Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahóóój Maltááá, jsem rád že žiješ a že je vše ok -_-

Tu cestu ti nezávidím, dnes hlásili v rádiu, že směr Svitavy je těžce K.O., tak jsem na Tebe myslel a říkal si, jakpak asi zvládáš.... :palec2:

jezdím Feldou, takže to na těch cestách jde ... přece jenom sedí líp a lépe se rozjíždí na tom neuklizeném povrchu jak Fábka. Tam mi přijde že je moc těžká, motor naopak moc lehký a jde moc hned do otáček, což při rozjezdu na uklouzaném povrchu zrovna nepotřebuji.

Moje slova :) Bohužel k tomu poznání s fabkou jsem došel hned první zimu, co jsem ji měl a ani super fungl nové zimní gumy mě nedokázaly vytáhnout ani z malého sněhového "koryta" na parkovišti mezi paneláky... :feve: No a o jízdě na horách raději ani nemluvit, to felda i fávo byly na tom kluzkém povrchu úplně jiní kadeti :scooter: Tam to alespoň bylo přesně opačně, těžký motor, od spodních otáček líný a lehká kastle... ;)

No je to docela trapas, když se s fábkou nevyhrabu ani tam, kde kolem mne prosviští kdejaké rezaté fávo s trochu slušnějšíma zimníma gumama... :feve::aggressive:

Ale jinak gut :) Hlavně, že konečně zima přišla v zimě a v létě snad bude léto a ne kosa, protože to by mě ta rozmarná příroda už fakt nasr... :feve:

Njn lehky motor je poznat i to 1,4 mpi jede znatelně klidněj na horší cestě než 1,2 a ty otáčky nejsu úplně dobré když cesta chce klid a piánko, což sem vypozoroval a díky tomu mi na té druhé zimní gumy vydrží kapánek déle:)

Ahoj borci. Tady sněží jako prase a samozřejmě mám zrovna úklid :smich::smich: . Jinak jezdím denně do Vyškova a cesta celkem v klidu. :palec2: . Tak se borci držte a hlavně ve zdraví a bez nehod. :)

Upraveno od montas

Co ve Vyškově, zvyšuješ si kvalifikaci, bude s tebe generál? ;)

Néé, poslali nás tam na výpomoc :smich::smich::smich: . Ani nechtěj vědět co ta dělám lol

• Autor

Montas seka dobrotu, lebo inak pojde na vypomoc na Haiti !! lol

Tchýně vaří v kuchyni guláš.

Malý domácí kocourek se přitulí k noze a mňoukáním si vyprošuje kousek masa. Tchýně jej odtlačí nohou. Kocourek se opět přitulí a prosí o kousek masa. "Vypadni" zařve na něj tchýně a odkopne jej do kouta.

Vzápětí přichází zeť z práce, posadí se ke stolu a tchýně

mu říká uvařila jsem výborný guláš jen pro Tebe" a nabere mu plný talíř.

Ještě než zeť začně jíst, přitulí se k němu kocourek a prosí o kousek masa. Zeť mu kousek masa hodí se slovy "dej si mazlíku." Kocourek maso zhltne a vzápětí leží natažený na zemi a nedýchá. Zeť se rozlítí a zařve na tchýni "tak

otrávit jste mně chtěla vy bestie a prásk jí jednu po rypáku a tchýně letí do kouta.

Kocourek, sledujíc dění pootevřeným očkem, si pomyslí: "A máš to, svině!"

Néé, poslali nás tam na výpomoc :smich::smich::smich: . Ani nechtěj vědět co ta dělám lol

... no schválně ;)

Colins - :p tam by mě nikdy nedostali lollol

Malta - NIC :smich::smich::smich: . Jen vstávám v 4.45 a domů jezdím kolem půl 6. Nějak mě to zmáhá. Už abych lenošil kol11 u moře a dobil baterky .

