Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No viděl sem prd:) Navigacu sem neměl a podle mapy mi přišlo nejbezpečnější jet na Blansko:)

Jinak s Boskovic sem jel na Vyškov a to byla teprv parádní cesta:)

Toho fota je škoda:( eště lepší by bylo video: rovná cesta, z mlhy se vynořující lpg stanica, nikde ani živáčka, jen nespící Malta žertující s obsluhou a nabízející teplé kafe:)))))

Přestaňte už čuchat to LPG :smich::smich::smich::smich:

• Autor

nu, kak vy živijote, daragije rebjáta ? :plol

все в хорошем настроении :)

но как ты, имеешь уже ёлкy? ;)

Výborně:) Jen aspon jeden dárek, kdybych už měl kúpený bylo by to eště lepší:))

Copak dávate drahým polovičkám?

Upraveno od WLK111

:smich: Colins, Malta: kdybych měl odpovědět slovy klasika (Monťase), nezbývalo by mě než říct: vážně už nečuchejte to svinstvo(lpg)... lol:p

Jinak musím konstatovat, že u mě se daří úměrně tomuto předvánočnímu času... :feve: Takže frmol jak sfiňa, v hokně všichni šturmujou, doma s úklidem všichni šturmujou a o dárcích zatím ani nemluvím, ty jsem ještě moc nepořešil :help: A za 10 dní... :feve::help:

Něco tématického... :)

Adventní věnec :wub:

post-1621-1260784298_thumb.jpg

Pěkné:) a ani z toho nepadá bordel na zem:)

fakt nádherný :palec2: a ani neshoří ... ikdyž nechávat ho bez dozoru taky není radno :smich: ... mohly by tam pak zůstat enom ty svíce lol

tak včera mi volal můj servisák LPG a dostanu od něj dárek k vánocům ... konečně přišel vyreklamovaný new EGR ventil. Tak jen doufám že bude mít větší životnost, než ty dva předcházející :aggressive: . Jinak od Evči jsem dostal už taky Ježíška ... dostal jsem diagnostický kabel, takže už nemusím k servisákovi kvůli každému rozsvícení checku, jen zeberu děckám noťas lol a seběhnu dolů do garáže, připíchnu na VAG a vím na čem jsem :palec2:

Malťas, jak můžeš být tak krutej a brát dětem noťas? Co jis za otce. Si kup svůj néééééééé :smich::smich::smich:

Jinak konečně to tady trochu ožilo. Co se týče vánoc tak pilně trénuju a roztahuju si žaludek, aby mi to tam všechno vlezlo :smich::smich::smich: .

Co se týče dárků - tak mámě jsem koupil new mobil a nějaký ty pikačoviny ( voňavky a další nezbytné věci na udržení mladistvého vzhledu lol ). A o děckách se ani nebavím, lebo by mě jeblo - bylo by to na několik splátek na leasing :feve::feve: .

Co se týče mojí popelnice - tak mi začala asi před měsícem unikat nemrzka. Ve škodovce to nespravi, protože to utíká od napojení na ohřev reduktoru a v LPG servisu mají jen do 17.00 a to já bohužel nestíhám. Tak tam leju každej týden asi 1/2 litru nemrzky. ;) Jinak vše v poho.

PRIATELIA DOVOLTE ABY SOM SA VAM PRIPOMENUL A PRIDAL NIECO DO DISKUSIE kurna kdo mi tam dal velke pismena :aggressive:

jazdim jak drak kazdy den svojich 330km ale uz na citrojene ide jak kuna uz som aj povinne servisoval to jest nove rozvody a pumpu a k tomu predne platnicky ale malina komplet material aj s robotou 200evri :smich:

na vianoce som nic nekupil vsak su este daleko a casu je dost ale zato sa chystam na dlhy vikend lyzovat do jasnej ked uz je snah a mozno aj do teplej vody. no a potom sa budem venovat roztahovaniu zaludka a vyrovnavaniu chrbtice.

majstri nech sa vam furt vsetko dari :palec2:

