Únor 9, 200916 r Autor Skus Colinsa...ten vie vsetko. Ale fakt.... terazky neviem ci mam nabit gulovnicu, alebo dat napisat novy menovaci dekret....
Únor 9, 200916 r najprv drozdi k cestnej dani. kazdy kraj ma svoju sadzbu u nas v trencine auta od 1200 do 1500cm platia 109,53 euro v zilinskom kraji platia 135,70euro ale ty nakolko mas na aute znacky BB si mal platit dan v mieste evidencie vozidla to znamena banskobystrickom kraji je sadzba pre auta 1200 az 1500cm vratane 102,90 euro. a z toho mi vychadza ze si sa oebal a preto ziadaj preplatok na danovom urade naspen pomocou opravneho danoveho priznania a k tomu umyvaniu auta ked sa ozaj na to nemozem divat tak idem do umyvacky asi tak 4 krat v roku a inokedy ked sa na to nemoze moj dedo divat tak to umyje on pred garazou s hadicou. ano colins vie vsetko on je truhlikov spoluziak
Únor 9, 200916 r a martin patri do ziliny tak potom sa necuduj ze platis vela co slota doebal a rozkradol to vy musite zaplatit colins ziadna demisia bud hrdina a pockaj ako to lud vyriesi napr. defenestraciou
Únor 10, 200916 r Nazdar kluci, tak já umývám i za mrazu Říkám si, že čistota je půl zdraví i pro auto a tak umývám pořád, protože špínu nesnáším Pravda, chřipku jsem z toho ještě naštěstí nechytil a na rozdíl od Malty to řeším následnou horkou lázní mé osoby a taky to funguje, ikdyž uznávám, že slivovička může být příjemnější No ale svá rizika to zimní umývání hadicí nese i u mě, nejednou už jsem si při zimním umývání vyrobil kolem auta kluziště, které jsem následně "neustál" a tak jsem šel z umývání domů s pár čerstvými monokly v sedací části těla... Ale to už je život Hlavně že autíčko bylo čisťounké v garáži Upraveno Únor 10, 200916 r od Wassermann
Únor 10, 200916 r Včera jsem si říkal že by to šlo( umýt ), nakonec se mi ale nechtělo a po dnešku jsem rád, že jsem se na to vykašlal - ráno mi to opršelo a potom začal valit sníh a já jsem v těch sračkách najel 250 km. Takže super dělová koule Do jara to musí vydržet. Upraveno Únor 11, 200916 r od montas
Únor 11, 200916 r Jó kluci, takových by bylo... Však, proč si myslíte, že jsem vyfasoval přezdívku Wassermann, he?
Únor 11, 200916 r v mraze by sa mi nechcelo umyvat, nepatrim medzi ladovych medvedov, ale ked vykukne slniecko a je tak akolo 3 stupnov to sa este premozem len mam vzdy obavy aby mi nezamrzli do rana dvere inak jedna pikoska zo zivota, bol som v obchode pre auti (obcas zajdem pozriet co maju noveho ) a chlapci si tam uziju srandy, hovoril, ze prednedavnom im tam prisiel chklapik a drzal v ruke odmerku na olej z motora ze nech mu daju nejaku inu, lepsiu a hlavne nech je dlhsia lebo ze uz mu to nedosiahne na olej tak vyfasoval 1L oleja a so slovami ze ci mu toto pomoze odisiel prec
Únor 11, 200916 r kamarati pekny vtipek na stredu : Pani učitelka povídá dětem: "Děti a nyní mi řekněte větu, kde je slovo čelo." Přihlásí se Mařenka a povídá: "Tatínek hraje na čelo." Paní učitelka pochválí a říká. "A nyní aby to slovo tam bylo dvakrát." Přihlásí se Anička a říká: "Tatínek hraje na čelo a violončelo." "A nyní děti, aby to slovo tam bylo třikrát." Hlásí se Pepíček a říká: "Maminka s tatínkem leželi čelo na čelo a prcali jen to fičelo."
