Únor 2, 200916 r Jako elektrikář, mňo, když se nad tím zamyslím, tak záleží, jestli jsi při výrobě myslel na to, zda chceš mít stejné napětí nebo proud No ale ptát se Tě na co jsi myslel při výrobě, je asi zbytečné, co? Takže já sázím na paralelní zapojení, protože každý by měl mít svůj provaz (tedy šňůru), za který bude tahat...
Únor 2, 200916 r ja to viem celkom iste a z dvoch zdrojov podla manzelky ktora uz rodila je to paralelne kazdy ma svoje pripojenie a podla mna nakolko som z dvojiciek aj ja som mal svoju hadicku a bracho svoju aj ked neviem po elektrikarsky ale kazdy ma teoreticky svoj zdroj lebo ma svoju placentu. vaserman vysvetli pojem v odbore.
Únor 3, 200916 r Pražák vs. Ostravák Pražák: "Helééé a proč tam u vás v týýý Ostravě mluvíte tak kráátce, véééď?" Ostravák: "Bo mame malo času, pičo!" Karviňok Ostravák umí i čínsky. Čínsky se Chuj řekne Ňok. Velký chuj se čínsky řekne Karviňok. Tramvaj Stojí dva cikáni na zastávce tramvaje v Ostravě, když zrovna jedna přijíždí ... Jeden z nich se ptá vedle stojícího človíčka: "Odveze mě ta tramvaj do Vítkovic?" "Ne!" "A mě?", ptá se druhý. Pražák a Ostravák v autobuse Ostravák sedí v autobuse na dvou sedačkách. Přijde Pražák a říká: "Posuň se až k voknu!" Ostravák nereaguje. Pražák to zopakuje a zas nic, tak se naštve a říká: "Posuň se až k voknu, ty vole!" Ostravák se otočí a říká: "Tak kvokni, pičo!" Ostravák na nádru v Praze Příjde maník na Hlavní nadráží v Praze a říká: "Lístek, pičo!" Slečna pokladní se ho zeptá: "A kam to bude? Ostrava-Svinov nebo Ostrava-Hlavní nádraží?" Jsi krásná Víte, jak řekne Ostravák: jsi krásná, miluji tě? Sy fajna po pysku jak cyp. Dobrý-lepší-nejlepší Jak se v Ostravě říká "dobrý," "lepší," "nejlepší"? "dobry," "dobry jak cyp," "dobry jak cyp, kurva!" V obchodě Přijde Ostravák s manželkou do obchodu v Brně a vybírají si lednici. Když si vyberou, jdou za prodavačem a Ostravák povídá: "Rychle mi zabal tu kalexku, pičo." Prodavač zabalí Calexku a přitom se ptá: "Vy jste z Ostravy, že jo?" Ostravák odpoví: "Jasne, jak sy to poznal?" Prodavač na to: "Podle té piči." Ostravák se otočí na manželku a říká: "Sem ti řykal, abys zustala doma." <a name="husband">Návrat chlopa Ve tři rano bucha ožraly chlop na dveře sveho bytu. Otevře mu nasrana roba: "Včil se chodi dom, ty ožralo?" Chlop na to: "Ti jebe? Sem si kurva přišel pro kytaru!" http://' target="_blank">Pepíček z Prahy Pepíček z Prahy je na návštěvě u strejdy v Ostravě a říká: "Ty strejdo, taťka říká, že vy Ostraváci máte velmi chudou slovní zásobu a jste hodně sprostí." Strejda zvedne oči od lahváče a povídá: "Ale piču ..."
Únor 4, 200916 r Autor colins nakolko si TRNAVAK tak prosim toto nam vysvetli horelo nam na stadione....
Únor 4, 200916 r jeden vtipek na situaciu okolo nas : Dedo príde do Slovenskej sporiteľni a chce si uložiť 5 euro. Pokladníčka vypíše doklad a bere od deda 5-eurovku. V tom dedko ucukne a vraví: "A čo ak krachne vaša pobočka? prídem o tých 5 euro?" "Neprídete dedo, nebojte sa. Za vaše peniaze vám ručí celá Erste bank." "No dobre, ale čo ak krachne tá vaša Erste bank?" "Dedo, tak vám za tie peniaze ručí celá vláda na čele s p. Ficom." "A čo ak krachne aj vláda na čele s Ficom." "Ale dedo, to by vám snáď za tie peniaze stálo. No nie?"
