Březen 26, 200916 r Promiň Robko no jasneee, ved od teba sa ani ine neda cakat ja uz som len cakal, ze kedy sa na to ozves
Březen 26, 200916 r Ještě néééééééééééé, ale určitě jedem . A ty už máš objednáno? Nepamatuješ si za kolik nám to loni dali?
Březen 26, 200916 r ne, ještě ne, páč zatím to není stoproc, budu to kdyžtak bookovat až později čéče nevím, my to ale tuším měli asi za 7,5 éček na osobu (ikdyž to bylo v halvní sezóně), ale co jsme se dívali tak 14 dní zpět na jejich stránky (zda není nějaká sleva skrz krizi) tak vypadá že je vše při starém
Březen 26, 200916 r Jj, tak nějak to bylo. My jedeme zase začátkem července, mladej má už pak zase hokej a navíc tam není tolik lidí jako když jsme odjíždělia anedalo se projít po ulici. Jedeme asi 3 auta.
Březen 26, 200916 r tak my pokud pojedeme, tak zač.srpna, páč máme poprvé za 10 letou historii firmy nařízenou celozávodku, takže si nemůžu vybírat ... no a buď pojedeme sami, nebo s náma pojede dnes už můj bývalý šéf (byli jsme vyčleněni z organizační struktury , takže už mi nešéfuje).
Březen 26, 200916 r jojo, též bych byl rád, kdyby nám to klaplo, mamina by taky mooooc chtěla ... naštěstí už sehnala práci (sice až v Brně) ale zatím je spokojená, tak klepklep snad to všechno klapne. Včíl musím ještě zgenerálkovat př.nápravu (silentbloky), sice by to chtělo i tlumiče, ale na to už se nedostávají chechtáky
Březen 26, 200916 r Já mám ty tlumiče taky takový rozevlátý, ale ještě je nechám žít. Silenbloky budu muset taky pořešit. Ještě uvidím, nechám to na jaře zkouknout v servisu v rámci nějaké jejich akce a pak uvidím co opravím.
Březen 26, 200916 r no já viděl silentbloky na technické jak to s něma vyppadá , ikdyž tušil jsem to už dopředu, páč při každém zhoupnutí mi pěkně vržou a taky mi ku.ví už druhé new kotouče, takže po jejich výměně, budu muset ještě srovnat kotouče, páč mé brždění vypadá jak kdybych stál na krku ABSku
Březen 26, 200916 r Začíná se to nějak srát . Chtělo by to vyměnit za něco novějšího, ale kde na to brát love
Březen 26, 200916 r no kdyby mi zítra zavolali Impulsovi a já chytl i prémiovou otázku (tedy 270 000,-) tak bych vrátil našim zbytek dluhu za opravu auta a šel bych ihned do saloonu pro nové
Březen 27, 200916 r jasně že jo, zrovna dneska stojím ráno v koloně kvůli nehodě na státovce a volá mi o půl deváté neznámé číslo a já zrovna poslouchal MP3 takže jsem nevěděl jestli v rádiu zrovna někomu volají, tak jsem se ohlásil jako impulzák ... no co, co pak když to budou oni a já řeknu jen "prosím" ... no a oni to byli z práce, jestli se mi něco nestalo, že slyšeli že tam byla havárka ... takovou měli o mě starost
Březen 27, 200916 r Autor kua chlapi,neviete ci nema niekto zaujem o fabku na plyn? to su zvesti Jobove !!! clovek tu 2 hodiny nie je a hned taketo Jobove zvesti...kua, kua
Březen 27, 200916 r tak důvod mého 45 min zdržení při ranní cestě do práce bylo toto http://blanensky.denik.cz/nehody/u-lipuvky...na20090327.html
Březen 27, 200916 r JJ, to je hned. U se mi několikrát stalo, že jsem někomu volal práce a naše ústředna se prokazuje jako žádné číslo, tak se mi už několik lidí představilo jako impuláci, poslouchám hyti a podobné kraviny . Colins ty žiješ? Nesesadíme vládujak u nás?