Asi jo. Love mám tak uvidím, ale asi opět Primorsko a asi autem , pokud do té doby neumře :smich: A co ty?

Upraveno od montas

no přání by bylo, autu věřím, ale jestli to i letos klapne tak to teď fakt nevím

Panove nechci se sem nejak vtirat s Octavkou, ale od vas bych mohl dostat radu. Jak pisu mam O1 1.8T cipovanou od sportmotoru a mam v ni LPG. napred byl cip a na benzin jezdi auto paradne,

pozdeji nasledovalo LPG - upozornoval jsem montujici firmu ze ma auto cca pres 130kW tak at s tim pocitaji. Rekli ze neni problem. Po instalaci a ujeti 2000km jsem si stezoval na to, ze se

pri pridani 3/4 a vice plynu prepina na benzin -rekli ze se to doladi ale nestalo se tak. Ted uz mam najeto 13t km a zacina to byt horsi ( zrejme spinave filtry a vstriky ), ale me zajima vas nazor

na to jak mam pristoupit k tomu ze se to porad prepina na benzin. Ve smlouve nic o prepinani neni. Mam na ne tlacit at daji vetsi reduktor _ nebo jien casti ?

Ted pujdu na serizeni, filtry + revizi tak mam prilezitost na ne nalihat. Mam na to vubec pravo aby odstranili za jejich penize nedostatek v stabilite prozvozu ?

Co tam máš za zařízení a kdo to dělal? Já jsem tu na konci roku dělal supa 1.8 T jednomu členovi fora, byl čipovaný na 140 kW, byl jsem sám překvapen jak to šlape, zař. BRC SQ 24 MY07 turbo...

no přání by bylo, autu věřím, ale jestli to i letos klapne tak to teď fakt nevím

Tak musíš být v té práci déle, přece bys nenechal rodinku v létě doma ;);) . Já jedu zase prvních 14 dní v červenci :palec2:

Zarizeni je Tartarini NG-09 a delali mi to v Brne v AGW

AGW? To jsou pekni curaci, pokud chces, do SZ ti klidne dam odkaz at si poctes co predvedli s mym autem.

Tak musíš být v té práci déle, přece bys nenechal rodinku v létě doma ;);) . Já jedu zase prvních 14 dní v červenci :palec2:

njn to nezáleží jen na mně, mamina má smlouvu do půli června, takže bůhví co bude potom, proto až tak nic moc na pevno neplánujem. Teď jsme dohodili kontakt její známé z předchozí práce, chcou tam letět (prý teď sehnali letenky do Burgasu za 5000) a u Petkovovů ubytovat. Takže to vypadá že z původní BG klientely se to časem změní na ryze českou klientelu :)

Jj u nás je možné všechno :smich::smich: . Ty jsi také přece jezdil párkrát do Prahy :p:p .

Malta - ta cena za letenky do Burgasu je dobrá. To je za 4 lidi nebo jen jeden kus?

nene, cena je jeden kus, ale i tak dobrá. Loni jsem se díval před dovčou, že za míň jak 9000 se nedala koupit (a to ještě byla ta nízkonákladová Sky Europe, která krachla).

jinak abych se vrátil k té práci ... stojí to za h...no, páč se mamina vzbudila v pátek po noční a měla telefon, že už v pondělí nemusí chodit :aggressive: . Teda vlastně jo, ale akorát pro papíry ... zku..vená doba ... takže asi tak ... nemá cenu plánovat něco na léto, když v pátek nevíš co bude v pondělí :feve:

Jenže já pojedu na předsunutou základnu do Bulharska :smich::smich::smich: . Prej tam kdysi taky nějaký piráty viděli :p:p:p

Jinak Malta cítím s tebou. Doba je zlá , ale nějak to dopadne :palec2: . Moja chodí do práce na nějakých 5 hodin denně za 5 tisíc měsíčně. Hlavně že není doma a nemyslí na kraviny ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.