Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Když já ho bez těch červenejch trenclí a bílího tílka nepoznám :p:p:p:p

A co jste tam dělali na tom " stretku " ? :prc::prc::prc::prc: ?

by si sa divil ale očumovali auta !!! :p jak male deti :palec2:

kolik máš na té tvé fábuly teď nalítáno?

skusim to zratat pockaj minutku :help:

382tkm ale neviem ci tomu mozem verit mozno aj trochu viac,

ja som spravil 314 na nej a 68 bolo ked som kupoval ?? menej urcite nie malokto totiz pridava kilometre ked ho predava.

ale ak budes potrebovat mozem ta obehnut este jej to fachci jak za mlada :palec2:

A ty máš 44 kw? Combi nebo kraťas ? Jinak ty kilometry jsou obdivuhodné :palec2:

jo kratase 44 1,4 mpi lpg

a podla slov mechanika obdivuhodne ze mi neodchadzaju elektricke veci ale len mechanicke ako su capy a klouby. klop-klop

Ty vole po 400 t km to musí být podvozkově totální mrtvola :smich:

je to pravidelne servisovane vzdy ked treba vymenim :palec2:

napr predne tlmice su origo a zadne som daval nove ale dost davno asi 150tkm mozno viac. ale capy a klby a loziska nejak na jesen alebo koncom leta

stejně je to obdivuhodné co dnes ty auta vydrží ;)

no kurva asi som vcera malo zaklepal :aggressive:

dnes rano teplota -16 a avetko chytilo na prvu supu ale potom to zacalo do auta nefukal ziadny teply vzduch to znamena ze zamrzlo kurenie a potom asi po 5 km sa auto zacalo prehrievat tak som to odstavil a cakam kedy to rozmrzne . musim to dat do garaze a dufat ze to neni nic vazne.

ale zas na druhej strane mam aspon volno.

co si myslite vy bude to len zamrznute kurenie alebo cely velky okruh zamrzol hadica od termostatu k chladicu je meka a tepla.

moze vobec zamrznut len kurenie a zasluhou toho sa prehrievat motor ?

To mi dělalo taky a bylo to čidlo. Ale to máš už určitě taky vyměněné. Jinak doufám že mi auto vydrží aspon300tkm kdyby jak tobě tak by to bylo super:) zrovna mám 150 a idu na ty tlumiče. Co ještě bych si měl pohlídat?

Upraveno od WLK111

a preco tlmice ? ktore predne ci zadne ?

ja som menil zadne lebo na nerovnosti v zakrute my uskakovalo auto ale dokial sa chova normalne tak to neries len preto ze sa to ma !

inak tiez ma napadol termostat ale uvidim neskor teraz auto rozmrazujem dufam ze to rozchodi

pozeral som do archivu a tie moje zadne tlmice uz maju 156tkm ale uz som nastelovany menit ale tentokrat cele auto ale az na jar.

toto uz si zasluzi dozit u nejakeho cloveka co ma mensie naroky na kilometre.

Amigo: obdivuhodný náběh km :palec2:

Už máš vybráno autí, které s Tebou bude trávit další porce km? Typ, motorizaci,lpg...?

Amigo a nebude to tou odtavkou plynu z Ruska??? ;):feve: :feve:

tak chlapci s radostou hlasim ze auto je opravene a zase jak nove a chyba bola uplne jednoducha - primrznute hadice ja typujem na termostat . asi o 10 som isiel nastartovat a v pohode uz zacalo aj kurenie fachcit tak som zbehol zmerat tuhnutie chladiacej kvapaliny a cuduj sa svete -10 stupnov. tak som tam dolial 1,7 litra G12 viacej som v garazi nemal a teraz je hodnota -27 stupnov to uz dufam postaci aj keby nas rusi aj od tepla aj od plynu odstavili.

zaujmavy postreh- ked bolo auto zamrznute zaboha nemohlo nastartovat aj ked rucicka ukazovala 90 stupnov akonahle sa otvoril velky okruh chyta zas na prvu supu. dufam ze mu to este vydrzi. klop-klop.

a k tomu autu uvazujem nieco v style berlingo alebo partner a teraz tusim citroen zacal s autom podobnemu na roomstra. ale pokial budem pracovat to co pracujem tak urcite LPG :palec2:

Čoveče Amigo, presne nad tými dvoma modelmi som rozmyslal aj ja. Kamoš ma Partnera a je s nim spokojný a Citron Berlingo je tiež dobrý....Tiež som už pozeral na nete..ale len tak, uvidím ako vyjde DPH..a celý tento rok.....Ináš som rád že si už rozmrzol... ;):feve: :feve: :feve:

moji dvaja kolegovia maju berlingo jeden ma diezel a druhy 1,6 benzin a dal tam nedavno plyn a zatial sa to javy na prevadzku a priestor aj pre rodinu fajn auto.

hlavne otvaranie piatych dveri dohora a priestor v kufri aj na udice .

inak je celkom fajn dojebat na chvilu auto a potom si sedkat pri cajiku u pocitaca. :p pekny vikend majstri

Inač, tiež som sa v poslednej dobe venoval zimným športom, tak teraz dobieham - príprava DPH a podobne. Ale vcera som bol na Skalke nad Kremnicou, ...fakt pohoda...klídek, malo ludí, slniečko. ....Ale dnes tam musí byt poriadna zimnucha....ešte že máme zásoby plynu..../ Naša vláda....teda...klobuk dolu...aspon raz...Hmmm/ :feve: :feve: ;)

nasiel som pekny aktualny obrazok:

post-12625-1231503033_thumb.jpg

aj ja chcem ist cez vikend lyzovat este neviem kam ale pojdem

fotka z lyzovacky :

post-12625-1231503175_thumb.jpg

No s tým autom fakt....Mne tam už vseto svieti ako na vianočnom stromčeku, ráno mi píska a svieti voda, kým sa nezohreje, asi čidlá, kontrolka motora trvalo, Samozrejme ak ráno naštartujem a nezostane mi zopnutý brzdový spínač a nevybje sa baterka, tečie okolo termostatu,platničky treba vzmenit, ....atd...atd. A ked mi tak vsetko na palubovke svietia píska a bliká a ked zapnem smerovký je to fakt velmi pekné...maju taku fajn zelenu farbu a pekne to vyznie pri tej červenej a oranžovej...Takže fakt rozmýšlam o tej výmne, ale nie moc staré, abz na tom mohla chodit aj priatelka bez častých telefonátov.

No ale ona si teraz myslí, že ja robim to DPH.... ;) ;) ;) ;)

Čoveče...to si fotil Ty??? A kedy budu majstrovsvá..v tom...ako sa vola ten sport vlasne??? :):feve: :feve: :feve:

klopem klop- klop ale mne na aute nesvieti ziadna kontrolka naviac dnes rano zapistala voda ale po vychladnuti je to vsetko ok. ani ziadna ina kontrolka nic nesignalizuje zatial vsetko ako u noveho auta :palec2:

to som nefotil ale rad by som to videl to bol urcite nejaky nacecany poliak lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.