Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no nevadi zvykneme si.

mna len seru mestsky policajti a ich ustavicne buzerovanie ludi za zle parkovanie. ale hlavne to ze furt jebu mna :help:

a to hlavne prievidzky kokoti mesky lol . a dnes som veru videl aj smer z handlovej uz merali laserom a to ma kurva aj zaznam a dostrel 2 km takze je tam zachytene aj obiehanie a take malickosti. :help: to sa bude zle hadat :aggressive:

no a pruser na svete : synko si doniesol domov cisto novy este teply vodicak a uz sa bol povozit na mojom avetku. takze uz nebude avetko odpocivat ale bude zazivat aj krusne chvyle ale zase mozno zazije aj to co do auta patri :prc: a ja som mu to nedoprial lol

som zvedavy ci ho niekedy aspon povysava a poumyva. asi bude musiet ked bude chciet frajerku odviezt v peknom cistom aute :smich:

No aspon už víš komu bude fabia dál slůžit:) Až si pořídíš toho roomstra (nebo jak sa ten francúz menuje) :skoda::palec2:

ne ne pane s fabiou sa pocita uz som jej vymyslel nove meno vola sa : akontacia lol

No ale možná s Fabií počítá i Tvůj mladý :prc:

A přece nechceš, aby chudák nastydnul, vždyť meze jsou studené... :p

Napadá mě v této souvislosti jedna aktuální... :

Scházejí se ve škodovce,

je v ní teplo z chladiče,

na lavičku ve Stromovce,

ať si chodí rodiče.

:p

No akontacia je pekné meno:) To ale budeš to auto brat v německu ne? Tam má hodnotu 2500e lol

A nebo naskočí nejaký šikovný pan s vrtačků? aby to při tych km mělo aspoň nejaků cenu, když bude mladý potřebovat nejaků pořádnů mafiánsků kárku tak budeš určo moset zaplatit víc než kolik za tu svoju dostaneš :p

s tym sa pocita ze sa bude dokladat ono to je zatial len teoria ale urcite sa to blizi k realizacii.

ale dnes bolo avetko na pol hodinku u doktora kurva hucalo prave zadne lozisko presne to co som vymienal naposledy vydrzalo len 35tkm a hned 60euro v prdeli. a auticko je zas jak nove a ma dalsich 100tkm pred sebou :smich:

waserman basnicka :palec2:

vlk a naco vrtacku za tisicku ti tam s laptopom napisu kilometrov kolko si nadiktujes :p

Ó,ó,ó, vďaka, vďaka kol5 Tolko chvály si ale nezaslúžim, to mě jen moje paměť (vyjímečně) nezradila, neboť tato básnička byla otištěna v Dikobraze asi před 25 lety a nějak se mi zalíbila a uvázla v paměti ;) A teď mi přišlo příhodné ji použít...

K tomu stáčení km resp. nastavení libovolných km notebookem:

asi většina lidí, kteří se do této akce pustí, touží omladit své auto před prodejem,

ale mám kamaráda, co si na Octě nechal schválně nastavit cifru na tachometru o 300t km větší než byla skutečnost - prý jako preventivní opatření proti zlodějům :p

To aby prý každého zloděje, co by mu do Octy vlezl, rovnou jeblo, při pohledu na tachometr a aby litoval, že do takové plečky vůbec leze lol

No nevím, jestli je to lepší než všechny alarmy a Constructy, ale pravdou je, že kamarádova Octa žádné zabezpečení kromě sériového imobilizéru v klíčku nemá a kamarádovi ji ještě neukradli... ;):p

Tak buď má štěstí, nebo to možná funguje ;):p

No to by mohl tvrdit aj amigo ty původní tlumiče by to jen potvrdili a ušetří litr za typka s notasem:)

:smich:

no ku stacaniu kilometrov. ja mam upraveny tacometer ale uprimne len koli poistovni . kedze vela jazdim a poistovak likviduje auto aj podla stavu tachometra tak si myslim ze likvidacna suma pri 150 tkm je ina ako pri 350tkm a ten rozdiel je viac ako 1000korun. takze to je hlavny ucel oebat poistovnu a nie seba a nasledneho kupca.

:palec2: jj pojištovna je treba drzat zkratka:)

jasne v tyzdni sme likvidovali svagrovo auto, a bolo treba vymenit sklo na pasate nakolko zrazil jelena a parohamy mu rozbil okno a normalne to islo cez poistku ako kamienik od osobaka :smich:

a eště budu aj zverinove hody:)))))))

to bohuzial nie ta svina zdrhla ale ze to bol macek jak krava. doebal aj masku svetla a lavy blatnik a prevalil kapotu na motore a sklo , skoda asi za 30tsk.

kurva ja by som za nim utekal a zaklal ho nozom lol

• Autor

amigo, ty ides to auto predat dalsiemu ????

podla mna by si malo oddychnut niekde na cestnom mieste v muzeu.

a s hrdym napisom - jazdilo na LPG

:palec2:

Upraveno od colins

:skoda::clap::worthy jj přesně tak ale chtělo by to aspon 500tkm:)

samozrejme ze ho predam ak ho nahodou nezrusi totalna havaria :aggressive:

a muzeum nehrozi nakolko na rozdiel od prahy nemame technicke muzeum a vekom nepatri do kategorie veteran.

zatial som predal 2 vyjazdene auta a majitelia su doteraz nadmieru spokojni :smich:

to ked niekto presadne z rozdrbaneho favorita do rozdrbanej fabie tak furt je to vysia trieda jazdenia a pocit komfortu :p

kluci ceski mam na vas jednu otazku:

Při těhotenství je dítě propojeno s matkou pupeční šňůrou přímo. Jak je to u dvojčat??? Jsou připojený sériově nebo paralelně???

Ja neviem...som síce gynekolog ale len amatér.... ;):feve:

No logicky bych řekl, že podle principu jak ta šnůra funguje má každé dvojče svoju ne?:)

To není jak třeba takový plynovod, že když matka rus odpojí šnůru tak su bez plynu slovaci aj češi.:)

Možno že to teaz po novom už funguje bezdrátove....nová doba... ;) ;)

Ale domino, ak maš fakt tento problem, doved manželku...my sa jej na to pozreme ;) ;) :feve: :feve:

Jj a když nebudem vědět vždycky je tu ještě Karel ten umí poradit vždy:)))))))))))))))))))))))))) lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.