo na bříšku za špíček a tady na zadečku se mi začíná dělat ta pomerančová kůže... nevadí ti to?" A cepín jen mávne rukou: "Ale prosim tě, na to moje mrdání..." :feve: co je to ten "špíček" ??
Leden 7, 200916 r Colins: Špíček = jedna milióntina toho, přes co si nevidíš ani na boty, natož na "evžena" při močení a co Ti dělá problémy při zavazování bot, kdy tento úkon představuje nadlidský výkon spojený s hlubokým nádechem a následným hloubkovým ponorem.....
Leden 7, 200916 r Autor je to teda to iste co je panděro, vagan, buben, džango, kotel, chalujzňa, črevo, pomnik nad padlym hrdinom.....???
Leden 7, 200916 r Až přijdeš dom, tak řekni staré ať se svlíkne a ukáže ti špíček. A ona ti to pak vysvětlí .
Leden 7, 200916 r no a tu mate jeden na zasmatie : Muž so ženou ležia v posteli. Muža začalo smädiť, a keďže ležal pri stene, opatrne prekročuje ženu. Tá, mysliac si, že mu sa chce milovať hovorí: Počkaj, syn ešte nespí. Po troch minútach muž znova skúša prejsť cez ženu, lebo ho hrozne smädí. Žena hovorí: Vravela som Ti, že počkaj, kým malý zaspí. Muž ešte chvíľu čaká, ale potom rezolútne vstane. Ide do kuchyne, chce sa napiť vody z vodovodu, ale voda netečie. Zúfalý vytiahne z chladničky šampanské. Žena počuje buchnúť zátku a kričí: Čo tam preboha robíš? A na to syn: Vidíš, nechcela si mu dať, tak sa zastrelil....
Leden 7, 200916 r colins nasiel som tu inzerat v trnavskych novinach nevies o tom nic ??? Doopatrujem starších ľudí. Značka: V rekordne krátkom čase.
Leden 7, 200916 r Amigo, a čo Ty si dnes nebol v robote??? ......Viete čo ma štve? Minulý týžden som menil brzdový spínač..a zle som ho nastavil...Večer normalka odídem z auta...vsetko OKI a rano mam vybitú baterku a susedia mi hovoria že mi celu noc svitili brzdove svetla. To že to musim nanovo nastavit ma neštve, ale ta zima. Tak radšej odpajam baterku každý večer....Počkam do jari.....Viete si to predstavit....teplučko, vegetík.....Hmmm :feve:
Leden 7, 200916 r Autor colins nasiel som tu inzerat v trnavskych novinach nevies o tom nic ???Doopatrujem starších ľudí. Značka: V rekordne krátkom čase. babicku sme "doopatrovali", tak rozsirujeme pole posobnosti.....hehehehehe
Leden 7, 200916 r Zima už nebude....za chvilku je tu jar a potom leto.....pojdeme k moru......Rusi odstavia plyn a my čo mame LPG budeme sa hriat v našich autíčkach :feve:
Leden 8, 200916 r Já věděl, že si mám nechat i kotel na uhlí. Vypadá to, že ho budu v brzké době oprašovat ... Chodit se ohřívat do auta se mi moc nechce
Leden 8, 200916 r jebat ich aj rusov aj ukraincov ked bude treba odletime do teplych krajin jak lastovičky alebo len do ciech tam maju plynu dost drozdi chodim do prace ale nechodim tam na pumpu asi vies preco aj zajtra tam idem ale nie na pumpu mam totiz plne natankovane. inak je to perfektne spravim 300 km v robote a idem na pumpu a pumpar chce len 290 korun za plyn
Leden 8, 200916 r 2 amigo : . Tu fotky jsi Colinsovi ukradl nebo ti ji poslal on sám ? Nová metestanice v ČR
Leden 8, 200916 r monty : to sme sa fotili na stretku v trencine. ale koli pupku mu neni vidiet fuuuuzy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.