Červen 4, 200916 r Já sem objednal tlumiče bilsteiny tady na foru od typka za cca 3000 aj s poštovnym a spokojenost. Upraveno Červen 4, 200916 r od WLK111
Červen 4, 200916 r Na tlumičoch som páni zlatý najazdil 205.000 km, ....ale už su kaput, ...Wlk daj kontakt, na typka ;)
Červen 5, 200916 r Na tlumičoch som páni zlatý najazdil 205.000 km, ....ale už su kaput, ...Wlk daj kontakt, na typka ;) Je to nick Batistuta. Někde na foru je na něj i telefon, ale vše sa dá vyřídit přes zprávy:)
Červen 6, 200916 r Autor Asi si kupim toto:http://www.dali.sk/clanky/autovzduch.htm aj ja si to kupim ! a potom najdeme firmu, co nam to prerobi na plyn...... lol lol
Červen 7, 200916 r Tak co dovolená malťas? Už máš zamluveno? no maily jsem psal dva, anglický a bulharský, no odpověď zatím nemám. Asi tam zavolám, ale říkám si že je čas, páč je to skoro za dva měsíce
Červen 8, 200916 r To auto na vzduch si snad objednám místo favorita snad nato půjde aj šrotovné Přesně by sa mně hodilo na to na co ho používám tzn. na popojíždky do 30km a s vozíkem.
Červen 10, 200916 r kurňa chlapi smůla jako prase ... minulý týden mamina trefila Fábkou srnku , no klika jako sfiňa asi ju chytla už jen kopítkem, páč se udělal na nárazníku jen takový pavouk, jak popraskala barva (viz foto), bylo to jen v rozsahu červeného kolečka
Červen 10, 200916 r co však čert nechtěl, včera trefila druhou a to už tak klikově nedopadlo , pavouk se notně rozlezl a další uvidíte no posuďte sami
Červen 10, 200916 r Ty vole ty máš ale peška . Doufám že já jsem si to loni už vybral. Co s tím budeš dělat? Já bych to asi jen napasoval a nechal být.
Červen 10, 200916 r pane ber to z tej lepsej stranky bud rad ze sa nedokrcila mamina ale len par plastov a plechov na fabii. ale je to smola preco zase ona a nie niekto za nou alebo pred nou kurnasat
Červen 10, 200916 r no právě jen tak nacvaknout to nejde, páč ta šipka (špice) blatníku je nahrnutá na světlo a nejde to nacvaknout, tak to budu muset ňák vrátit aby se to trochu srovnalo a šlo to tam nahodit. Dobré je že nejsou poulamované ty zámky. Budu muset koupit new plastový podběh (už mám objednáno), původně jsem si toho ani nevšiml, ale až jsem to nafotil a čučím na to doma u komplu, tak to vydím že je prasklý. Prah překytuji a přestříknu sprejem, no a ten konec blatníku u prahu asi taky. Předpokládám že je zdvojený a tudíž nepude vyklepnout zpět. Hele taky si říkám, že to ještě dobře dopadlo, že jí nic nestalo a autu dohromady take moc ne. Opravím to sám páč v servisu by za to chtěli nekřesťanské love, čítám že by desítku to vzalo a to bych musel odpískat dovču a to mi za to nestojí
Červen 10, 200916 r Jasný ser na to. Hlavní je zdravý . Prah bych nechal tak jak je a jen bych doladil ten přední nárazník a zbytek bych nechal na matce přírodě. A až to pokvete tak tady na fóru koupíš jetej RS a necháš ho stříknout.
Červen 10, 200916 r Teda ty druhý fotky vypadají spíš jako by srnka nabourala do fabky Ale hlavně, že to nemělo dohru v nemocnici
Červen 11, 200916 r Fakt.....tu okolo Turčiansky ch Teplíc ..prebehuju často srny a jelene....a poviem Vám videl som už aj auto prevrátené a jelena zabitého na ceste. taká stretávka nemusí byt príjemná. Ale vtipek: Děti se ve škole učili o přísloví a měly říci příhodu ze života, která by některé české přísloví potvrzovala. Přihlásí se Anička, a vykládá, jak šla tatínkovi pro pivo a utrhlo se ji ucho. "Ano, Aničko. To se říká, tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne." Přihlásí se Amálka a vykládá dětem, jak tatínek vykopal na zahradě okolo nově zasázenejch stromků jámy, aby mu je zajíci neokusovali, a večer se šel podívat, jestli se nějakej ten ušák nechytil, do jedný tý jámy spadl a zlomil si nohu. "Dobře Amálko, to se říká, že kdo jinému jámu kopá, sám do ni padá." Přihlásí se Pepíček a povídá: "Paní učitelko, já jsem se včera večer koukal na sousedku, na paní Vlkovou, jak kojí malého Petříčka." "No a co to má společného s našima příslovíma, Pepíčku?" "No to se přeci taky říká, vlk se nažral, a koza zůstala celá."
Červen 11, 200916 r Jo ty zvířata jsou nebezpečný. Otcovi známí takhle zahynuly. Nabrali žigulem srnu, ta jim vletěla čelním oknem dovnitř a nakonec skončila na zadní sedačce. Oba byli na místě mrtví-zlomené vazy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.