Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To buď rád, já tady málem zešílel, nějak se mi to samo pojebalo... ;)

Ale ještě že tady jsou super kamarádi, co poradí :)

Bratia z SK, co je na tomhle pravdy, nevíte? :help:

U nás to prosáklo jako jedno z upozornění pro řidiče jedoucí na SK. Mluví (ví) se o tom u Vás, máte s tím nějaké zkušenosti?

Cituji:

Nyní na Slovensku mají místní policisté nový “národní sport”:

- Zastavit řidiče ke kontrole a nechat ho vystoupit. Pokud vystoupí bez vesty

DOSTANE POKUTU!

- Platí stejně i když je požádán o ukázání lékárničky, která může být v kufru vozidla,

musí VYSTOUPIT Z VOZU VE VESTĚ!

• Autor

zacalo sa to nejakym telefonatom istej zenskej do radia,

potom sa to mlelo v emailoch, nakoniec to dopadlo nejako tak, ze vyhlaska ti uklada

obliekat vestu iba v urcitych pripadoch,

kde cestna kontrola nepatri...uz si to nepametam. ked bude cas, pohladam...neslubujem.

tu je nieco, reflexnu si obliekas, len ked tvoris prekazku :

http://drahovsky.blog.sme.sk/c/192293/Vyst...lekarnicky.html

Upraveno od colins

no ještě že tak :p , jinak by to byla buzerace prvního stupně lol

• Autor

zelene zabky to chvilku aj praktizovali, nez sa to verejne prevalilo...

ale nastastie infernet rychlo siri informacie.

MRD !

MRD !

mame radi dopravakov.... lol

Děkuji :palec2:lol

Jen jsem chtěl vědět, když vyjedu k Vám na SK do těžké devizové ciziny (jediné ciziny, kde se bravurně domluvím :p ), tak jaká buzerace tam na mě coby na čehúna neznalého místních fines v zákonech čeká... ;):)

že by jsi jih při svých cestách vyměnil za východ? Nebo to se ptáš kvůli té motorkářské session s Colinsem ;) ?

• Autor

prosim, aby sa ludia s monterkami od Malty nemiesali do

rozhovorov dvoch ludi, ktori maju na svojich dopravnych

prostriedkoch namontovane karburatory a pocet ich kolies je mensi,

alebo rovny 2 ! hehehehehe....

lol lol lol

P.S.: chlapi ja len tak nezne podyebavam, vsetkych by som vas objal,

chlapi nezbedni plynarenski ...Montas aj teba !!

a to uz je z co povedat.

:smich::palec2:

Upraveno od colins

však my už to tak berem Colins -_- , to by jsme tě nesměli znát :p

Malta: žádná změna orientácie nebude!!! :p

Jih je jih, na ten nezanevřu a ikdyž mám bratry slováky rád,

tak bohužel nemají moře... ;) Takže jih v létě v ideálním případě stejně zvítězí kol11

Na východ se také rád podívám a už jsem tam občas i zabrousil (do SK), takže proto se ptám na místní "zvyklosti", ale nic se nesmí přehánět,

ani s východem, ani s jihem ;)

Východněji než na SK už bych měl (nejen) autem strach kol114 takže tam mě nikdo nedostane :p

a když jih, tak přiměřeně civilizovaný nebo přiměřeně "zaostalý", ako chceš... ;)

Jinými slovy BG, RO, JU, SRB a spol. pro mě autem není (a když už tak určitě ne na solo jízdu) , max. HR, tam se ještě v poho s místníma kamarádím, dál už je na mě moc divoko ;)

Ale zajet za Colinsem na spanilou jízdu by nebylo od věci.... :):scooter:

Upraveno od Wassermann

....Jinými slovy BG, RO, JU, SRB a spol. pro mě autem není (a když už tak určitě ne na solo jízdu) , max. HR

ani s Malta assistance? Srabe :p;)-_-

Colins: my to tak bereme, v poho, taky Tě máme rádi... kol5:)

a lepšího prezidenta už si ani nemůžeme přát :)-_-

Ale prosím Tě, co tomu poyebávaní říká doma paní Colinsová?

Není lepší si místo půl viagry vzít celou? :p;)

No nic ve zlém, taky jen poyebavám..... kol5:)

Upraveno od Wassermann

....Jinými slovy BG, RO, JU, SRB a spol. pro mě autem není (a když už tak určitě ne na solo jízdu) , max. HR

ani s Malta assistance? Srabe :p;)-_-

Tak to je jináááá :palec2:

Po Tvých loňských příspěvcích z BG o rozborce a zborce LPG nemám obavy o dostatečném servisním zajištění během cesty... -_-:palec2:

Ale s ohledem na kvalitu místních silnic bych si ještě musel fabču dovybavit pásy od tanku místo kol a na střechu osadit kulometné hnízdo pro všechny případy... kol8