Březen 27, 200916 r Autor montas, mozem ti povedat, ze dnes som si isiel premenit diety, teda tie vase CZK pseudo-peniaze na nase spolahlive eura a ked som videl ten kurz, skoro ma jeblo ! co dokaze pad jednej neschopnej a nadutej vlady urobit s kurzom. tak som nemenil, radsej ich v restauracii U Drahokoupilu prelejem dolu gagorom. co sa da robit, na Ukrajinu to mame daleko, budeme chodit lacne potraviny a benzin kupovat k vam. povedal som benzin ? ospravedlnujem sa, myslel som cukor. Upraveno Březen 27, 200916 r od colins
Březen 31, 200916 r Autor Od 1.4.2009 budou na foru a v bazaru SKODAHOME platit nová pravidla. Bedlivě si je pročtěte a řiďte se jimi. Hlavní změna se týká komerčních inzerentů. Na staré příspěvky máte 14 dní, abyste si je daly dopořádku dle nových pravidel. Jinak pak budou bez varování vymazány. Více informací o komerčních inzerátech na emailu: olin@skodahome.cz případně na telefonu: 775 392 226
Duben 1, 200916 r tak důvod mého 45 min zdržení při ranní cestě do práce bylo totohttp://blanensky.denik.cz/nehody/u-lipuvky...na20090327.html tak tady je pár fotek Renaulta Kangoo (chlap to přežil), vzadu pak je vidět naložená na odtahovce Felda Combi té mrtvé 21leté holky
Duben 1, 200916 r jinak včera jsem "léčil" Feldu, měla v háji pravý zadní tlumič ... tak jen přikládám foto jak vypadal tlumič po sejmutí kloboučku na horním uložení a pak fotka horní misky, tedy jejího torza . Tlumiče vyměněny, ale ten pravý to byla drbačka omluvte sníženou kvalitu, foceno mobilem a večer
Duben 1, 200916 r Autor v nasom veku je to uz tak !! viac drbacky zazije clovek v garazi, ako v spalni....vsak ?
Duben 1, 200916 r Krkonoše 12. října Přestěhovali jsme se do našeho nového domu v Krkonoších. Bože, jak je zde krásně! Už se nemohu dočkat, až majestátné horské vrcholy pokryje bílý sníh. 20. října Krkonoše jsou tím nejkrásnějším místem na zemi. Podnikli jsme malý výlet do okolí a přitom jsme viděli několik jelenů. Jak byli nádherní. Zdá se, že jelen je jedno z nejúžasnějších zvířat na zemi. 11. listopadu Brzy začne lovecká sezóna. Nechápu, jak někdo může zabít něco tak překrásného jako je jelen. Doufám, že už konečně začne sněžit. 10. prosince Minulou noc krásně sněžilo. Probudil jsem se a vše bylo pod jiskřivou sněžnou pokrývkou. Krása jako na vánočním pohledu. Proházel jsem příjezdovou cestu a uspořádali jsme rodinou koulovačku. Potom projel kolem sněžný pluh a musel jsem znovu proházet příjezdovou cestu. Prostě to tady miluji. 12. prosince Minulou noc připadl další bílý sníh. Sněžný pluh si zopakoval žertík s příjezdovou cestou. Nevadí, během chvilky jsem ji znovu proházel. 19. prosince Další sníh napadl minulou noc. Kvůli zahrnuté příjezdové cestě jsem se nedostal do práce. Jsem úplně vyčerpán prohazováním. Zkurvený sněžný pluh. 22. prosince Včera napadlo ještě víc těch bílých sraček. Mám na rukou puchýře od lopaty. Jsem přesvědčený, že sněžný pluh čeká někde za rohem, dokud neproházím cestu. Hajzl jeden. 25. prosince Veselé vánoce. Víc zasraného sněhu. Jestli jednou dostanu do ruky toho zkurvysyna, co řídí sněžný pluh, tak ho nakopu do prdele. Nechápu, proč prostě na tu zasranou silnici nepoužijou víc soli, co by rozpustila ten sajrajt. 27. prosince Zase napadl vagón těch bílých sraček. Už tři dny jsem nevystrčil rypák, s výjimkou prohazování příjezdové cesty pokaždé, když projel pluh. Nakonec i pluh uvázl v závěji a ten ksindl řidič si přišel vypůjčit moji lopatu. Řekl jsem mu, ze jsem jich už šest zlámal, když jsem prohazoval zahrnutou příjezdovku, a pak jsem do něj mlátil tou sedmou, až se dal na útěk. 28. prosince Konečně jsem se dostal z baráku. Odstranil jsem z auta to bílé svinstvo a vydal se do obchodu pro nějaké jídlo. Při zpáteční cestě mi vběhl do cesty jelen a už se to nedalo ubrzdit. Mám škodu na autě za 50 tisíc. Ty zkurvené bestie by měli postřílet. Že je ti lovci v sezóně nevymlátili všechny. 10. března Odvezl jsem auto do servisu ve městě. Člověk by nevěřil, jak může auto za jednu zimu zrezivět od té debilní soli, co s tím ty hovada sypou tu silnici. 12. dubna Odstěhovali jsme se zpátky do Ostravy. Teď teprve vidím, jaké je to nádherné město. Nechápu, jak někdo může žít v takové prdeli jako jsou Krkonoše. Upraveno Duben 1, 200916 r od montas
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.