PRIATELIA DOVOLTE ABY SOM SA VAM PRIPOMENUL A PRIDAL NIECO DO DISKUSIE kurna kdo mi tam dal velke pismena :aggressive:

jazdim jak drak kazdy den svojich 330km ale uz na citrojene ide jak kuna uz som aj povinne servisoval to jest nove rozvody a pumpu a k tomu predne platnicky ale malina komplet material aj s robotou 200evri :smich:

na vianoce som nic nekupil vsak su este daleko a casu je dost ale zato sa chystam na dlhy vikend lyzovat do jasnej ked uz je snah a mozno aj do teplej vody. no a potom sa budem venovat roztahovaniu zaludka a vyrovnavaniu chrbtice.

majstri nech sa vam furt vsetko dari :palec2:

No už sem sa bál, že sa ti neco stalo či už píšeš enom na berlingo forum:) 200e za to všechno mi přijde levné žabožruti sa jaksi cenově podbizaju:) Pěkně si zaližuj a s tym roztahováním žaludku opatrno at pak nemosíš stavit u každé benzinky pro bagety:)

• Autor

ja uz som darcek dostal.

Upraveno od colins

pekne, takze na jar ti budu fuzy povievať vo vetru ;)

• Autor

fuzy namocime do medu, alebo namontujeme plexisklo.

a reuma na nas nemoze !

uz aby zima bola v péčku !!

lol

Upraveno od colins

Další mladý a nebezpečný šílenec na motorce:)))))

Moc pěkné:)

fuzy namocime do medu, alebo namontujeme plexisklo.

a reuma na nas nemoze !

uz aby zima bola v péčku !!

lol

neblázni :) , mladší dcera mě furt uhání, kdy už pojedeme na lyže a ty už by jsi chtěl jaro :smich: .

Vsak aj ledova plochá draha sa da jazdit nie? lol

Fuzy a červené trencle budú povievať vo vetru... lol

Colins: ak si nedostal ako darček len ten obrázok, ale máš ozaj i tu mašinu, tak by jsme mohli dát v létě spanilou jízdu... :p:scooter::scooter::p

Jinak gratuluji, vypadá moc pěkně :palec2:

Upraveno od Wassermann

Přeji všem krásné a veselé Vánoce, bohatého Jéžíška a hodně pohody, štěstí a osobních i pracovních úspěchů v novém roce 2010 :)

A ať Vám to všem krásně a hlavně bez nehod a bez poruch jezdí a jezdí... :skoda::scooter::scooter::scooter:

post-1621-1261475071_thumb.jpg

Tak hošani. Přeji Všem krásného a bohatého ježíška nejem Vám, ale všem Vašim příbuzným a hlavně Vašim rodinám. Do Nového roku přeju hodně štěstí, pracovních úspěchů a hlavně zdraví . A to zdraví nejen pro nás a pro naše blízké, ale i pro naše plechové miláčky.

A prezidento, doufám že na nás nezanevřeš jako robko, když je z tebe teď ten motorkář ;););)

post-14820-1261517362_thumb.png

tak tak chlapci, aj vám všem tady přeji Šťastné a veselé Vánoce a pokud někam pojedete o svátcích, tak opatrno, ať dojedete tam kam potřebujete ve zdraví.

jinak souhlasím s Montym, Robko na nás kašle, Amigo už taky kamoší jen se žabožrouty lol , tu a tam se ozve Honza (Wassermann), sem tam něco přihodí vlčák ;) (WLK111) a inak je tu mrrrrrtvo :mellow:

Chlapi i ja přeju štastne a vesele vanoce,hlavně hodně zdravi a štesti do roku 2010.A hlavně at jse vždy vratime z cest zdravi a celi... ;) ;)

• Autor

Pozera na mna kapor z vane,

asi tusi co sa stane,

zahnal som sa kladivom,

krvavy je cely dom,

kapor sa mi rehoce,

PRAJEM VAM KRASNE VIANOCE.

tak stastne a vesele kazdemu, chlapi !

:palec2:

Upraveno od colins

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.