Březen 17, 200916 r takto to v zivote chodi :: Jeden muž mal rád tri ženy a nevedel sa rozhodnúť, s ktorou sa má oženiť. Tak dal každej 5000 dolárov, aby s nimi urobili, čo uznajú za najlepšie. Prvá si nakúpila šaty, kozmetiku, šperky a hovorí: "Urobila som, drahý, všetko pre to, aby si mal tu najkrajšiu ženu." Druhá nakupila veci pre neho: "To preto, drahý, aby si vedel, ako na teba myslim." Tretia vložila peniaze do podnikania a po krátkej dobe priniesla manželovi nazad 10 tisíc: "Aby si videl, aká som šikovná." I zamyslel sa a nakoniec si vybral tú s najvačšími kozami...
Březen 18, 200916 r Kurňa aj s krízou.....už tu nikto nechodí...ani mi nepišu....už mi ani nechutí jesť... :feve:
Březen 21, 200916 r Jeden krizový Šéf hovoří k zaměstnancům: "Pořád si stěžujete že je krize, přitom byste měli být rádi, že máte tento rok o 50 % vyšší platy." "Vyšší? Oproti čemu?" "Oproti příštímu roku :feve:
Březen 25, 200916 r no jasne, vsetci hadzu vsetko na krizu, niektorym zamestnavatelom sa to normalne aj hodi aby mohli prepustat
Březen 26, 200916 r nooo, s drahou rozmyslame o ponuke, ktoru som dostal od firmy na kupu auta, ponukaju nam firemnu zlavu od GM a na niektore modely su vyrazne zlavy zatial len tak o tom rozmyslame, ale keby som predal auto tak uz nie je o com samozerejme, ze mi za mojou kraskou bude smutno
Březen 26, 200916 r nebo po plynu? Kam se letos chystáš na dovču? pokud to vyjde tak bychom chtěli do třetice zopáknout BG
Březen 26, 200916 r No tak to platí u obou - já boural taky Tu tvoji krásku nabídni robkovi - třeba to vymění za tu jeho olítaninu
Březen 26, 200916 r dufam ze si to chces zopakovat, ale nie tak upne ako minuly rok no tak to raději ne, páč podruhé bych to doma už neustál ... následky splácím dovčíl
Březen 26, 200916 r No tak to platí u obou - já boural taky Tu tvoji krásku nabídni robkovi - třeba to vymění za tu jeho olítaninu kterou máš na mysli?
Březen 26, 200916 r Tu tvoji krásku nabídni robkovi - třeba to vymění za tu jeho olítaninu ti dam olitaninu, to je kraska ako vysita teda ked sa umyje
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.