Ale co už, střešní okno mám, tak už jen osadit ľahký gulomet, vzor 57 se správnou kadencí tatatatatatatata..... a někdy ještě rychlejš.... lol

A to by mi mohl pomoci Monty, snad by ve skladu něco našel... :pkol100:kol-51::kol-77::kol-143:

A hurá na divoký jih... ;)

Upraveno od Wassermann

Hele takové opravy tam provádí jen Malta-ostátní nemají žádné problémy :smich::smich::smich: . Jinak cesty jsou v poho a stačí jen nebýt srab :p:p:p .

no pokud by jsi jel jen k mori, tak cesty jsou super (teda az na obchvat Sofie, ale i ten se dá). Pokud ovšem by jsi pořádal výlety po blízkém i širém okolí, pak je ovšem pravděpodobné, že by jsi vlivem okolností mohl zabloudit i na ne zcela "dobré silnice" ;)

Hele takové opravy tam provádí jen Malta-ostátní nemají žádné problémy :smich::smich::smich: . Jinak cesty jsou v poho a stačí jen nebýt srab :p:p:p .

no o čem bych vám pak tady jinak psal ;) , když by se nic po cestě nedělo :p .

• Autor

Sefove Skodovky jsou na navsteve v Mercedesu.

Sleduji vyrobu auta na nejnovejsich linkach,

na konci si ale vsimnou cloveka, co vezme kocoura,

hodi ho do auta a zabouchne za nim dvere.

Ptaji se sefu Mercedesu: "Vsechno je nam jasne, ale na co je ten kocour?"

"No, vite, to je takovy nas zaverecny test.

My rano prijdeme a kdyz tam ten kocour je, tuhej, tak dobre.

Zadusil se. Kdyz je zivej, tak prekontrolujeme a utesnime."

Sefove Skody se vrati domu, za cas k nam prijede delegacie z Fiatu.

Vidi nasi (tehdejsi) vyrobu aut na kolene, na konci je clovek, co vezme kocoura,

mrskne ho do auta a zabouchne za nim dvere.

Lide z Fiatu se ptaji: "Vsemu rozumime, ale na co je ten kocour?"

"No, vite, to je takovy nas zaverecny test.

My rano prijdeme a kdyz tam ten kocour je, tak dobre.

Ale kdyz tam ten kocout NENI, tak prekontrolujeme a utesnime."

:smich::smich::smich:

Vole :smich::smich::smich::smich: .

Hoši ... tak jsem váááš :DD prvních 500km na LPG zamnou

To by me zajimalo, kolik by musel plyn stat, aby lidi prestali ve velkym prestavovat. Ted je plyn za nejakych 55% benzinu, aspon tady u nas. Bejt jeste o dve kacky drazsi, tak uz bych o nove prestavbe na lpg ani neuvazoval.

Upraveno od headquest

No tedka je sice cca na 55% u vás,ale přes léto je výrazně levnější tak 35-40% ceny benálu takže celoročně sa cena pod 50% určitě dostane takže přestavba určitě záleží na tom kolik toho najedeš a podle mně se to oplatí už od nějakých 20000km ročně pakliže víš že z autem aspon 3 roky ještě vydržíš:)

Jinak gratuluju Evers a at si spokojený uživatel co nejdýl:)

Upraveno od WLK111

Děkuju i za mentalni podporu pred :)

Upraveno od Evers

• Autor

tema "LPG plyn do auta" bola smazana !!!!!!!!

citat z pravidiel : ..."4.Při vkládání nového tématu se řiďte těmito pravidly. Název tématu nesmí obsahovat odkaz na webovou stránku (skrytá reklama) nebo název firmy, ale musí stručně vyjádřit obsah řešený v něm. Nové téma nesmí být vloženo za účelem pouze reklamy na konkrétní výrobek. atd.

To by me zajimalo, kolik by musel plyn stat, aby lidi prestali ve velkym prestavovat. Ted je plyn za nejakych 55% benzinu, aspon tady u nas. Bejt jeste o dve kacky drazsi, tak uz bych o nove prestavbe na lpg ani neuvazoval.

Vidíš, a jsou země, kde v klidu přestavují i při 70%ceny benzinu. Holt najedou hodně km ročně a nepočítají, že se jim investice do přestavby vrátí po půl roce nebo po roce, ale jsou spokojeni, když se tak stane třeba za 2 roky... ;) Jen my češi by jsme chtěli všechno skoro zadarmo a návratnost investic rovnající se zlatokopectví... Ostatně v podnikání zrovna tak <_<

Upraveno od Wassermann

To je pravda, němci jezdí přes 40 let na zemní plyn, s LPG začali nedávno, v jejich reklamách se objevuje, že se dá ušetřit 30-40% nákladů, přestavby se pohybují kolem 2000-2500 Eur, za poslední 3 roky co se dělá LPG tak předělali tolk aut, co my tady za 10-15 let...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.