Únor 4, 200916 r Amigo...ten bol dobrý... Počuvaj ako je to možné ja som cestnu dan zaplatil vyše 4000????? :aggressive:
Únor 7, 200916 r tak jsem dneska dělal údržbu na obou autech. Nejprve jsem dopoledne vyměnil na Fábce vzduchový filtr, svíce (byl jsem překvapen jak vypadaly NGKáčka po 60t km, když to srovnám s BOSCHkama, které mi tam dali v servisu v 60t km a které jsem musel po 30t km vydělat, že mi blbl volnoběh, tak ty neměly skoro středový kontakt, místo toho tam byl něco jako pahýl, kdežto tady u těch NKG byla pouze větší mezera než u new, ale jinak vypadaly OK), takže tam šli znovu nová NGK Japan , pak jsem ještě vyměnil pylový filtr (no ten byl humus ). Nakonec jsem měnil ještě halogenku u mlhovky, byla nějaká divná, chvíli jela, pak zase ne, rozsvítila se akorát na TESLA úder a po pokusu prostříkání konektoru kontoxem, šla prostě do kytek a dal tam jinou. No a pak jsem dělal na Feldě, mrkl na svíce, rozdělával a promazával hřídele stěračů. No a teď odpoledne jsem umyl obě auta, mladá mi je povysávala a pak jsem musel Fábku přejet na pár místech TEMPEM, byly tam takové ty kousky náletové rzi zasekané v laku. Zítra, dnes už prostě nevládzem, na to ještě hodím leštěnku Turtle s teflonem, abych to nakonzervoval a auti bude lesk blesk .
Únor 8, 200916 r pekna udrzba malticka tu nikdy nevide cas aby som ju nalestil, stale je hnusne ale to sa podda akurat mam novu chybu a vobec netusim co to moze byt, nestretli ste sa s tym niekto? 00907 - Regulace zatizeni pri zaberu - závada v datovém vedení CAN-Bus
Únor 8, 200916 r no jak píšeš, kvůli počasí už na tu leštěnku nedošlo potřeboval jsem ještě dnes dořešit Feldu, páč jsem včera zjistil že mi nesvítí zpátečky, ale za tohoto počasí (prší a sněží) nebudu Fabuli vůbec vytahovat z garáže.
Únor 8, 200916 r a nemoze ta chyba nejako suviset s tou dorábkou okien? Zkusal jsom VIS a nič mi to nenapisalo
Únor 8, 200916 r aj u nas zase snezi, uz aby to akoncilo nech to mozem dat vsetko doporiadku VIS nenapisal ani mne nic, a to co som napisal je vsetko co som zistil aj tu na fore, tie okna aj mna napadli, ale ved ich vobec nepouzivam a predtym som to tam vobec nemal teda tak mesiac dozadu, asi to len zmazem a uvidime nepoznate nejakeho odbornika na diagnostiku tu na fore?
Únor 8, 200916 r colins sa urcite vyjadri, toho sa nebojim montas: do umyvacky by som auto nedal, to by som musel byt zufaly
Únor 8, 200916 r tak to já přes zimu využívám myčky dost, páč když je auto moc od soli a je zima tak se mi u toho fakt nechce zmrzat, to si pak musím doma dát slivku abych nelehl a tolik jí zase nemám
Únor 8, 200916 r colins sa urcite vyjadri, toho sa nebojimmontas: do umyvacky by som auto nedal, to by som musel byt zufaly Tak to já jsem zoufalej pořád. Mám ho dokřápané od idiotů na parkovištích, někdo mi to už 2x ojel klíčem a já si budu dělat problém s myčkou? To bych s ena to mohl . Ve čtvrtek jsem umyl SPZ(po upozornění pomáhat a chránit) a dnes už je opět nečitelná. Seru na to. Do jara to už vydrží
Únor 8, 200916 r malta: ta slivka je dobry napad, to by aj okna rozmrazilo, nepouzivas ju namiesto sampona na umyvanie auta? montas: kadial to jazdis? to si skracujes cestu do prace cez nejake rozorane pole? som myslel ze mas fabiu a nie traktor
Únor 8, 200916 r když jdu umívat auto, jsem střízlivý, dávám si ju až pak ... ikdyž včera nebylo potřeba páč 10°C to bylo načisto jaro
Únor 8, 200916 r malta: ta slivka je dobry napad, to by aj okna rozmrazilo, nepouzivas ju namiesto sampona na umyvanie auta? montas: kadial to jazdis? to si skracujes cestu do prace cez nejake rozorane pole? som myslel ze mas fabiu a nie traktor já s tím autem jezdím, a ne že ho jen pocuju a jezdím s ním jen na dušičky na hřbitov
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.