Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No viděl sem prd:) Navigacu sem neměl a podle mapy mi přišlo nejbezpečnější jet na Blansko:)

Jinak s Boskovic sem jel na Vyškov a to byla teprv parádní cesta:)

Toho fota je škoda:( eště lepší by bylo video: rovná cesta, z mlhy se vynořující lpg stanica, nikde ani živáčka, jen nespící Malta žertující s obsluhou a nabízející teplé kafe:)))))

Přestaňte už čuchat to LPG :smich::smich::smich::smich:

• Autor

nu, kak vy živijote, daragije rebjáta ? :plol

все в хорошем настроении :)

но как ты, имеешь уже ёлкy? ;)

Výborně:) Jen aspon jeden dárek, kdybych už měl kúpený bylo by to eště lepší:))

Copak dávate drahým polovičkám?

Upraveno od WLK111

:smich: Colins, Malta: kdybych měl odpovědět slovy klasika (Monťase), nezbývalo by mě než říct: vážně už nečuchejte to svinstvo(lpg)... lol:p

Jinak musím konstatovat, že u mě se daří úměrně tomuto předvánočnímu času... :feve: Takže frmol jak sfiňa, v hokně všichni šturmujou, doma s úklidem všichni šturmujou a o dárcích zatím ani nemluvím, ty jsem ještě moc nepořešil :help: A za 10 dní... :feve::help:

Něco tématického... :)

Adventní věnec :wub:

post-1621-1260784298_thumb.jpg

Pěkné:) a ani z toho nepadá bordel na zem:)

fakt nádherný :palec2: a ani neshoří ... ikdyž nechávat ho bez dozoru taky není radno :smich: ... mohly by tam pak zůstat enom ty svíce lol

tak včera mi volal můj servisák LPG a dostanu od něj dárek k vánocům ... konečně přišel vyreklamovaný new EGR ventil. Tak jen doufám že bude mít větší životnost, než ty dva předcházející :aggressive: . Jinak od Evči jsem dostal už taky Ježíška ... dostal jsem diagnostický kabel, takže už nemusím k servisákovi kvůli každému rozsvícení checku, jen zeberu děckám noťas lol a seběhnu dolů do garáže, připíchnu na VAG a vím na čem jsem :palec2:

Malťas, jak můžeš být tak krutej a brát dětem noťas? Co jis za otce. Si kup svůj néééééééé :smich::smich::smich:

Jinak konečně to tady trochu ožilo. Co se týče vánoc tak pilně trénuju a roztahuju si žaludek, aby mi to tam všechno vlezlo :smich::smich::smich: .

Co se týče dárků - tak mámě jsem koupil new mobil a nějaký ty pikačoviny ( voňavky a další nezbytné věci na udržení mladistvého vzhledu lol ). A o děckách se ani nebavím, lebo by mě jeblo - bylo by to na několik splátek na leasing :feve::feve: .

Co se týče mojí popelnice - tak mi začala asi před měsícem unikat nemrzka. Ve škodovce to nespravi, protože to utíká od napojení na ohřev reduktoru a v LPG servisu mají jen do 17.00 a to já bohužel nestíhám. Tak tam leju každej týden asi 1/2 litru nemrzky. ;) Jinak vše v poho.

PRIATELIA DOVOLTE ABY SOM SA VAM PRIPOMENUL A PRIDAL NIECO DO DISKUSIE kurna kdo mi tam dal velke pismena :aggressive:

jazdim jak drak kazdy den svojich 330km ale uz na citrojene ide jak kuna uz som aj povinne servisoval to jest nove rozvody a pumpu a k tomu predne platnicky ale malina komplet material aj s robotou 200evri :smich:

na vianoce som nic nekupil vsak su este daleko a casu je dost ale zato sa chystam na dlhy vikend lyzovat do jasnej ked uz je snah a mozno aj do teplej vody. no a potom sa budem venovat roztahovaniu zaludka a vyrovnavaniu chrbtice.

majstri nech sa vam furt vsetko dari :palec2:

PRIATELIA DOVOLTE ABY SOM SA VAM PRIPOMENUL A PRIDAL NIECO DO DISKUSIE kurna kdo mi tam dal velke pismena :aggressive:

jazdim jak drak kazdy den svojich 330km ale uz na citrojene ide jak kuna uz som aj povinne servisoval to jest nove rozvody a pumpu a k tomu predne platnicky ale malina komplet material aj s robotou 200evri :smich:

na vianoce som nic nekupil vsak su este daleko a casu je dost ale zato sa chystam na dlhy vikend lyzovat do jasnej ked uz je snah a mozno aj do teplej vody. no a potom sa budem venovat roztahovaniu zaludka a vyrovnavaniu chrbtice.

majstri nech sa vam furt vsetko dari :palec2:

No už sem sa bál, že sa ti neco stalo či už píšeš enom na berlingo forum:) 200e za to všechno mi přijde levné žabožruti sa jaksi cenově podbizaju:) Pěkně si zaližuj a s tym roztahováním žaludku opatrno at pak nemosíš stavit u každé benzinky pro bagety:)

• Autor

ja uz som darcek dostal.

Upraveno od colins

pekne, takze na jar ti budu fuzy povievať vo vetru ;)

• Autor

fuzy namocime do medu, alebo namontujeme plexisklo.

a reuma na nas nemoze !

uz aby zima bola v péčku !!

lol

Upraveno od colins

Další mladý a nebezpečný šílenec na motorce:)))))

Moc pěkné:)

fuzy namocime do medu, alebo namontujeme plexisklo.

a reuma na nas nemoze !

uz aby zima bola v péčku !!

lol

neblázni :) , mladší dcera mě furt uhání, kdy už pojedeme na lyže a ty už by jsi chtěl jaro :smich: .

Vsak aj ledova plochá draha sa da jazdit nie? lol

Fuzy a červené trencle budú povievať vo vetru... lol

Colins: ak si nedostal ako darček len ten obrázok, ale máš ozaj i tu mašinu, tak by jsme mohli dát v létě spanilou jízdu... :p:scooter::scooter::p

Jinak gratuluji, vypadá moc pěkně :palec2:

Upraveno od Wassermann

Přeji všem krásné a veselé Vánoce, bohatého Jéžíška a hodně pohody, štěstí a osobních i pracovních úspěchů v novém roce 2010 :)

A ať Vám to všem krásně a hlavně bez nehod a bez poruch jezdí a jezdí... :skoda::scooter::scooter::scooter:

post-1621-1261475071_thumb.jpg

Tak hošani. Přeji Všem krásného a bohatého ježíška nejem Vám, ale všem Vašim příbuzným a hlavně Vašim rodinám. Do Nového roku přeju hodně štěstí, pracovních úspěchů a hlavně zdraví . A to zdraví nejen pro nás a pro naše blízké, ale i pro naše plechové miláčky.

A prezidento, doufám že na nás nezanevřeš jako robko, když je z tebe teď ten motorkář ;););)

post-14820-1261517362_thumb.png

tak tak chlapci, aj vám všem tady přeji Šťastné a veselé Vánoce a pokud někam pojedete o svátcích, tak opatrno, ať dojedete tam kam potřebujete ve zdraví.

jinak souhlasím s Montym, Robko na nás kašle, Amigo už taky kamoší jen se žabožrouty lol , tu a tam se ozve Honza (Wassermann), sem tam něco přihodí vlčák ;) (WLK111) a inak je tu mrrrrrtvo :mellow:

Chlapi i ja přeju štastne a vesele vanoce,hlavně hodně zdravi a štesti do roku 2010.A hlavně at jse vždy vratime z cest zdravi a celi... ;) ;)

• Autor

Pozera na mna kapor z vane,

asi tusi co sa stane,

zahnal som sa kladivom,

krvavy je cely dom,

kapor sa mi rehoce,

PRAJEM VAM KRASNE VIANOCE.

tak stastne a vesele kazdemu, chlapi !

:palec2:

Upraveno od colins

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.