Únor 12, 200916 r ked ja furt myslim na kokotiny a je mi potom krasne na svete doporucujem vsetkym dolezite veci vypustit z hlavy
Únor 12, 200916 r kamarati bratia cesi dnes kratky kurz slovenciny : S akým "i" sa píše: - Ženy sa hrali a muži potom išli domov? - Ženy sa hrali s tvrdým a muži išli potom domov s mäkkým!
Únor 12, 200916 r Amigo: To mi připomíná mého strýce na vojně a jeho příběh. Taky pořád myslel na kokotiny a když viděl kolegu vojáka, jak píše své milé dopis, který začíná "Moje milá....", tak se kolegy ptá: "Ty, poslouchej, jaké "i"/"y" píšeš ve slově milá?" "No přece měké" diví se kolega. "A jak si to jako gramaticky zdůvodníš?" "No přece milá, od slova milovat, tak píšu měké i". A můj strýc jen kroutí nad tou gramatikou hlavou a povídá: "Ty vole, to máš špatně, ve slově milovat se píše tvrdé Y. Copak už někdy viděls, že by se dalo milovat s měkkým?"
Únor 12, 200916 r logicky to ma byt s tvrdym a ked sme pri slovencine toto neviem vyriesit mozno pomoze aj colins ktory je ako sme uz pisali spoluziak ved viete koho ... co ho netreba menovat Na strome sedel vyr . to je tvrde Vo vode sa robil vir. to je meke ale kurva ake i-y dam vo vete : Hodil som kamen a oba viri -vyri zmyzli ???
Únor 12, 200916 r Muž a žena se srazí v autech. Bouračka je ošklivá.Obě jejich auta jsou úplně na maděru, ale ani jednomu z nich se nic nestalo... Když se vysoukali z aut, povídá žena muži: "Tak vy jste muž, to je zajímavé.Já jsem žena. Hmm, podívejte na naše auta! Nic z nich nezbylo, ale my jsme zraněni nebyli. To musí být znamení od Boha. Měli jsme se setkat, stát se přáteli a žít spolu až do smrti." Muž přitakal: "To jo, to muselo být určitě znamení od Boha!" Žena pokračovala:"A podívejte se na tohle, další zázrak. Moje auto je totálně na mraky, ale tahle lahev vína je naprosto v pořádku. Bůh si určitě přeje, abychom toto víno vypili a oslavili tím naše štěstí." Potom podala láhev muži. Ten souhlasně přikývl, otevřel láhev a polovinu vypil. Pak ji podal zpět ženě. Ta vzala láhev, zavřela ji a vrátila muži do rukou. Ten se jí zeptal: "Vy nebudete?" Načež mu odpověděla: "Ne. Já počkám na policii..."
Únor 12, 200916 r Príde chlapík do obchodu a pýta sa: - Máte, prosím vás, lieh denaturák? - Nie. - A iné fajnové vínko?
Únor 12, 200916 r Mohlo by byt takto???? Přijde chlap k doktorovi: Pane doktore, já mám úplně červený ~ oko. ~ Ukažte. No jo, máte pravdu. Souložil jste včera? ~ No, souložil. ~ A předevčírem ? ~ To taky. ~ A co minulej tejden ? ~ Taky, každej den. ~ Tak to je jasný. To máte prázdnej pytlík a svítí vám ~ kontrolka...
Únor 13, 200916 r tak nevím chlapi, ale vypadá to že už se mi zase odporoučí EGR ventil do věčných lovišť . Dneska ho zkusíme zaslepit, tak uvidíme. Dám vědět jak to dopadlo a zda to bylo tím. Zatím to má všechny průvodní jevy jako před tím
Únor 13, 200916 r To je nepříjemné, soucítím s Tebou. Nemáš v záruce ještě ten stávající? Vždyť jsi ho měnil nedávno. A co to bylo zač, origo škoda nebo druhovýroba?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.